İstediğini almış işi bitmiş. "Dul kadın" baş ağrıtmaz felsefesi var erkeklerde sevişmiş bitmiş işte işiMerhaba arkadaşlar. Daha onceevlenmis ayrılmış tekrar evlenmeye niyeti olmayan bi bayanim. Buyuk fedakarlıklar yapip evlendigim halde yürümedi tekrar da düşünmedim.
Beni yargılamadan yol gösterirseniz sevinirim.
Calistigim isyerinde zaman icerisinde birisiyle yakinlasmamiz oldu. Öncesinde bol sohbet eder herseyden önce cok iyi arkadaştık.
Fakat cok cok ısrarlari sonucu bulustuk ve aramızda biseyler yaşandı. Buraya kadar problem yok.
Fakat bu bulusmadan sonra bana karsi olan tutum ve davranislari tamamen degisti. Artik ne sohbet var sohbeti gectim hic bir iletisim kalmadı nerdeyse. O gun icinde olumsuz hic bisey yaşanmadı ve zaten olsaydı hissederdim. Bu sekilde davranmasinin sebebini kendisine sormayı asla düşünmüyorum. Ama sizlerden fikir almayı ıstiyorum. Tamamen bambaska biri olmasinin sebebi nedir sizce???
Kesinlikle başka birisi olduğu için böyle yapıyordur. Erkekler yedekte tuttuğuyla iyi ilerlerse diğerini ghostluyor bacımMerhaba arkadaşlar. Daha onceevlenmis ayrılmış tekrar evlenmeye niyeti olmayan bi bayanim. Buyuk fedakarlıklar yapip evlendigim halde yürümedi tekrar da düşünmedim.
Calistigim isyerinde zaman icerisinde birisiyle yakinlasmamiz oldu. Öncesinde bol sohbet eder herseyden önce cok iyi arkadaştık.
Fakat cok cok ısrarlari sonucu bulustuk ve aramızda biseyler yaşandı. Buraya kadar problem yok.
Fakat bu bulusmadan sonra bana karsi olan tutum ve davranislari tamamen degisti. Artik ne sohbet var sohbeti gectim hic bir iletisim kalmadı nerdeyse. O gun icinde olumsuz hic bisey yaşanmadı ve zaten olsaydı hissederdim. Bu sekilde davranmasinin sebebini kendisine sormayı asla düşünmüyorum. Ama sizlerden fikir almayı ıstiyorum. Tamamen bambaska biri olmasinin sebebi nedir sizce???
Seksi niye sansürlüyorsun yavböyle birini kafama takmam sadece s.x istemiş istediğini aldığında iletişimi kesmiş.
ne bileyim yasak filansa ben sürekli banlanıyorumSeksi niye sansürlüyorsun yav
Merhaba arkadaşlar. Daha onceevlenmis ayrılmış tekrar evlenmeye niyeti olmayan bi bayanim. Buyuk fedakarlıklar yapip evlendigim halde yürümedi tekrar da düşünmedim.