Nerde polikistik over mı?

Ben evlendikten sonra 10 kilo kadar aldım zaten 70dim 80 oldum

Aynen aynen benim de öyleydi.Kilo verince geçer merak etme :) Herşeye sebep kilo.Yeşilçay,tam buğday ekmek,bol su yeşil elma bol yogurt ve salata yiyerek kolay verirsin...Beyaz ekmek kesinkes yeme.

Aynen aynen benim de öyleydi.Kilo verince geçer merak etme :) Herşeye sebep kilo.Yeşilçay,tam buğday ekmek,bol su yeşil elma bol yogurt ve salata yiyerek kolay verirsin...Beyaz ekmek kesinkes yeme.
Karatay tarzı besleniyorum bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.Sen tedavi gördün mü yoksa doktor sadece kilo mu ver dedi?

Karatay tarzı besleniyorum bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.Sen tedavi gördün mü yoksa doktor sadece kilo mu ver dedi?
Doktor tedavisiz hamile kalamazsın Dedi kilo vermelisin makarna hamur şeker kes Dedi.Bende sözünü dinledim 6 ayda 76 dan 57 ye düştüm.Spor plates diyet derken.Hemen adetlerim düzene girdi.İnsğlin direncim düştü.Kan değerlerim normale döndü şükür.Tiroit baktır ama bende o yğzden kilo almışım onun ilacını 2 yıldır kullanıyorum.

İsterseniz önce dahiliye doktoruna gidin kilo alımına tiroitte neden olur adet düzensizliğide yapabilir.

Ben 16 almıştım, pko yok bende.
Ha sonra verdim gerçi. Hala yok.
O yüzden içini ferah tut.
Regl gecikmesi pko da oluyor ama kilo da gecikme yapıyor
Birkaç sene önce başka bir rahatsızlığımdan dolayı böbrek karın ve rahim bölgesine ultrasonla bakılmıştı doktor küçük bir kist var dedi önemsemedim gerçi o dönem kilom normaldi doktora gitmek en iyisi

Maşallah tiroitte olabilir abimde var genetik olabilir.

Maşallah tiroitte olabilir abimde var genetik olabilir.
Benim de babamda var.O ilaç sayesinde kilo almıyorum artık.Vücudum şişti hep şimdi normale döndü.Tiroit ve açlık tokluk kan testini mutlaka yaptır.Ben Nasıl hırs yaptıysam 6 ayda verdim o kiloyu.

Benim de babamda var.O ilaç sayesinde kilo almıyorum artık.Vücudum şişti hep şimdi normale döndü.Tiroit ve açlık tokluk kan testini mutlaka yaptır.Ben Nasıl hırs yaptıysam 6 ayda verdim o kiloyu.
Fazla değil sağlıklı vermişsin maşallah inşallah geri almayıp sağlıklı yaşarsın.

Fazla değil sağlıklı vermişsin maşallah inşallah geri almayıp sağlıklı yaşarsın.
İnşallah Can'ım artık beslenmeyi ögrendim 1 yıldır aynı kiloda gidiyorum.Sporu bırakmadım.Kararay diyetimizin bilmem ama ben sabah kahvaltısında ceviz peynir 1 dilim ekmek tükettim hep öğlen meyve 1 adet ve akşam. Sulu yemek bol yogurt ve salata.7 den sonra yemedim hiç.Bu etkili oldu baya.

Ya canım ınternete bakma sen pko teshısını hekımden mı aldın yksa kendı kendıne mı kydun bak benım 4 bucuk yıldır cocugum olmuyor gtmedıgum prof yaptrmadıgum test kalmadı ayol en son gttgım dktor bana pko dedı. emın mısınız ben 3 asılama gecrdım o kadar hekım grdu hıcbırı pko demedı dedım ama oyleymıs pko varmıs ve ben surda 3 sene oncesıne kadar 45 kılonun ustune cıkmamıstım evlenırken 43 kıloydum 5 yıllkk evlıyım 52 kıloyum ve bence pko kıloyla alakalı degıl adetlerımde saat gıbu duzenlıdır bunu da belırteyım

Karatayda kahvaltı; çiğ kuruyemiş peynir zeytin mevsime göre domates salatalık veya havuç turp yeşillik iki yumurta ve bir adet meyve
İki öğün öneriliyor diğer öğünde patates pirinç makarna beyaz un hariç her türlü yemek sebze baklagil ne olursa etin yağlı kısımları bile yeniliyor bezelye ve nohut dikkatli tüketilmesi gereken şeyler paketli gıda ve şeker yasak zaten böyle çok iyi geldi bana bu tarz :)

Kendim koydum teşhisi doktora gideceğim inşallah

Ben farketmeden bunu uyguladım işte asla 3 öğün yapmadım.Hatta 3 öğün Yemen lazım kilo veremezsin böyle diyen arkadaşlarımı solladım geçtim :) Onlar hala diyete devam:)

Ee Sen cocuk istemiyordun zaten
Pkoysan cocuk olmaz.
Bak yine lehine oldu ozaman.

Çocuk istemediğinize göre soru yok çocuk istemiyorum diye konu açtınız ama sonra eğer öyle birşey varsa çocuğum olmuyor diye konu açarsınız hatırlatayım. Doktor mu oldunuz şimdi de. kilo almayı buna bağlıyorsunuz. Evli olduğunuza göre bir kere dr kontrolüne gitmeniz gerekirdi bu bir ultrason ve kan tahliliyle anlaşılıyor. Benim polikistikoverim var ama zayıfım mesela.

Buraya endişeyle konu açacağınıza bir doktor randevusu alın mantıklı olan bu burada insanlar ana ne desinler yahuu kesin öylesindir mi desinler kimsenin doktor diploması yok. Siz de hergün her aklınıza geleni burada yazmayıverin.. Kaldı kii konuma yazmasınlar falan diyemezsiniz konu açıyorsanız kötü yorumları da dikkate alacaksınız maalesef. Çok işsiz gördüm sizi valla siz bir meşgale bulun ya..

Evet canim benimde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…