Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmaya devam et lütfen
Olumlu sonuçlar alırsan,bizlerde deneriz
genelde ilaçlarda önce daha çok çıkartır sonra yok ederler zaten çok kötü bi yan etki görmediysen bırakma canım eğer bende sivilcelerim geçmeseydi bu ürünü kullanmayı düşünüyodum ama bn bi ara benzamiycn kullanmıştım o iyi geldi bi dahada sivilce için bişey kullanmadım ama sen gene tecrübelerini paylaş canım arkadaşlarımıza yardımcı olalım :)
benimde denemediğim hiçbirşey kalmadı canım.. roaccutane de kullandım ama 1 sene bebek gibi bir cilt ile gezdim tekrar çıktılar
dışardan kullandığım hiç birşey fayda vermiyor..
yaz aylarında olmasak roaccıtane tedavisine yine başlicam ama ben aşırı terlediğim için beni mahfediyor..
bakalım buna dewam ediyorum şimdilik
veee dip noootttt: suratım berbat halde((((
ben de roaccutane kullanmıştım ben de 1 sene bebek gibi gezdim sonra yine çıktılar ağrılı sivilceler yine gittim doktora.bu ilaçtan sonra tekrarlama olasılığı %3-4tür ve sen bu yüzde üçlük şanssız gruptasın dedi:) sonra yine kullandım 6 ay ve yine geçti daha da tekrarlamadı şükür.sadece arada ufak 1-2 çıkıyor sonra geçiyor