• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Neoxin Acmider kullanan var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

shekernil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
158
0
66
bu ürünü kullanan arkadaşlar varmı acaba rastgele internette gezinirken bulmuştum şu anda sivilce sorunum yok ama yanak bölgemdeki izlerim için iyi gelirmi kızlar

konu açılalı baya olmuş yeni konu açmak istemedim..

kk reklamlarından gördüm caldım...

bu akşam 1. günüm yanağımda alnımda dudak üstlerimde siwilceler war..
her gün olmasada 3 günde bir değişimi yazarım arkidişler.....

bu akşam 2. içtim arkadaşlar ...

fark var mı tabiki de yok :)))))))))

mrk edenler için yazıyorum... suratım siwilce tarlasına döndü... berbat bi haldeyim

daha önce roaccutane kullanmıştım we oda aynı etki göstermişti ama o doktor reçeteli ilaçtı neticede we bi şekilde güven weriyodu... ama bu ilaçın roaccutan kadar ağır yan etkileri yok

tereddütteyim devam edip etmeme konusunda

yazarım.....

slm kızlaaarrr;

sivilcelerde bi azalma yok fakat boyutlar küçülmüştü bu sabah

yaniii hala sivilce tarlası küçük ama bol mahsülleriyle dewam ediyor...

ya bi işe yaramıyor yada bişey söylemek için erken

yan etki yaşamadığım için devam edicem.....

bende merak ettim şimdi bu ilacı her reklamdaki ilacı kullanma taraftarı değillim çünkü çoğu kullana arkadaşlarım hiç bir etkisini görmüyor ama inş. sen görürsün

pek bi fark yok kızlar
..
bugün biraz daha küçülmüşler ama ne bilim anlamadım.. çok mu acele ediyorum??

genelde ilaçlarda önce daha çok çıkartır sonra yok ederler zaten çok kötü bi yan etki görmediysen bırakma canım eğer bende sivilcelerim geçmeseydi bu ürünü kullanmayı düşünüyodum ama bn bi ara benzamiycn kullanmıştım o iyi geldi bi dahada sivilce için bişey kullanmadım ama sen gene tecrübelerini paylaş canım arkadaşlarımıza yardımcı olalım :)

genelde ilaçlarda önce daha çok çıkartır sonra yok ederler zaten çok kötü bi yan etki görmediysen bırakma canım eğer bende sivilcelerim geçmeseydi bu ürünü kullanmayı düşünüyodum ama bn bi ara benzamiycn kullanmıştım o iyi geldi bi dahada sivilce için bişey kullanmadım ama sen gene tecrübelerini paylaş canım arkadaşlarımıza yardımcı olalım :)

benimde denemediğim hiçbirşey kalmadı canım.. roaccutane de kullandım ama 1 sene bebek gibi bir cilt ile gezdim tekrar çıktılar

dışardan kullandığım hiç birşey fayda vermiyor..

yaz aylarında olmasak roaccıtane tedavisine yine başlicam ama ben aşırı terlediğim için beni mahfediyor..

bakalım buna dewam ediyorum şimdilik

veee dip noootttt: suratım berbat halde :(((((

benimde denemediğim hiçbirşey kalmadı canım.. roaccutane de kullandım ama 1 sene bebek gibi bir cilt ile gezdim tekrar çıktılar

dışardan kullandığım hiç birşey fayda vermiyor..

yaz aylarında olmasak roaccıtane tedavisine yine başlicam ama ben aşırı terlediğim için beni mahfediyor..

bakalım buna dewam ediyorum şimdilik

veee dip noootttt: suratım berbat halde :(((((

ben de roaccutane kullanmıştım ben de 1 sene bebek gibi gezdim sonra yine çıktılar ağrılı sivilceler yine gittim doktora.bu ilaçtan sonra tekrarlama olasılığı %3-4tür ve sen bu yüzde üçlük şanssız gruptasın dedi:) sonra yine kullandım 6 ay ve yine geçti daha da tekrarlamadı şükür.sadece arada ufak 1-2 çıkıyor sonra geçiyor

ben de roaccutane kullanmıştım ben de 1 sene bebek gibi gezdim sonra yine çıktılar ağrılı sivilceler yine gittim doktora.bu ilaçtan sonra tekrarlama olasılığı %3-4tür ve sen bu yüzde üçlük şanssız gruptasın dedi:) sonra yine kullandım 6 ay ve yine geçti daha da tekrarlamadı şükür.sadece arada ufak 1-2 çıkıyor sonra geçiyor

ewet tatlım aynısını söledi banada doktor.. ki benim tedavim 8 ay sürmüştü .. yaz ayı girince bıraktım doktor 10 aya tamamlayalım tekrarlamasın demişti yani o kadar kötüydü cildim .. yeniden başlıcam bakalım hawalar azcık serinlesin şu ilacın akıbetini de görmüş oluruz hep beraber :))))

bu sabah sivilcelerimin çoğu sönmüştü ama tabi kırmızılıklar yerli yerinde .. bi kaç adet te yeni çıkanlar war... bakalım yola dewaammm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaç gün oldu ama yaaa gidiyosanız gidin işteee :((((((

kızlar regl dönemim bitince de geçmesse bunlar daha kullanmicam we işe yaramadı raporu yaziciim sizlere 4-5 gün daha sabredelim bakalım ....

Back
X