Sivilceli Ciltler Neoxin Acmider kullanan var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

canım dediğin gibi vücudunu -önce içten temizlemen gerekiyor ozaman sana şunu önereyim maydonoz kürü yap 21 gün ve ardından lavanta kürü ben bunları yaptım faydasını gördüm hiç olmazsa bile karaciğerlerini temizliyor googledan sorduğunda çıkıyorlar ztn

canım inanırmısın denemediğim hiç bir kür ilaç yüzeysel uygulama kalmadı... çok sabır gerektiren bişey olduğu için sanırım ben dayanamıyorum uzun süren zahmetli uygulamalara.. çünkü 12 yıldır kelimenin tam manasıyla b ı k t ı m artık ... tek işe yarayan we roaccutane oldu.. oda ne kadar sağlıklı bilinmez...

bu ilaca gelince .... merak edenler için denedim kullandım ... bitene kadar da kullanacam.. bugün yüzümde sadece 3 sivilcem var. ewet yani sivilcelerim söndü gitti ... izler kaldığı için hala sivilceli gibiyim ama onlarda sönük we içleri boş....

tavsiye etme gibi bi hakkım yok .. nedir ne değildir bilemem .. kullanıcı çoğunluğu olan bi ilaç değil.. deneyim tecrübe sonuç alan zarar gören yok .. bu sebeple hiç bir yorum yapamam.. ben de etkili olmaya başladı ...

ama dewam edermiyyim ... sanmam ... roaccutaneye başlayacağım kışa doğru...

herkese teşekkür .. umarım yardımcı olmuşumdur...

ama genede yapmadıysa maydonoz kürünü ve lavanta kürünü sana tavsiye ederim bitkisel bir çözüm çünkü

merhaba :) ben de bu ilaca baslamayı düşünüyorum. bu ilacı ciddi anlamda kullanıp fayda gören ya da görmeyen varsa yardımcı olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…