Sivilceli Ciltler Neostrata kullananlar sivilce izleriniz kayboldu mu?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ice84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
17
1
neostrata kullanan arkadaşlar sivilce izleriniz kayboluyor mu benim suratımdaki koca koca sivilceler gitti ama izleri duruyor.izlerinin de silineceğini söyleyen doktor beni kekliyor gibi gelmeye başladı..kimyasal peeling de yaptıramıyorum malum yaz geliyor..

canım ben çok araştırdım çok beğenmişler bu markayı da fiyatları bana biraz pahalı geldi bilmem baktın mı :) gerçi bi ürün var aklım ona takıldı cilt görünümünü düzeltici losyon diye 200 ml hemde ama lekler için bişey söyliyemiycem . zamanın varsa ben doktora gidicem pazartesi senin için bi üsürn sorabilir eğer istersen :)

cok teşekkür ederim kızlar.ürünleri biraz pahalı.kimyasal peeling de yaptıramıyorum yaz geldi sayılır..en büyük korkum da bırakınca tekrardan hortlamaları..solante güneş kremi de kullanıyorum ama çil gibi minik benekler arttı biraz yüzümde.doktor değiştirmek istiyorum ama izmirde güvenebileceğim pek dermatolog kalmadı sanırım(27 yaşındayım ve ergen sivilceleri cıkarıyodum 1.5 yıldır uğraşıyorum

valla ben bu konuda yardımcı olamıyorum pek beniim sorunumu artk bi çok kişi bilyo aşırı hassas cildim ne sürersem sivilce yapıyo onun dışında bi sorunm olmyo ama alerji yaptı kullandğm ürünler heryerm kırmızı benekler halnde doktra gidcm kontrle bu markayı sorucam kullanabilr mym diye bende. sana yazdığm ürün hem güzel hem uygn geldi bana tabi benm cildim için bu arada bi blogda okumştm bu markayı kullanan birinin özel dönemlerde bile sivilcesi çıkmamış :) çok geçmiş olsun bu arada umarım yakın zamanda düzelir cildin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…