neolur yardım edin

sonbahar984

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
18
4
lütfen yargılamadan ay nekadar salak kızsın ya da zaten en baştan belliymiş diyenler lütfen yorum yazmasın.şuan gerçekten tek ihtiyacım olan beni anlayan birilerinin olması. gerçekten akıl sağlığımı koruyabilmek için tavsiyelerinize ihtiyacım var.hatta belki okuduğunuzda seninkide dert mi diyebilirsiniz ki buna sonuna kadar katılıyorum insanların çocukları ölüyor sevdikleri ölüyor yada bi lokma ekmeğe muhtaç olan insanlar var. ama inanın elimde değil. son çare olarak buraya yazıyorum çünkü eğer yine toparlanamazsam sakin kalamazsam hayatımı mahvetmekten korkuyorum

öncelikle 26 yaşındayım genel olarak zaten çözüm bulamadığım bir durumum var.ayrılık acısını normal insanlar gibi yaşayamıyorum çok şiddetli geçiyor yas sürecim.bir yıldır buyüzden antidepresan kullanıyorum.bu sebeplerden dolayı okulumu 4 yıl uzatmış durumdayım.(mühendislik okuyorum)

Bir ilişkiye başladığımda herşey mükemmel başlıyor.hatta karşımdaki insan mükemmel birisi olduğumu düşünüyor.ama zaman geçtikçe bazı şeylerin farkına varmaya başlıyor.işte bu noktadan sonra engelleyemediğim bi yıkıma doğru gidiyorum.

bundan bir yıl önce bir ilişkiye başladım dedim busefer herhalde doğru bir ilişki yaşayabilirim.herşey her zaman ki gibi mükemmeldi.2 ay beraber zaman geçirdik.maalesef yurtdışına gitmek zorunda kaldı eğitim için.ama her zaman uzaktan ilişki yaşamak istemeyen birisiydi(başak burcu otu boku günlerce düşünen bi tip).ilişki başlangıcında özgüveni çok yüksek bir insanken zaman geçtikçe kaybetme korkusundan dolayı inanilmaz özverilerde bulunmaya başlıyorum.her kavgada barışmak için adım atan ben oluyorum gururumu ayaklar altına alan ben oluyorum. son zamanlarda iyice uzaktan ilişki istememeye başladı. evlenseydiniz diyebilirsiniz ama maddi durumdan dolayı buna imkanımız yoktu.artık belkide ilişkiyi sonlandırmak için kendince haklı sebepler bulmaya çalıştı son zamanlarda. biz bi internet sitesinden tanışmıştık.bu yüzden kafasında soru işaretleri oluşmaya başladığını söyledi.sinirlendiğim zaman gözümün döndüğünü evlendiğimizde bunun sorun olcağını neler yapabilceğimden korktuğunu falan söyledi.bikaç gündür buyüzden aramız baya kötüydü.işin aslı okadar çok taviz verdim ki beni kaybetme korkusunu tamamen kaybetti.dün gecede artık ayrılık konuşması yapmaya başladı. işte iplerin koptuğu nokta bende bu an oluyor.normal insanlar gibi tamam sen beni istemiyorsan bende seni istemiyorum diyemiyorum.ağlayıp neolur ayrılmayalım demeye başladım. seni seviyorum dediğim zaman bende seni seviyorum diyen adam busefer sorduğumda belkide eskisi kadar sevmiyorum dedi.ondan sonra tamamen kontrolümü kaybettim heryerden engelledim sonra dayanamadım konuşmaya çalıştım.kendisinden nefret ettiğini söyledi sürekli beni üzdüğü için.kendi hayatına odaklan otur ders çalış vs dedi. en azından beni sevdiğin günlerin hatrına neolur hemen bi ilişkiye başlama dedim.aklımın ucunda kalbimde böyle bişey zaten yok dedi.sende lütfen benim hatrıma kendine iyi bak artık üzme kendni otur ders çalış vs dedi.

şuan okadar bitik bi durumdayım ki. görseniz gerçekten acırsınız halime.gözlerim okadar şiştiki açamıyorum.sanki ayrılık acısından ilk ölecek insan benmişim gibi hissediyorum. 6 ay boyunca çalışmam gereken çok sıkı sınavlarım vs var ve ben yine eskisi gibi eve kapanıp hiç bişey yapamamaktan korkuyorum.yine okulu uzatmaktan korkuyorum.hayattan vazgeçmekten korkuyorum.üstelik halen çok seviyorum.

şuan tek istediğim şey güçlü olabilmek.psikopat gibi sürekli arayıp neolur ayrılmayalım diye yalvarmak istemiyorum.hatta pişman olmasını istiyorum.aslında okadar aciz olmadığımı ona muhtaç olmadığımı sevdiğimden dolayı bukadar taviz verdiğimi anlamasını istiyorum.

şuan beni çok seven bir arkadaşı var onu arayıp sormak istiyorum; bi süre yokluğumu anlaması için beklemelimiyim yoksa sevgisi tamamen bitti mi diye sormak istiyorum.ama bunun nekadar doğru nekadar yanlış olduğunu kestiremiyorum.

kısaca böyle...aa yurtdışına gitmiş kesin aldatıcak ondan ayrıldı yada sevseydi senle evlenirdi vs demeyin lütfen.bunlar sadece canımı acıtmaktan başka bi işe yaramıyor. tek istediğim beni anlayan birinin tavsiyeleri..

Bir kere durumunuzda yadırganacak bişi yok. Baştan öyle bi yazmışsınız ki, bende bi yerde bi hata aradım ama yok. Üzülmen çok normal canım. Üzülmeseydin sevmediğin anlamına gelirdi. ya da bazı insanlar daha katı kalplidir. Herneyse bunların önemi yok. Kendine güven biraz. Burda bile hiç tanımadıığın insanlar seni eleştirecek diye korkuyosun, korkma.
Bana kalırsa arkadaşını araman sana bişey katmaz. Biraz kendini dinlemeye çalış. Yapabildiğin kadar yap bunu. Mesela ben bu durumlarda ne kadar üzülürsem üzüleyim karşı tarafla görüşmeyi tak diye keserim. Sonra bakıyorum o aramaya çalışıyor. Kaçan kovalanır mantığı.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynısını yaşamıs biri olarak insanı dıbe cekıyor yataktan cıkamıyordum bende gecen yıl sureklı ruyamda goreyım dıye dua edıyorum beni sevsin diye hergün dua ederdım ayrıldıktan sonra atlamatamadım okulu uzattım hayatımı erteledım kendıme guvenım kayboldu kendımı soyutladım çok mu çırkınım acaba dıye dusundum hıc mı sevmedı dedım ama sonra baktım kı boyle hayat gecmıyor bir erkek için bu denli yıkıldın dedım çünkü yıkılmıstım annem babam uzuluyordu hastalandım cıddı sorunlarım oldu ah aldım dıye dusundum guvenımı yıtırdım kendıme tamamen
Sonrasında görüşmeye basladık yenıden hala sevıyorum evet bana bu denlı acı cektıren bırını hala sevıyorum su an sevgılı bıle degılız gecmedı bı ara gectı gıbı oldu o sırada stajımı tamamladım kendıme guvenım geldıgını sandım dersaneye yazıldım tüm gün dolu gecırmeye calısıyordum etrafımda cok da erkek oldu bırlıkte olmak ısteyen bazen gercekten seven ama olmadı yapamadım bılıyorum hala sevıyorum ve sımdı ıs dolayısıyla baska şehire gıdıyorum evet son kez onla goruscem yıne ve gorustum de arkadas gıbı bazen de sevgılı gıbı karısık bılmıyorum boyle daha nasıl dayanırım bılmıyorum hayattan cok yoruldum asıl amacım o gıbı olmasından hayatta tek o var gıbı davranmaktan konusurken bıle heyecan duyuyorum kac yıldır tanıdıgım adamı hayatında bırı var mı bılmıyorum kı sanmıyorum ama duymaya cesaretım de yok ama korkuyorum hemde cok korkuyorum bu sehırden gıtmekten ve bılmıyorum o kdr yasadıgım seye ragmen gel son kez deneyelım demek ıstıyorum ıcımden bu gelıyor ve bılmıyorum yapabılcekmıyım bunu ama yoksa dayanabılcegımı sanmıyorumm

gerçekten kendi hayatına odaklansan
kimbilir onun da ne kusurları var o kadar ilahlaştırıyorsnuz ki sonra ayrılamam nolur gitme moduna giriyorsunuz
ilahlaştırma sevgilini

Seni gerçekten anlıyorum henüz bir ay önce ayrılığı yaşamış gibi olarak ne kadar zor olduğunun farkındayım
Ben bu dönemi bol bol kitap okuyarak kafamı farklı şeylerle meşgul ederek bol bol dua edip Allaha sığınarak aşmaya çalışıyorum faydasını da görüyorum aslında. Pozitif enerji, spritüel yaşam, melek enerjsi, duaların gücü, şükretmek ve her şeye sevgiyle yaklaşmak gibi kavramlar beni oldukça olumlu etkiledi. Tavsiyem bu yönde.
Bunun dışında da önce kendine inanıp güvenmelisin, karşındaki kişi seni daha önce sevmiş demekki sen sevilmeye değer birisin hatta bir çok kişi sevmiş, ama belliki sonrasında uzaklaşıyorlar bunun için dönüp kendine sor bence nerede hata yapıyorum diye, bana kalırsa erkeğin kaybetme korkusu hep olacak içinde ona ait olduğunu onsuz yaşayamayacağını hissettirdiğin anda kopup gidiyorlar, ben de aynı hatayı yaptım ne zaman ki artık sensiz yapamam ben demeye başladım adam havalara girdi ve sonra da beklenen son... Tuğçe Işınsu kitaplarını tavsiye ediyorum bir araştır istersen, çok etkileyici aynı zamanda spritüel yaşam danışmanı, kitaplarında bir takım aşk ritüellerini sevgiliyi yeniden kazanabilmenin yolları ya da geçmişteki hatalardan arınabilmek için doğru davranışları anlatıyor.. Önce videolarını izlemekle başla, dinle can kulağıyla göreceksin çok faydalı olacak. Ben bir ay önce ölüyorum galiba içim kanıyor sanki diyordum 10 günde altı kilo vermiştim ama inan bu şekilde yoğunlaşarak aşmaya başladım, tabi ki yok olmadı ama acısı hafifledi
Ve son olarak şunu unutma eğer rabbim yazdıysa kaderine bunu kimse değiştiremez döner dolaşır bulur seni...
Hakkında hayırlısı olsun, sevgilerimle

Ben inanamam mediumlara ama bir kadin yuzunden yuvam dagilmisti ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün bunlar sadece 2 ay tanıdığın birisi için mi?Allah yardım etsin

Bu kadar cok verici olursan Doyana kadar alırlar,Doyuma ulaşınca kalkar gider. Yemek yediğin zaman hızlı yersen hiç birşey anlamadan miden şişer ve hazımsızlık olur rahatsızlanırsın.. İşte sen o hızlı yenen yemeksin...

bu insanin sizi sevmesi neden bu kadar önemli? Ekmeginiz mi, suyunuz mu, aldiginiz oksijen mi, ne yani?
Iliskinin ilk baslari zaten hep güzeldir, herkes tam bur sevgi yumagidir. Bunun böyle olmasi, karsinizdaki insanin sizin icin dogru insan oldugu anlamina gelmez. O yüzden duygular kadar ne kadar iyi anlasiyoruz, duygusal ihtiyaclarimizi ne kadar gideriyoruz birbirimizin gibi sorular önemli.
Benim anladigim kadariyla, siz bu iliskide zaten kendinizi pek iyi ve anlasilmis hissetmiyorsunuz. Hircin davranislarinizin arkadasinda aslinda bir ilgi arayisi var, bu adam size ihtiyacini olan ilgiyi vermiyor belli ki, siz üstüne gittiginiz zaman daha da uzaklasicak ve siz aslinda ihtiyaciniz olanin tam tersini elde edeceksiniz.

Sevgiliyken boyleyseniz evlenince ne yapacaksınız giderken ayağına paspas mi olacaksınız,gram değeriniz yok mu kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz yapmayın bunları kendinize üç kuruş insanlar için ruhunuzu yıpratmaya değmez,kendinize gelin dersinize çalışın çalışmıyorsaniz iş bulun kafanız dağılsın aktivite lere katılın,önünüzde uzun hayat var.

Canım niye bu kadar kaptırıyorsun kendini mutlaka altında bişey olmalı.
Benim eşimden önce düzgün bi ilişkim olmamasına rağmen (hep netten tanışıp telfon üzerinden sevgili olurdum )
Kendimi kaptırırdım.
Telefonla konuştuğun birinin arkasından yas mı tutulur ben sen gibi olurdum.
Sonra bigün biri bana dedi ki bunların sebebi baba sevgisi görmemiş olman.
O sevgiyi başkasında kapatmaya çalışıyorsun.
Başta saçma geldi ama sonradan düşününce haklı olduğunu anladım.

Sonra evlendim. Aynısını eşime yapmaya başladım farkında olmadan.
Saplantı gibi takıldım adama. Sürekli sürekli özveri, sürekli beni sevsin söylesin sarılsın öpsün. Evde olduğu her am tepemde olsun.
Bu yüzden çok sorunlar yaşadık.
Sonra bigün kendime kızdım. Babadan alamadığını kimseden alamazsın kendine gel diye.
Ondan sonra sağlıklı bir ilişki olarak devam ettik.
Yoksa ayrılma noktasına getirmiştim adamı. Ve asla da kabul etmiyordum. Bana göre olması gereken o gibi geliyordu. Ama bilinç altında bambaşka şeyler yaşıyorumuşum.

Kendini suçlamadan önce birazda böyle bi bak olaya.
Gerçekten fazla bağlanmaların altından bunlar çıkıyor. Bununda ilacı sensin. Sen kendini düzeltirsen hayatın değişecek gör bak

Hiç linç yiyesim yok ama yine de yazacağım.
Yazınızda belirtmişsiniz aslında ilişkiye özgüvenli başlayıp sonra kontrolü kaybediyorum.Ayrılınca da depresyona giriyorum hatta bu yüzden okulum uzadı demişsiniz.İliskiye başlamamak bir çözüm olabilir mi?

Diğer yandan önceliklerinizi belirlemeniz lazım.Ve bu okul olmalı.
Her ilişki bir gün bitebilir.Evlilikler de bitebilir.Evlenmek de çözüm değil yani.Bence bir ilişkiye ve bunun olumlu olumsuz sonuçlarına hazır hissetmeden başlamamanız gerekir.
En azından okulunuz bitene kadar.
Hayatınızın merkezi bitmiş bir ilişki olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…