• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neo-penotran yan etkileri

tin99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
5
4
1
25
Merhaba
İlk kez bir anormallik hissettiğim için şimdi birinck fitili kullandım. Herhalde doktor önerisi ile almadığım için ve yan etkilerini okuduğum için çok gergin oldum ve vajende çok hafif olarak arada sırada sızıntı hissediyorum. Bu normal mı acaba ve devam etmeli miyim??

Geçmiş olsun. Ben de birkaç bu fitili kullandım ama herhangi bir yan etki yaşamadım. Prospektüslere bakarsak işin içinden çıkamayız. Yalnız başladıysanız 7 ovülü de kullanın. Tedaviyi yarım bırakmayın.

Geçmiş olsun. Ben de birkaç bu fitili kullandım ama herhangi bir yan etki yaşamadım. Prospektüslere bakarsak işin içinden çıkamayız. Yalnız başladıysanız 7 ovülü de kullanın. Tedaviyi yarım bırakmayın.
Teşekkür ederim.
Sızıntılar önemli değilse devam ederim de. Bir tek bu beni tedirgin etti.

Teşekkür ederim.
Sızıntılar önemli değilse devam ederim de. Bir tek bu beni tedirgin etti.
Sızıntı dediğiniz fitilin vajenden çıkması mı? Yani bir süre sonra fitil eriyip akıyor. çok bilirm fitilin aktığını hissedip uykumdan uyanarak lavaboya gittiğimi. Ertesi güne de vulvada beyazlıkları kalırdı hatta.

Sızıntı dediğiniz fitilin vajenden çıkması mı? Yani bir süre sonra fitil eriyip akıyor. çok bilirm fitilin aktığını hissedip uykumdan uyanarak lavaboya gittiğimi. Ertesi güne de vulvada beyazlıkları kalırdı hatta.
Hayır aslında yanma gibi bir şey ama bir kaç saniyelik sürer ve arada sırada geliyor.

Merhaba
İlk kez bir anormallik hissettiğim için şimdi birinck fitili kullandım. Herhalde doktor önerisi ile almadığım için ve yan etkilerini okuduğum için çok gergin oldum ve vajende çok hafif olarak arada sırada sızıntı hissediyorum. Bu normal mı acaba ve devam etmeli miyim??
sızıntı derken anlamadım onun için sordum sızlama gibi yanma hissi gibi oluyorsa fitili kullandığınız da enfeksiyon dan kaynaklı o ağrı sızı korkacak bir şey yok cnm geçmiş olsun

Back