• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neo penotran forte L

frenetico

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
26
0
6
İstanbul
merhaba arkadaşlar doktorum antibiyotiğe ek neo penotran forte L verdi dün ilk kez kullandım.bugün kanamam var sanırım regl oldum.geçen hafta primolut n kullanıyordum bırakalı 5 gün oldu çünkü. ilacın yan etkisindede kanama yapabilr diyor çözemedim. aranızda daha önceden neo penotran forte L kullanıp böyle bir yan etkiyle karşılaşan ya da regl döneminde de kullanan var mı? pazar günü olması sebebiyle doktoruma ulaşamadım.kullanmaya devam etsem mi etmesem mi kafam karıştı.

bana da doktor bugun verdi, henüz hic kullanmadım,biraz endişeliyim.mantarım için kesin çözüm olur mu? sizin şikayetlerfiniz tekrarladı mı?

Bu ilacı kullanırken gün içinde hiç geçmeyen mide bulantısı yaşayan oldu mu acaba ? Halsizlik, iştahsızlık, yemeklerden tiksinme ne ararsanız var 4 gündür kullanıyorum ve hayatım kabusa dönmüş durumda ama bırakmaya da korkuyorum kaşıntım yeniden başlar diye:43::43::43:

Back