• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nem + Yumuşaklık + Peeling + Bakım Tarifi Veriyorum İlgilenenler Buyrun Gelin :)

sumosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
656
1
66
Kocaeli
DENENMİŞTİRR...!!! Arkadaşlar malzemeleri yazıyorum hemen :)

1 çay kaşığı vazelin
1 çay kaşığı türk kahvesi
yarım çay kaşığı tuz
yarım çay kaşığı toz şeker
2-3 damla limon
2-3 damla hakiki zeytinyağı (tercihen başka yağda olabilir ben tatlı badem yağı ve jojoba yağı da koyuyorum )

Bunların hepsini bi kaseye koyup çay kaşığıyla iyice karıştırın.. vazelinin rengi değişene kadar.. kokusu muhteşem oluyor yiyesim geldi :) ojelerinizi çıkarttıktan sonra el ve ayak tırnaklarınıza bunu peeling yapar gibi uygulayın . İşiniz yoksa istediğinz kadar bekletebilirsiniz bu bakımı. en son olarak hani bu kağıt havlular varya onlarla ovalayarak silin. daha sonra ellerinizi yıkayıp el kreminizi sürün. yumuşaklık çok kalıcı oluyor ben bu bakımı sürekli uyguluyorum. tırnak dibindeki etler yani kütiküller iyice yumuşadığı için geriye doğru ittikten sonra ojenizi sürmenin tadını çıkarabilirsiniz :64:.. umarım herkes faydalanır :)) cici eller ve ayaklar sizeee :) :38:

Son düzenleme:
canım güzel bir formüle benziyor hemen uygulayasım geldi valla limon alır almaz yapıcam (evde limon yok da:50:)

işyerindeyim hemen uygulamak istedim kimse yokken çok hoşuma gitti ellerim yumşacık oldu kuaförde yapılan bakım gibi oldu sagol arkadaşım ya

işyerindeyim hemen uygulamak istedim kimse yokken çok hoşuma gitti ellerim yumşacık oldu kuaförde yapılan bakım gibi oldu sagol arkadaşım ya

benim ellerimin üstü çok kırışık yaşımdan fazla yaşlı duruyor ellerim bu karışım iyi gelir mi acaba

bu eller kimin yaa:1: bembeyaz oldu:53::53:
aşkuşum gelince de yapayım yumuşak yumuşak dokanırım:23::23::60::60:
saol tatlım:40:

paylaşım için saol ben yaptım bi kaç kez ciddi ciddi enfes bişiy oldu ya yumuşak canlı ölü hücrelerin uçtuğu belli tırnak etlerimden :64:

benim ellerimin üstü çok kırışık yaşımdan fazla yaşlı duruyor ellerim bu karışım iyi gelir mi acaba

canım dene bence. denemekten kesınlıkle birşey kaybetmezsin. ama daha etkili kremler var kırışıklık için. bi dermatoğa gitmeni öneririm.

Back