mobilyaların çok güzel inşallah son halinide görürüz canım.. güle güle mutlulukla,huzurla oturursun evinde
inş cnm bnmmmmm 1 ay sonra düğün düğünden hemen sonra eklerim inş:)son halini bende çok merak ediyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mobilyaların çok güzel inşallah son halinide görürüz canım.. güle güle mutlulukla,huzurla oturursun evinde
ooooo koymuşsun resimleri şimdi gördüm allah sağlıklı huzurlu mutlu oturmayı nasip etsin dediğin gibi koltuklarımız ve yemek masamızın tarzları benziyor çok uyumlu olmş canım güle güle kullanopuyorumnanaktan
son halinide görmek istiyorum canım tüllerin halıların falan merak ediyorum
yatak odası takımın çok güzelmiş canımm... koltukların kahverengi dimi siyah gibi çıkmış biri de..
cok güzeller canım allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin
teşekür ederim cnm bnmmm darısı sana diycemmm ama zaten düğününe çok bşyde yok senin:)kahverengi oturma odası grubu sanırm bayıldım.yemek odası rengi falan da çok güzel.
inşallah Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin arkadaşım...
mutluluklar
cnm salon resmiii magazada çekilmiş haliii:)eve geldide tam yerleştiremedim karar veremedim neyi nereye koycagımı:)cnm biliyorum senii düğün zamanı olurrr böle sorunlar benim babamda burnumdan getirdi ilk zamanlar şuanda yine arada yapıyor huysuzlukkkk:)inan anlatsam şaşırırsın yanii o derece:)ilk başlarda çok üzülüyordumm şimdi alıştım artıkk baba sonuctaaa kızını kimseye vermek istemez verirsede herşeyin en iyisinin olmasını ister:)çok düşünme bence sen nişanlılıkın keyfini çıkarmaya mobilyalara göz gezdirmeye halı perdelere bakmaya başla:)bu arada salondaki duvar kağıdı da ayrı bir hava katmış.yaaa çok özendim.benim de olacak mı?benim daha var kısmetse eylüle ama.benim dün açtığım konuyu biliyorsun nem cim.stresi atlatamadım ki bu güzelliklerle ilgileneyim.canımmmmm güle güle kullan
bastan fıstııgımmm teşekür eederim datlımmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktannemim cnm evin çok güzel oluyo maaşallah allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşaallah pıtırcığım:))alkisalkisalkis
yemek odan tam istediğim gibi ama aldığın yeri internetten bulamadım canım ya. buna benzer bi modeli ya da aynısını bulabileceğim bi yer biliyormusunuz kızlar?
cnmm çok begenrek aldımmmm halı ve perdelerimi:)stor katlamalııı tülelrden istemedimmmmm hem temzilemesi zor hemde ben tavandan yere kdr uzanan tülleri daha çok seviyorum:)mutfagım ve çocuk odam kırmızı siyah beyaz:)yatak odamın halısı yatak odasının camındaki dairelerden var siyah beyaz yine:)salonum beyaz simli tülden:)otruma odam fransız gpüründen beyaz:)genelde tülelrimi beyaz aldımm evi ferah yapsın diye:)mutfagımınki deişik bi:)inan çok begenrek aldım ama son hali nsl olcak meraklanıyorum:)son halini güzlece çekip koycam inşşş resimleri cnm:)seninde evinin resimleirni bekliyorum tatlımmmmmmmmmmm:)
cnm bi tane konsol bir masa 6 sandalyesi bide gümüşlük bide yemek masasının aynısından küçük hali orta sehpa var 5500 tlye aldık cnm bnm koltuklarda 3500 tl toplamda 9000 tl vwrdik:)biraz pahalıı ama ömürlük mobilyalar.:)saol nemcin inegölde görmüştüm bunun benzerini oraya gitcez artık becmur peki ka.a aldım yemek odasını ve içinde neler var
amin cnm hepimizin allahım agızımızın tadını bozmasın eşya falan güzel yanları ama en önemlisi huzurumuz hiç eksik olmasın inş:)inş. canım koyucam eminim güzel olucak hepsi alah ağzınızın tadını bozmasınyerimseniben
ayyyy cnm bnm teşkür ederim halılarımın içime sinmesinde en büyük etken sensin :)bugun perdelerim gelcekkkk bakalım iki haftaya herşey bitcek inş:)Nem canım çok güzell eşyalar heleki perde ve halılarla tamamlanınca çok daha güzel olacakk
allah agzınızın tadıyla oturmayı nasip etsinn
canımm heleki yatak odan çok hoşuma gitti
nem cim mağazada çektik demissin ya salon takımını bence kendi salonuna da öle duvar kağıdı düşünmelisin.nacizane bi öneri