• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu NEM in EVİ:)salonu yemek odası ve yatak odası hazır:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Anaaa nemm delikafadulden

Evleniyon mu gız zemuszemus

Benim neden haberim yok :mymeka:

Modeller süper...zevkli hatun olduğun belliydi zati sempatiksalakcinni
evet tatlışım kısmetse 1 ay var düğüne:)eh işte çokta zevkli deilimdir kısss kendimce iyi seçmeye çalıştımkaydirigubbakcemile3begenmene sevindim mavişimmmmmmmmmmmmmsositososito:jeyyar::1hug:

ccok güzelmiş düğündasım mutluluklar diliyorum
teşekür ederim cnm bnm az kaldı demi düğüneee 1 ayımız varrrrrrr kurtulalım şu düğün kısmından artık:)

Herşey çok güzel...Salon takımına ve yatak odana özellikle bayıldım nemcim iyi günlerde kullanırsın inşallah...

nemcımm hayırlı uğurlu olsun yeni eşyaların çok hoş gule gule kullan :)
teşekür ederim cnm bnmmmmm fındık burunlum:)a.s.

Herşey çok güzel...Salon takımına ve yatak odana özellikle bayıldım nemcim iyi günlerde kullanırsın inşallah...
yaaaaaaa sgl cnmmm bnm daha güzelleri senin olsun inş:)sende nişanlıydınnnnn :jeyyar:a.s.
Herşey çok güzel

teşkür ederim cnm a.s.

hepsi çok güzeller rabbim hayırlısıyla inşallah hep güzel günlerde kullanmayı nasip etsin mutluluklar diliyorum şimdiden güle güle kullanın

Ne kadan güzel bir gardrop yaw.
harika hepsi çok uyumlu
güzel günlerde kullan.içinde mutlu yaşa.

Hepsi birbirinden güzel güzel canım Allah sağlıkla ve huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin :Saruboceq:
Mutluluklar

cnm hayırlı olsun cok güzelmiş esyaların
kremli olan koltuk takımını
nerden ve nekadara aldın benimkine cok benizyor

yemek odası takımın çok güzel
gülerek günlerde kullan:nazar:

çok begendım hepsini de canım.. güle güle ,mutlulukla kullan inş. eşyalarını..

hepsi çok güzeller rabbim hayırlısıyla inşallah hep güzel günlerde kullanmayı nasip etsin mutluluklar diliyorum şimdiden güle güle kullanın
teşekür ederim cnm bnnnnn allahım herkesin gönlüne göre versin inş:)

Ne kadan güzel bir gardrop yaw.
harika hepsi çok uyumlu
güzel günlerde kullan.içinde mutlu yaşa.
nekadan mmikemmel demiii cnm bnmkaydirigubbakcemile3türk malını sende sveiyorsun sanırım:)sgl cnm benm bende uyum takıntısı varrrr ondan seçerken biras zorlandım:)

Hepsi birbirinden güzel güzel canım Allah sağlıkla ve huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin :Saruboceq:
Mutluluklar
amin cnm bnm teşekür ederim darısı herkese inş:)

cnm hayırlı olsun cok güzelmiş esyaların
kremli olan koltuk takımını
nerden ve nekadara aldın benimkine cok benizyor
cnm oda mobilyadan aldım tv ünitesi orta sehpa ve koltuklar 4000tl..sanırım koltuk 3000 tl idi:)
yemek odası takımın çok güzel
gülerek günlerde kullan:nazar:
teşkür ederim cnm bnmmmm:)

Canım güle güle otur çok beğendimç
sgl ttatlımmmmmmmmmmm begenmene çoks evindim:)

çok begendım hepsini de canım.. güle güle ,mutlulukla kullan inş. eşyalarını..
amin inş cnm bnm:)teşekür ederim:)
çok hoş,Allah hayırlı eylesin.

sgl cnm çok sgl:)Allah herkese daha güzle ve iyilerini nasip etsin:)

canım çok güzel eşyalarınız, çok zevkli.Güle güle,mutlu,huzurlu oturursunuz inşallah.Salon koltukları şık ve kullanışlı yemek odası gerçekten çok asil duruyor beyaz tam bir zerafet katmış.Düğünü de hiç sıkıntı yapma gelip geçiyor.sonradan niye stres yapmışım diyorsun.Tadını çıkarmaya bak.Özellikle düğün o kadar heyecanlı ve güzel oluyor ki çabuk geçiyor :( ve tekrar tekrar yaşamak istiyor insan o anları. ( beni hatırladın mı damatlıkla ilgili konuşmuştuk ) Mutluluklar diliyorum tekrar canım..

canım çok güzel eşyalarınız, çok zevkli.Güle güle,mutlu,huzurlu oturursunuz inşallah.Salon koltukları şık ve kullanışlı yemek odası gerçekten çok asil duruyor beyaz tam bir zerafet katmış.Düğünü de hiç sıkıntı yapma gelip geçiyor.sonradan niye stres yapmışım diyorsun.Tadını çıkarmaya bak.Özellikle düğün o kadar heyecanlı ve güzel oluyor ki çabuk geçiyor :( ve tekrar tekrar yaşamak istiyor insan o anları. ( beni hatırladın mı damatlıkla ilgili konuşmuştuk ) Mutluluklar diliyorum tekrar canım..

cnm tabi hatırladım seni çok güzel bi gelin olmuşsun darısı benim başıma 1 ay sonra inş:)sorunsuz atlatırız umarım:)snein evin nsl olduuu eminim bu güzle gelininnn evide pek bi güzeldir:)eşyalarımı begendine çok ama çok sevindim cnmm teşekür ediyorum bolcaaaaaaaaaaaaaaaa.s.

çok teşekkür ederim eminim çok güzel bir gelin olucaksın sende.1 ay gerçekten az kalmış.gelinliğini almışsındır herhalde.bizim memleketlerde uzaktı öğretmenim izinde alamadım sık sık 15 gün önce almıştık gelinliği eşyalarımıda 1 mayısta nikahımız olmuştu onun için geldiğimde aldık yani öyle uzun bir zamanımız olmadı herşeyi almak içi. biraz stres olmuştum.ama herşey halloluyor önemli olan gerçekten huzur, mutluluk,düğünün sorunsuz geçmesi.eşyalarımı ekliycem canım fotoların olduğu bilgisayarım arızalıydı.en kısa zamanda ekliycem fikirlerinizi merak ediyorum bende.

Yatak odaası ve yemek takımına bayıldım cnm.. Allah içine sindirsin :1hug:

çok teşekkür ederim eminim çok güzel bir gelin olucaksın sende.1 ay gerçekten az kalmış.gelinliğini almışsındır herhalde.bizim memleketlerde uzaktı öğretmenim izinde alamadım sık sık 15 gün önce almıştık gelinliği eşyalarımıda 1 mayısta nikahımız olmuştu onun için geldiğimde aldık yani öyle uzun bir zamanımız olmadı herşeyi almak içi. biraz stres olmuştum.ama herşey halloluyor önemli olan gerçekten huzur, mutluluk,düğünün sorunsuz geçmesi.eşyalarımı ekliycem canım fotoların olduğu bilgisayarım arızalıydı.en kısa zamanda ekliycem fikirlerinizi merak ediyorum bende.
cnmacele ilede alsan geniş sürede yavaş yavaşta alsan herşekilde yoruyor inasanı bu düğün alışverişleri:)normalde alışverişi çok severim ama artık sıkıldımmm vallakaydirigubbakcemile3ayy pc düzelsin ekle cnm resimlerini çoks everimmmm valal bu bölümü ve ev resimlerinin paylaşıldıgı bölümü sürekli zevkle takip ederim:)

Yatak odaası ve yemek takımına bayıldım cnm.. Allah içine sindirsin :1hug:
begenmene sevindim cnmbnm:)Severek alım öylede kulanırım inş::)

mobilyaların çok güzel inşallah son halinide görürüz canım.. güle güle mutlulukla,huzurla oturursun evinde

Back
X