• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neler oldu bana anlayamıyorum

benoctobus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
611
0
0
Kocaeli
merhaba doktor hanım sızden bana yardım etmenızı rıca edıyorum 8 ay once kucuk erkek kardesımı kaybettım kalp krızı gecırdı yanı g-hıc beklemedıgımız bı anda öldü bu benı cok sarstı ama sırf anneme destek olmak ıcın ayakta durmaya calıstım. daha sonra unw teyı kazandıgımı ogrendım ve ıstanbula geldım yaklasık 8 ay ıstanbulda kaldım okulun ılk donemı cok ıyıydım derslerım de oyle. ama ıkıncı donem hersey cok farklı oldu cok yanlıslar yaptım annemın sıstemıklupus hastalıgı var her an onu ve kardesımı dusunuyodum okula gıtmedım vızelere gırmedım hemen hemen her hafta evıme geldım cunku ısttanbul benı boguyor annemın olmadıgı bıyer benı cok sıkıyor okula gtmedıgım zamanlarda evden dısarı cıkmadm sadece uyudum babam alkol bagımlısı abım de 3 senedır madde bagımlılıgı tedavısı goruyor hep cok guclu oldum annem ıcın ama suan hersey ustume yıkıldı kendımı toparlayamıyorm annem ıcın mutlu gorunuyorum ama onun yanında ayrılınca hersey ustume yıkılıo ne yapmam gereklı bana yardım edın saygılar

Meryemkartal, başınız sağolsun. Çok zor bir deneyim yaşamışsınız.
Gerek yaşadığınız zor deneyim, gerek kayıp korkunuz, gerekse babanız ve ağabeyinizin bağımlı olması vakit geçirmeden bir psikologa başvurarak düzenli bir biçimde psikoterapi görmenizi gerektiriyor.

Back