böğğğghhh ayy bu ne yaa valla okurken bıle ıgrenıyor ınsan nasıl oluyorda kımı ınsanlar bır ınsanın olmemesı ıcın dırenırken kımı olse dıye beklıyor sapıkk bunlar
Ay bu dünyada neler var Allahıım yaaa :1shok: Allahım iyi insanlarla karşılaştır mafoldumben
Evet; ölü sevicilik, tarihin geçmiş dönemlerinde de, var olan bir olguydu...
Sapıklık, insanlığın her döneminde var olan bir durumdur...
Hatta kavim olarak; geneli sapıklık içinde olan ve bu yüzden, Allah tarafından lanetlenmiş topluluklar dahi mevcuttur...
Bu işleri fazla irdelemeyi, insan psikolojisi açısından doğru bulmadığım için; ölü sevicilik hakkında, sadece iki parağraflık bir alıntı geçmek istiyorum...
"Ölü bedenlerle ilişkiye girmenin tarihi çok gerilere gidiyor.
Bazı eski kültürlerde, ölü bedenlerle cinsel ilişki kurmak, onlarla tinsel iletişime geçmenin bir yolu olarak görülüyordu.
Bazı Tantrik ritüeller sırasında, erkekler bacaklarının arasına kurukafa bastırarak ereksiyon olmaktaydı.
Ortaçağ Avrupa’sında bazı bölgelerde, hermafroditlerin yeni ölmüş bir bakireyle cinsel ilişkiye girdikleri takdirde, iyileşeceklerine inanılırdı.
XIX yüzyılda, ölmüş kadınların edep yeri kılları, erkeklerin iktidarsızlığının tedavisinde kullanılmak üzere satılırdı...
Bazı toplumlarda, bakirelerin cennete gidemeyeceği varsayılır ve bu nedenle, isteyen herhangi bir erkeğin evlenmeden ölen bu genç kızlarla cinsel ilişkiye girmesine izin verilirdi...
Öte yandan, tarihin birçok döneminde insanlar; ölen yakınlarının bedenlerini ölü sevicilerin tacizinden korumak için çeşitli önlemler aldılar.
Eski Mısır’da mumyalama işlemini gerçekleştiren kişilerin, ölmüş kadınlarla cinsel ilişkiye girdikleri bilinen bir gerçekti ve bu nedenle aileler ölen kadın akrabalarının bedenlerini, bu kişilere teslim etmeden önce –ölü beden bozulmaya başlayıncaya kadar– birkaç gün evlerinde bekletirlerdi...
Bazen mezarlık yetkilileri de, ölülerin mezarlardan çıkarılmasına karşı önlem alıyorlardı.
1840’lı yıllarda, Montparnasse mezarlığının duvarı üzerine, dokunulduğunda bir makineli tüfeği harekete geçiren bir tel çekilmişti.
Başlarda kuşların ve kedilerin ölümüne yol açan bu tertibat sonunda işe yarayacak, genellikle kadınların cesetlerini kesip içorganlarını dışarı çıkaran ünlü “Montparnasse vampiri,” ölü sevici çavuş François Bertrand’ı ciddi bir biçimde yaralayacaktı...
Yaralı olarak kaçmayı başaran ve askeri hastanede tedavisini yaptıran Bertrand, daha sonra teşhis edilip yakalanacak ve bir sene hapis yatacaktı.
Ölü bedenlere yönelik ilgi, sadece nekrofil kişilerle sınırlı değildi.
Rönesansla birlikte gelişmesi hızlanan anatomi bilimi de, bedenin organlarının sırrını anlayabilmek için kadavraları teşrihe, kesip incelemeye yönelmişti.
Cerrahlar kadavraları kesip açıyor, hastalıkların nedenlerini anlamaya çalışıyorlardı. Kadavraların teşrihi, izleyici bir kitle önünde yapılmaktaydı. Halk suçluların idamını nasıl merakla izliyorsa, idam edilmiş suçluların cesedinin teşrihini de merakla izliyordu.
Devlet suçluyu hem idam ederek hem de cesedini teşrih ederek adeta iki defa cezalandırıyordu...
İdam edilen kadınlar için durum daha da kötüydü.
Erken modernlikte cellatlar, çocuklarını öldürmekle suçlanıp idam edilen genç kadınların ölü bedenlerine tecavüz ediyorlardı....
Cellat ve bölgenin güvenlik yetkilisi, cesetleri teşrih edilmek üzere anatomi okulu yetkilisine teslim ederdi...."
vs...
Aslına bakılırsa, bu konudan bahsedilmesi bile; insanın psikolojisini bozabilir diye düşünüyorum...
Arkadaşlar bunlar ne ki; nekrofili, bu seri katil denen mahlukatların işlediği suçlar arasında en masumu, siz bir de Albert Fish in 12 yaşındaki kurbanı Grace Budd' a yaptıklarını en ince detayına kadar anlattığı mektubu okusanız:1shok:, üstelik bu iğrenç mektubu kızın ailesine göndermiştir:1no2:klava:
seyma88 bu tür kitaplara ilgin varsa sana "A dan Z ye Seri Katiller Ansiklopedisi" ni öneririm, Kriminoloji-psikoloji türü bir kitap yazarları iki eski dedektif, zaten alıntı yapıp eklediğin yazılar bu kitaptan, ayrıca bu seri katiller normal insanlar gibi olmamışlardır hiç bir zaman, daha çocukluklarında sinyallerini vermişlerdir ve çoğu berbat derece de kötü çocukluk geçirmişler, şiddetin tacizin en kötüsünü yaşamış şahsiyetlerdir, ne kadar hasta ruhlu olsalarda idam edilmeleri çok yerinde bir karardır, toplumun bunlardan temizlenmesi lazım, darısı Türkiye deki hasta ruhlu canilerin başına
Şeyma 20 li yaşlarımın başlarında ben çok meraklıydım böyle şeylere, korku filmlerini takip ederdim, sonra seri katillerin hayatlarını felan araştırırdım o zaman dayanıklıydım böyle şeylere, bunları yapan insanların psikolojilerini çok merak ederdim, nasıl olur nasıl bu kadar iğrenç cinayetler işlerler diye düşünürdüm ve araştırdım o zamanlar bu kitabı aldım, okudum, insanlara bakış açın değişmiyor çünkü bu katiller normalin yanından bile geçmiyorlar, onlara başka bir tür gibi bakmak lazım, nedensiz yere onlarca insanı katletmenin ne tür açıklaması olabilir ki, Testere filmi var ya hani, insanlar bu filmi nasıl izliyorlar hayret ediyorum tüm serileri var bizde, o meraklı olduğum zamanlarda bile izleyemedim, şimdi hiç bakamam, anne olduktan sonra ilgim bitti, şimdi bu tür haberlere bile yüreğim dayanmıyor, sabahları Müge Anlı nın programı var ya onu bi kaç defa izledim, işte bu program insanı paranoyaklaştırıyor, ama ne yazık ki gerçek, zaten anne olunca evladın için paranoyalara kapılıyorsun koruma içgüdün çok geliştiği için, Tr de bilinen seri katil vakaları pek yok, namus, töre, tecavüz cinayetleri o kadar çok arttı ki seri cinayetleri aratmıyorlar, izlemesek bile duymak imkansız, işte bu yüzden idam cezası gelmeli ve toplum bu hasta ruhlardan temizlenmeli diye düşünüyorum
Şeyma 20 li yaşlarımın başlarında ben çok meraklıydım böyle şeylere, korku filmlerini takip ederdim, sonra seri katillerin hayatlarını felan araştırırdım o zaman dayanıklıydım böyle şeylere, bunları yapan insanların psikolojilerini çok merak ederdim, nasıl olur nasıl bu kadar iğrenç cinayetler işlerler diye düşünürdüm ve araştırdım o zamanlar bu kitabı aldım, okudum, insanlara bakış açın değişmiyor çünkü bu katiller normalin yanından bile geçmiyorlar, onlara başka bir tür gibi bakmak lazım, nedensiz yere onlarca insanı katletmenin ne tür açıklaması olabilir ki, Testere filmi var ya hani, insanlar bu filmi nasıl izliyorlar hayret ediyorum tüm serileri var bizde, o meraklı olduğum zamanlarda bile izleyemedim, şimdi hiç bakamam, anne olduktan sonra ilgim bitti, şimdi bu tür haberlere bile yüreğim dayanmıyor, sabahları Müge Anlı nın programı var ya onu bi kaç defa izledim, işte bu program insanı paranoyaklaştırıyor, ama ne yazık ki gerçek, zaten anne olunca evladın için paranoyalara kapılıyorsun koruma içgüdün çok geliştiği için, Tr de bilinen seri katil vakaları pek yok, namus, töre, tecavüz cinayetleri o kadar çok arttı ki seri cinayetleri aratmıyorlar, izlemesek bile duymak imkansız, işte bu yüzden idam cezası gelmeli ve toplum bu hasta ruhlardan temizlenmeli diye düşünüyorum
Aslında idam cezasının kalkması, yanlış bir adımdı bana göre...
Kesinlikle, idam cezasının çok büyük yaptırımları olduğuna inananlardanım...lmaz:
Ne yazık ki, binlerce insanımızın ölümüne yol açan vatan hainleri; bu karar doğrultusunda hala hayattalar...
Daha nice hainler de, bundan güç alarak; her geçen gün seslerini yükseltiyorlar...
Ana-baba katillerini, evlatlarını doğrayıp, çöp konteynırına atanları, 4 yaşında çocukları sobada yakanları daha çok göreceğiz malesef... :umursamaz:
Buna izin verenler de, yataklarında rahat uyuyabiliyorlarsa, tebrikler doğrusu...
Çünkü ben, bu haberleri duyduğumda bile kahroluyorum...
mafoldumben
idam cezasının kalkmasını ab istedi için kaldırdılar diye biliyorum ben, avrupa da yok ya, oradaki vatandaşlar da memnun değillerdir herhalde, avusturya da sapık bir baba vardı ya kızını 24 yıl boyunca evinin bodrumuna hapseden adamın hücresini göstermişlerdi ömür boyu tam pansiyon tatil gibi, hemde vatandaşların vergileriyle karnı doymuş olacak, bizde de aynı durumlar, kesinlikle çocuk katilleri, tecavüzcü sapıklar, vatan hainleri için idam geri gelmeli,gelmeyecekse de cezalar en ağırlaştırılmış şekilde olmalı 5-10 yıl yattıktan sonra iyi halden çıkıp topluma tekrar karışmamalı bu caniler, nekrofili ymiş pedofili ymiş bu tür sapıklıkları psikolojik rahatsızlık adı altında iyileştirme, tedavi altına alma yoluna gidiyorlar ama bunlardan düzelen var mıdır? :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?