nekadar su içiyoruz

oNcA

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
1.168
12
43
arkadaslar akşam saat 19.00 a kadar gun boyunca en fazla 0.5lt su içebiliyorum...ama akşam saat 21.00den sonra felan 1.5ltye yakın içiyorum...su içme şeklim bile çok dengesizleşti...sizlerdede bu şekilde olan varmı

arkadaslar akşam saat 19.00 a kadar gun boyunca en fazla 0.5lt su içebiliyorum...ama akşam saat 21.00den sonra felan 1.5ltye yakın içiyorum...su içme şeklim bile çok dengesizleşti...sizlerdede bu şekilde olan varmı

BE N TAM Bİ KURBAĞAYI. ESKİDENDE ÇOK SU İÇERDİM YİNE ÖYLE. İŞ YERİMDE SURAHİMİ DEVAMLI DODURUYORUM. YANİ GÜNDE EN AZ 4 LT. İÇİYORUM

Canım ben günde kocaman bardaklarla 8 bardaktan fazla su içiyorum. Gece bile uyanıp su içiyorum. Benim bu bardaktaki sular 350 ml. falan yani yaklaşık 3 kilo su içiyorum. Portakal suları sütler hariç. Ne kadar çok içersen o kadar iyi

canan ben de gece daha çok içiyorum. sonra da tuvalete kalmaktan uyuyamıyorum.

ben fazla su içemeyenlerdenim malesef .. günde 1 litre en fazla 1,5 .. sık su içme alışkanlığım yok .. nasıl edinirim bilmem..

evet kızlr ya benimde pek su içme alışkanlığım yok ama tuzlu leblebi yiyorum su içmek için offffffff süttende tiksindim çokta zayıfladım bi göbüşüm sivrildi okadar ama canım bebişim çok sağlıklıymış ultrasonda herşey boy kilo çok güzel çıktı

bende hiç içmiyorum yaa
çok sıkılıyorum bu konuda.ne biliyim canım istemio hiç

oooooooo ben cok su iciyorum ya ben bayiliyorum susuz yasayamam vallaha allahim kimseyi susuz birakmasin insallah cok zor

Günde öyle bir iki bardak içenlere falan şaşıyorum ben..
1,5 yada nerdeyse 2 lt ye yakın su içerim ben..İçmesem duramam ki,güp güp indirmeliyim mideye suyu:)
Susuz olmaz arkadaşlar asla..Hele şimdi hamileyim 16 haftalık, daha bi içiyorum,sık sık wc'ye gitmek haricinde bi sorun teşkil etmiyor..

ne güzel keşke ben de içebilsem ne kadar zorlasamda günde 1 lt yi zor bulur heralde benim içtiğim su

su içemeyen arkadaşlarımıza bir önerim var...okudugum bir yazıda bebegimizin içinde oldugu sıvıyı vucut her 3 saatte bir dışarı atarmıs...bu da demek oluyorki bebişlerimiz 8 kere su değiştiriyor...su içmediğimiz zaman da vucut susuz kalıyor...normal zamanda içmiyorsanız bile bebişiniz için en azından 8 bardak su için...benimki dengesiz oluyor genelde nerdeyse 1-1.5lt yatarken içiyorum oda gece wcye çıkmamı ve sabah kalktıgımda agrıyla uyanmamı sağlıyor ama ne yapalım...gunduz içemiyorum...aklıma bile gelmiyor...dengelememiz lazım...

aynen bendede öyle ben su icmeyi fazla sevmiyorum bide canım istediginde de bardak bardak iciyorum doyamıyorum gene ama agzım gene kuru oluyo sanki icmemeişim gibi migdemde bidon gibi yeter icme diyor sular geli gelicekmiş gibi iciyorum bazende hic icmiyorum meyvesuyu falan filan bunlarda su ihtiyacımı alıyorum ama normal bir rayına sokmak lazım tabi su icmenin

Evet bende içmeyenlerdenim..
Sağlıklı da beslenemiyorum zaten bebeğim için..
Ne olacak bu halim bilmiyorum..

dun idrar testinde enfeksiyon yani iltihap başlangıcı çıktı...doktor ilaç vermeyeceğim bol bol su iç ve at dedi...bugun biraz daha dikkatli olmam lazım

Bende O Kadar çok Su Içiyorumki . Ama Hamileliğimle Ilgili Değil. Normaldede çok Içerim.
Susuz Birakmasin Allah.

bendede dunden beri su içmede artış oldu...inşallah dahada içebilirim..

Ben bazen haftada 2 bardak su içiyorum su hiç tüketmiyorum onun yerine kola içiyorum ama biliyorum çok yanlışş kimse bana uymasın wallaa ben bu alışkanlıgmı bırakamıyomm

X