Kv ye her gittiğimde sinirlerim bozuluyor. Fikirlerimiz, kafa yapılarımız aynı değil. Olabilir normal buraya kadar he diyip geçiyorum ama buda yetmiyormuş... görümcem var 19 yaşında. Üniversiteyi kazanamadı bu yıl tekrar hazırlanıyor ama bu kız diğer gençler gibi değil böyle genelde evde takılan, geri kafalı, çok sığ düşünceli. Aynı kv me benziyor kendisi gibi yetiştirmiş kızınıda. Sürekli kv ile takılıyor zaten. Hiç arkadaşıyla falan bir yere çıktığını görmedim. Bu kız bana yaşına başına bakmadan sürekli laf sokuyor, sinir ediyor. Yaa sen niye köye gitmiyorsun, bak bir 5 sene sonra senle görüşürüz gideceksin. Ben bazı şeyleri yiyemem mesela bu hemen atlıyor aaa ama onlar çok güzel çok sağlıklı diye. Her ama her dediğime muhalefet oluyor. Altın günlerini falan çok seviyor böyle gidiyor koca kadınların arasında sürekli. Geçen gün de bana diyor ki sen niye pazara gitmiyorsun yaa olur mu öyle şey reçel kavanozları nasıl yapacaksın ki diyor. Bende yapmıyorum diyorum. İmalı imalı bakıyor bana. Bide anne abim bu çiçekleri sana almıştı dimi diyor, abi bana niye çikolata almadın eee tabi senin evin ayrı artık almazsın gibi laflar ediyor. Her hareketi o kadar belli ki... Yaptığım bir yanlışın farkına vardım ki ben onu her defasında çok ciddiye alıp uzun uzun da cevap veriyorum kendisine belkide bunu yapmamam gerekiyor. Bana bakış tarzı öyle gıcık ki. Beni çekemiyor sanki ilk günden beri. Abla abla diyor mütevazi gibi görünüyor ama alttan alttan beni gıcık etmeye çalışıyor. Akıl vermeye çalışıyor. Ondan inanılmaz negatif elektrik alıyorum tam böyle arkamdan konuşacak beni havalı kibirli bu gelin diye yalan yanlış anlatacak, ortalık karıştıran bir tip var onda. Bundan sonra onu hep görmemezlikten gelmeyi düşünüyorum. Sizce ?
Son düzenleme: