Eveeet...iste seruwenim tam 10 gündür testlerle kafayı bozdum kan testi ısrar testleri sonunda sonuc Allah'a şükürler olsun :):):) umudumuzu kesmeyelim hayattan hiçbir zaman: ) bende buralarda derdine derman arayanlardanum sorular frumlar we sonunda çizgi çıktı.. .onca negatiflere ragmen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Negatiflere inat
- Konu Sahibi yuksel007
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- erken gebe gebelik geç döllenme hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?InşaAllah abla çok tesekkurlerGözün aydın Cnm sağlıkla gelsın bebişin inşallah
- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.669
- 208
- 12 Mart 2010
- 1.756
- 1.453
- 333
- 49
aminn allahım inşallah bizede nasip ederGözün aydın, darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma İnşallahhh
- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.669
- 208
Amin canım, inşallah.aminn allahım inşallah bizede nasip eder
Bak folik asit çok önemli sakın aksatma.
Hep olumlu düşün, stres sıkıntı yapma
Allah bu duyguları tüm isteyenlere nasip etsin ben çok yalvardım nasıl sevindiğimi görseniz.. .Inşallah isteyen herkese nasıl olur hepinize dualarima ekliycem sizde bu kardesinize dua edin emi :)Gözün aydın, darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma İnşallahhh
Teşekkürler abla insaAllahhhGözün aydın kızz inşallah sağlıklı şekilde sana kavuşur bebişin :)
Doktora bu gideyim önce Al sana sökturucu diyeyim de bir hafta once sökturucu yazdı bana kullan bebek yok diye :) sonra alicamAmin canım, inşallah.
Bak folik asit çok önemli sakın aksatma.
Hep olumlu düşün, stres sıkıntı yapma
InşaAllah ablacumhadi gözün aydın o zaman. rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Adetim gecikti bugün 17 gün testler hep negatifti ama adet sandım olmasına rağmen hiç gelmedi akıntı cabasiydi şükür ki dun silikte olsa gördüm pozitifiNe guzel canim hadi gozunaydin olsun miniginleee darisi da bizlere olsun belirtin neydi :)
- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.669
- 208
Ederim tabii ki canım.Allah bu duyguları tüm isteyenlere nasip etsin ben çok yalvardım nasıl sevindiğimi görseniz.. .Inşallah isteyen herkese nasıl olur hepinize dualarima ekliycem sizde bu kardesinize dua edin emi :)
Düşük çok kötü. Allah düşmanımın başına vermesin.
Allah bebeği olmayanlara bebek, hamile kalanlara sağlıkla kucağına almayı, bebeği olanlara da sağlıklı ve hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin
- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
- 73
aminnn amün bende 2 hafta önce düşük yaptım yeni yeni kendime geliyorum çok zor allah kimseye böyle bi acı vermesinEderim tabii ki canım.
Düşük çok kötü. Allah düşmanımın başına vermesin.
Allah bebeği olmayanlara bebek, hamile kalanlara sağlıkla kucağına almayı, bebeği olanlara da sağlıklı ve hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin
- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.669
- 208
Amin canım.aminnn amün bende 2 hafta önce düşük yaptım yeni yeni kendime geliyorum çok zor allah kimseye böyle bi acı vermesin
Amin abla InşaAllah bidahkii ayaminnn amün bende 2 hafta önce düşük yaptım yeni yeni kendime geliyorum çok zor allah kimseye böyle bi acı vermesin
- 8 Aralık 2017
- 166
- 507
- 53
- 33
Allah bu duyguları tüm isteyenlere nasip etsin ben çok yalvardım nasıl sevindiğimi görseniz.. .Inşallah isteyen herkese nasıl olur hepinize dualarima ekliycem sizde bu kardesinize dua edin emi :)
Tebrik ederim öncelikle :) Allah isteyen herekese bebş versin. Ben 7 ay önce düşük yaptım şimdi de her ay hamile kalmak için çabalıyorum henüz olmadı inşallah benim de olur bana da dua edin. Önerebileceğin bir şey var mı hamile kalmak için?