• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif tüp bebek

Merhaba kızlar ben 7 yıldır çocuğum olsun diye uğraşıyorum ama hiç gebe kalamadım.en Son tüp bebek denedik bugün negatif olduğunu öğrendim pko ve kalitesiz embriyo sıkıntım var gebe kalamayacam çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum ilk denemesi negatif arkadaşlar nasıl teselli oldunuz
ben de birçok kez denedim. Bugun test günümdu. Negatif oldu. Çok üzüldüm zaman herseyin ilacı. Insallah bir sonraki denememizde hepimiz sağlıklı gebelik ve saglıklı doğum yaparız. Ne yapalım. Biraz es dost akraba gezdim. Disarida dolastım. Burada forumda mutlu sonuçları okumak da teselli oluyor. Bir mucize olsa da doğal yoldan sağlıklı bi gebelik yaşasak ..nasıl olur bu. Kafam bi milyon:)

ben de birçok kez denedim. Bugun test günümdu. Negatif oldu. Çok üzüldüm zaman herseyin ilacı. Insallah bir sonraki denememizde hepimiz sağlıklı gebelik ve saglıklı doğum yaparız. Ne yapalım. Biraz es dost akraba gezdim. Disarida dolastım. Burada forumda mutlu sonuçları okumak da teselli oluyor. Bir mucize olsa da doğal yoldan sağlıklı bi gebelik yaşasak ..nasıl olur bu. Kafam bi milyon:)
Sen ne zmndan beri ugrasiyorsun yani kaç yıl oldu. Ben duygularımı kaybettim ne mutluyum ne de üzgün artık bir şey hissetmiyorum hiçbir konuda.tükendim

Merhaba, benim de 4 sene olmadı olumsuz durumlar yaşadım en son 2020 de tüp bebek yaptırdım ve test gününden bir gün önce adet oldum. Artık umut falan kalmamıştı şubat ayında 1 hafta adetim gecikti test silik çıktı hayal kırıklığı ve kendi içimde kapadım defteri farklı şeylere yöneldim. Hiç ummadığım anda da doğal yolla hamile kaldığımı öğrendim. Umudunuzu hiç kaybetmeyin lütfen

Sen ne zmndan beri ugrasiyorsun yani kaç yıl oldu. Ben duygularımı kaybettim ne mutluyum ne de üzgün artık bir şey hissetmiyorum hiçbir konuda.tükendim
8 yıldır evliyim. Acaba bilinçaltı ile ilgili negatif kayıtlar mi bizi etkiliyor. Hepimiz icin bir mucize olsun insallah. Dua edelim. Allahım bir mucize verse de doğal yoldan iyi bir hamilelik yaşasak. Kafa dagitacak seyler bulmaliyiz

8 yıldır evliyim. Acaba bilinçaltı ile ilgili negatif kayıtlar mi bizi etkiliyor. Hepimiz icin bir mucize olsun insallah. Dua edelim. Allahım bir mucize verse de doğal yoldan iyi bir hamilelik yaşasak. Kafa dagitacak seyler bulmaliyiz
Bu psikoji kısmı kesinlikle doğru farkli düşüncelere farklı aktivitelere odaklanmak gerekli çünkü benim sorunum büyüktü bazı değerlerim daha 4 sene öncesinde yüksekti yumurta rezervlerim cok düşüktü ama Allah büyük nasip etti çok şükür 🙏🙏 Allah hayırlı zamanda hayırlı şekilde versin inşallah.

İnşallah birgün bizde burda umut olmak için hamile kaldığımızi yazariz bir gün

Back