Negatif görünce üzüntü

Gkyzu371

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2024
238
94
18
Kızlar nasıl mücadele ediyorsunuz acaba? Hani acaba olur mu var mı derken hop kanda da negatif görünce neler yaşıyosunuz? Cidden sabah sabah çok modum düstü?

Kızlar nasıl mücadele ediyorsunuz acaba? Hani acaba olur mu var mı derken hop kanda da negatif görünce neler yaşıyosunuz? Cidden sabah sabah çok modum düstü?
Ben negatif görmemek için kan vermiyorum. İdrar testinde net pembe pozitif göresine kadarda vermemek için kendimi şartladım. Yoksa idrarda negatif görmek bile çok yıpratıcı

Ben negatif görmemek için kan vermiyorum. İdrar testinde net pembe pozitif göresine kadarda vermemek için kendimi şartladım. Yoksa idrarda negatif görmek bile çok yıpratıcı
Doğrudur arkadasım ama hani idarara da güvenmeyin o testler yanıltıcı deniyor ya ne bileyim ya daha regl de olmadım yarın günüm

Doğrudur arkadasım ama hani idarara da güvenmeyin o testler yanıltıcı deniyor ya ne bileyim ya daha regl de olmadım yarın günüm
Vallaha artık takatim kalmadı bir senedir uğraşıyoruz eşimin değerleri sıfır yükselmiyor beslenme kilo verme vs hepsine dikkat ettik ama yok olmadı dün bi test yaptım malum marka pozitif çıktı ama sabah regl oldum çok yıpratıcı gerçekten nasıl başa çıkacağız ne yaparsam yapayım mutlu olamıyorum Allahım içimizi ferahlatsın hepimizin

Adet ve dört gün var güzel değerlendirdiğimi düşünüyordum bu ayı ama sanırım hamile değilim çünkü testlerim hep negatif çıkıyor silik dahi asla vermedi

Tam 1 sene dediğiniz şeyi yaşadım o kadar çok test yaptım ki heralde tüm gebelik testi markalarını biliyorum artık. Son zamanlarda adet olunca ağlamaya başlamıştım artık. 1 sene olmak üzere neden olmuyor diye. Ama çok şükür hiç beklemediğim anda sadece 1 takviye kullandım diye oldu. Belki de zaten vakti bu zamandı yani vaktini bekliyordu. O geleceği zamanı bilir diyorlardı inanmıyordum beni teselli etmek için diyorlar diye düşünüyordum. Cidden geleceği zamanı biliyormuş boşa üzülmüşüm. Onun doğumu da kaderi de böyle yazılmış demek ki. Siz de lütfen böyle düşünün. Bu arada kullanmak isterseniz takviye foliborn Myforce. Kullanmaya başladıktan 1 buçuk ay sonra hamile kaldım

Ben artık ne yapacağım şaşırdım... 7 aydır deniyoruz olmuyor, doktorlar bir sorun yok diyor... korkuyorum ama korkuya da teslim olmak istemiyorum. Sadece kendimi akışa bırakmak istiyorum. Evet üstteki arkadaş doğru söylemiş, herşeyin bir zamanı var, gerçekten de öyle ama. Biz acele etmekle olmuyor...
Bir de, bilimsel açıdan bakarsak stres yaptığımızda üzüldüğümüzde kortizol hormonu da çok zarar veriyor doğurganlığa. Üzülücez mi, e tabiki bir miktar. Elde değil çünkü. Ama o üzüntüde saplanıp kalmak yerine rahatlamamız lazım. Yani üzüldük, ağladık, yeter. Kalkıp hayatımıza sakince devam edelim gibi...
Hani meşhur kelime var ya, "ben bunu da hallederim, ama önce bir ağlamam gerek".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…