- 2 Kasım 2016
- 560
- 549
- 18
- Konu Sahibi Pembe Umutlar
-
Teşekkür ederim iyi Dilek'lerin içinHayırlı başlangıçlar olsun canım.
Dileğim bu durumumuzu bir yaşam stili haline dönüştürüp hep aynı yaşayabilmek.
Çabalamaya devam!
Boy 163 hedef şimdilik 60başarılar dilerim canım. boyun ve hedef kilon kaç
Boy 163 hedef şimdilik 60
Teşekkür ederimbaşarılar dilerim canım. boyun ve hedef kilon kaç
Sen şu an kaç kilosun galiba 50 olmak istiyorsun umarım sen de istediğin hedefe ulaşırsınbaşarılar dilerim canım. boyun ve hedef kilon kaç
bence daha fazla düşmelisinBoy 163 hedef şimdilik 60
Sen şu an kaç kilosun galiba 50 olmak istiyorsun umarım sen de istediğin hedefe ulaşırsın
Maşallah Can'ım azmine hayran kaldım ne yaptın pekibence daha fazla düşmelisin
benim boyumda 163 canım. cuma günü kilom 60.5 dü. 66 ile 2 ocakta başladım 5.5 kg verdim. isteyince yapamayacağımız şey yok
Spor yaptın mı canımbence daha fazla düşmelisin
benim boyumda 163 canım. cuma günü kilom 60.5 dü. 66 ile 2 ocakta başladım 5.5 kg verdim. isteyince yapamayacağımız şey yok
Evet Can'ım şimdilik 60 yoksa 48 lere kadar yolum var 2. Çocuktan önce bu kilolardan kurtulmak istiyorumbence daha fazla düşmelisin
öyle şak diye kesemedim yemeyi tabii. yavaş yavaş azalttım sonra ekmeği azalttım bi ara hiç yemiyodum yersem şu sıra kahvaltıda yiyorum makarna kızartma asitli içecek hamburger va o tarz yiyecekler yemiyorum işte. akşamları hafif geçiriyorum çoğu zaman sadce çorba salata ile geçiştirmeye çalışıyorum. suyu bol içiyorum yeşil çay içiyorum. haftanın 4 5 günü spor yapıyorum leslie. o şekilde canım. bozduğum yediğim içtiğim günlerde oldu inan. ama dedimli kendime yediysen yedin yarın aynen devam ediceksin. öylede yaptım yani.. 2 aya 10 kg yide vereceğim inşallah eski kiloma 50 eye döneceğim :)Maşallah Can'ım azmine hayran kaldım ne yaptın peki
kurutulursun canım insanlar kaç kilolar veriyolar bizimki inan çok değilEvet Can'ım şimdilik 60 yoksa 48 lere kadar yolum var 2. Çocuktan önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?