Yani sıfır beklenti daha iyi kimseden birsey beklememek lazım sonuçta sorumluluk sahibi insanlarız kimsenin aile de olsa mecburiyeti yok diye düşünüyorum.Annem çok çektirdi bana doğumdan sonra ev taşıma sürecimiz oldu çok zorlanmıştık. Ne zaman zorlandığımı dile getirsem hep kızardı ... sızlanma bir tek senmi taşınıyorsun söylenme diye bende tek basıma olduğum için çok zorlandığımı söylüyordum oda beni hiç anlamıyordu sürekli aşağılıyordu çocuk yaparken banamı sordunuz derdi yapmasaydın falan şimdi otur kes sesini falan derdi hatta kız kardeşime ihtiyacım olduğum zamanlarda bile kardeşim teyzemin çocuğuna bakıyordu ben o kadar muhtaçken o kadar ağladığım zamanlar olmuştur ki hep içimden diyordumki ben burada bu zorlukları yaşarken kız kardeşim teyzemin cocuguna bakıyor diye nasıl bir haksızlık diyordum üstelik onun kayınvalidesi de yanındaydı kadın pek bakmıyordu tabi bıkmıştı artık. Allahtan kocam hep yanımdaydı bir sekilde hep yardımcı olmaya calısti oyle boyle derken bebemizi buyuttuk.Şimdi annemin kendi kızkardeşi benim yaşadığım durumun beterini yaşıyor ... İkinciye hamile ve adam evden çıkartmak için süre vermiş durumda.. üstelik plansız gebelik....şimdi bana diyor ki teyzen mahvoldu simdi ne yapacak bu saatten sonra cocukmu bakılır falanda falann..
Annem beni kendi kız kardeşimle bile düşman etti şimdi soruyorum adalet yerini bulmuş mudur ben o kadar ağlarken zor zamanlar yaşarken kimsenin beni anlamaması manevi destek bile olmaması...Kurban olduğum Rabbım...
Önceki konularınız olmasa; Sindrella ve üvey annesinin hikayesini anlatıyorsunuz sanacağız.Annem çok çektirdi bana doğumdan sonra ev taşıma sürecimiz oldu çok zorlanmıştık. Ne zaman zorlandığımı dile getirsem hep kızardı ... sızlanma bir tek senmi taşınıyorsun söylenme diye bende tek basıma olduğum için çok zorlandığımı söylüyordum oda beni hiç anlamıyordu sürekli aşağılıyordu çocuk yaparken banamı sordunuz derdi yapmasaydın falan şimdi otur kes sesini falan derdi hatta kız kardeşime ihtiyacım olduğum zamanlarda bile kardeşim teyzemin çocuğuna bakıyordu ben o kadar muhtaçken o kadar ağladığım zamanlar olmuştur ki hep içimden diyordumki ben burada bu zorlukları yaşarken kız kardeşim teyzemin cocuguna bakıyor diye nasıl bir haksızlık diyordum üstelik onun kayınvalidesi de yanındaydı kadın pek bakmıyordu tabi bıkmıştı artık. Allahtan kocam hep yanımdaydı bir sekilde hep yardımcı olmaya calısti oyle boyle derken bebemizi buyuttuk.Şimdi annemin kendi kızkardeşi benim yaşadığım durumun beterini yaşıyor ... İkinciye hamile ve adam evden çıkartmak için süre vermiş durumda.. üstelik plansız gebelik....şimdi bana diyor ki teyzen mahvoldu simdi ne yapacak bu saatten sonra cocukmu bakılır falanda falann..
Annem beni kendi kız kardeşimle bile düşman etti şimdi soruyorum adalet yerini bulmuş mudur ben o kadar ağlarken zor zamanlar yaşarken kimsenin beni anlamaması manevi destek bile olmaması...Kurban olduğum Rabbım...
Hayır kötü niyetli değilim ama inanın çok haksızlıklara maruz bırakıldımBen kendime kinci derdim, önünüzde şapka çıkarıyorumAnnenize kininizden, teyzesinin zor durumuna oh olsun demeniz sizin kötülüğünüz yalnız
Hangi haksızlık ? Sizi sizin anlattığınız olaylara bakarak değerlendiriyoruz. Yazın tam ortasında 1 Temmuzda annenizin evine gidip, 1 aydan fazla eşiniz ve 3,5+ yaş kızınızla kalmıştınız. Dakka 1 gol 1 , gittiğiniz gün valizinizi yerleştirirken çocuk oyalansın diye çocuğunuzun eline kek verdiğinizi yazmıştınız. Çocuğun yerlere döktüğü kırıntılara kızmakta haksız mıydı anneniz ?Hayır kötü niyetli değilim ama inanın çok haksızlıklara maruz bırakıldım
Alakası yok.Annem çok çektirdi bana doğumdan sonra ev taşıma sürecimiz oldu çok zorlanmıştık. Ne zaman zorlandığımı dile getirsem hep kızardı ... sızlanma bir tek senmi taşınıyorsun söylenme diye bende tek basıma olduğum için çok zorlandığımı söylüyordum oda beni hiç anlamıyordu sürekli aşağılıyordu çocuk yaparken banamı sordunuz derdi yapmasaydın falan şimdi otur kes sesini falan derdi hatta kız kardeşime ihtiyacım olduğum zamanlarda bile kardeşim teyzemin çocuğuna bakıyordu ben o kadar muhtaçken o kadar ağladığım zamanlar olmuştur ki hep içimden diyordumki ben burada bu zorlukları yaşarken kız kardeşim teyzemin cocuguna bakıyor diye nasıl bir haksızlık diyordum üstelik onun kayınvalidesi de yanındaydı kadın pek bakmıyordu tabi bıkmıştı artık. Allahtan kocam hep yanımdaydı bir sekilde hep yardımcı olmaya calısti oyle boyle derken bebemizi buyuttuk.Şimdi annemin kendi kızkardeşi benim yaşadığım durumun beterini yaşıyor ... İkinciye hamile ve adam evden çıkartmak için süre vermiş durumda.. üstelik plansız gebelik....şimdi bana diyor ki teyzen mahvoldu simdi ne yapacak bu saatten sonra cocukmu bakılır falanda falann..
Teyzenin yaşadıklarına oh demen hiç hoş değil, üstelik sorun annenken.Annem çok çektirdi bana doğumdan sonra ev taşıma sürecimiz oldu çok zorlanmıştık. Ne zaman zorlandığımı dile getirsem hep kızardı ... sızlanma bir tek senmi taşınıyorsun söylenme diye bende tek basıma olduğum için çok zorlandığımı söylüyordum oda beni hiç anlamıyordu sürekli aşağılıyordu çocuk yaparken banamı sordunuz derdi yapmasaydın falan şimdi otur kes sesini falan derdi hatta kız kardeşime ihtiyacım olduğum zamanlarda bile kardeşim teyzemin çocuğuna bakıyordu ben o kadar muhtaçken o kadar ağladığım zamanlar olmuştur ki hep içimden diyordumki ben burada bu zorlukları yaşarken kız kardeşim teyzemin cocuguna bakıyor diye nasıl bir haksızlık diyordum üstelik onun kayınvalidesi de yanındaydı kadın pek bakmıyordu tabi bıkmıştı artık. Allahtan kocam hep yanımdaydı bir sekilde hep yardımcı olmaya calısti oyle boyle derken bebemizi buyuttuk.Şimdi annemin kendi kızkardeşi benim yaşadığım durumun beterini yaşıyor ... İkinciye hamile ve adam evden çıkartmak için süre vermiş durumda.. üstelik plansız gebelik....şimdi bana diyor ki teyzen mahvoldu simdi ne yapacak bu saatten sonra cocukmu bakılır falanda falann..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?