Nefret Haykırma Sayfası

sürekli hesap kıtap yapan adamdan nefret edıyorum. sen bana bunu dedın sen bana bunu yaptının hesabı olmaz.
aşk ile kin bir arada olmaz..

ya ağzınız kokuyor dişinizi fırçalayın
ağız kokusundan 3 km den bunu almaktan nefret ediyorummmmmmmm

dost bildiğimiz nankör insanlar..kökünüze kibrit suyu

doğruluğun ve dürüstlüğün, hile ve üçkağıtçılık karşısında kaybedişinden,buna sebep olan patronların değer yargılarından NEFRET EDİYORUM..

Toplum içinde şakayla karışık bile olsa kendini öven çok ve boş konuşan ayrıca başka kadınları kıskanan kadınlardan nefret ediyorum arkadaşlar yaa

nefret edıyorum!
ozgecana bunu yapanlardan!
tum tecavuz edenlerden!,
tum kızlara yan bakanlardan!
tum sapık ruhlulardan!
iliğime kadar nefret edıyorum!
bu ınsanlıktan nefret edıyorum!

1. Bir eşyayı ortada kaybolmasın diye kaldırıp nereye koyduğumu unutmaktan
2. Eşimin çamaşır topladıktan sonra mandalları yeniden ipe taKmasından (ki ben yeniden çamaşır asarken onları toplayıp ipi öyle silmek zorunda kalıyorum)
3. Hiç birşey yapmayıp çok şey yapmış gibi anlatan insanlardan
4. Evde kapı koluna takılan giysilerimden
nefrett ediyorum!!!

Hayal kırıklığı uğratan kişiden nefret ediyorum sevipte ayrılandan nefret ediyorum ve yalan söyleyenden nefret ediyorum

Birde özgecan cinayetindeki o pislik ten ve onun gibilerden onların en ağır şekilde yargılanmasını istiyorum bu gibilerden nefret ediyorum

Allah'ım nefret ediyorummmm ondan. Bir şey yap lütfen, nefretim ona acıma duygusuna dönsün, onu öyle bi hale getir: (((( amin amin amin.

pıslık ınsanlardan nefret edıyorum ,
kendını bı b.k sanan zavallılardan nefret edıyorum

Uc kurusu gorunce kendini bir b..sanan butun kadinlara mavi boncuk dagitip hayatindaki kadini aldatan saygi duymayan erkeklerden ve bunlari bulunmaz hint kumasi yapan aciz kadinlardan nefret etmiyorum ama saygida duymuyorum

Nezaketsizlikten nefret ediyorum.
Bir de çok bilmiş, karşısındakini aşağılar gibi konuşulmasından.

Akrabalarımdan nefret edıyorum.Akraba bu kızım nıye nefret edesınkı demeyın, en büyük pislikleri onlar yaparlar yapamasalarda dilleri durmaz. Gelir bütün sülaleni sana yalan yanlış anlatıp , gider hiç agzından cıkmayan lafları baska akraba bireylerine satarlar, bunlar bide yaşlarını başlarını almış bayanlar.. Yazık çok yazık.. Akrabamdan görmediğim bütün iyilikleri, sadece bir kaç yıldır tanıdığımız insanlardan görmek üzücümü sevindirici mi bilemiyorum. o yuzden akrabalık kavramına kesinlikle inanmıyorum...Nefretimin içinde keşke sadece laf taşıma olsaydı. Laf taşıma dışında malesefkı benım inancimi kıran çok şey var....
Nefret ediyorum.Bekar kızların arkasından sırf, hırsları egoları sırf kendi pis dunyalarında yaşadıkları yüzünden, tanımadan etmeden çamur atan insanlardan, bunları yapan kadınlardan nefret ediyorum... Tek duam inşallah sizinde kızınız ve kız torununuz olur...

Kayınvalidemden görümcemden nefret ediyorum çok bilmişler kendilerini çok yüksekte görüyorlar tam bir cadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…