Nefret Haykırma Sayfası

unnever

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
261
175
Herkese Merhabalar!

Bu başlık altında kim neyden nefret ediyorsa yazsın rahatlasın..

Ben başlıyorum:)
-Yemek yerken ağız şapırtısından nefret ediyorum!
-sürekli kendini öven insanlardan nefret ediyorum! Bu tiplerin her şeyleri en iyi en güzel, en doğru onlar yaşar, her şeyi onlar bilirler..
-kkda, dün seviştik başım dönüyor bugün hamile olabilir miyim yazanlardan nefret ediyorum

Bende görmemiş gibi hamile kalıp abartıp her duyduğu şeye. herşeye aşerenlerden nefret ediyorum .hamileyim hiç birseyede aşermedim. Bencil insanlardan paylasmayi bilmeyen insanlardan. Eltimden nefret ediyorum iikiyüzlü çünkü

Hayırlı olsun bebeğin canım, sağlıkla al inş kucağına.. Ben de kaynanamdan nefret ediyorum, eltim yok

Facebookta halaaaa öpücük yaparak selfie çekip resim koyan ergenlerden nefret ediyorum! Modası geçti artık yapmayın yahu, sexy görüncem diye ne hale düşüyorsunuz

Körü körüne bir fikri ya da siyasi partiyi tutanlardan nefret ediyorum! Bi görüşünüz olsun tabiki efenim fakat karşı görüştekileri aşağılayan yorumlarınızdan nefret ediyorum

bugün senden nefret ettim..
sahiden bak.
hani bana duyduğun öfkeyi hep anladım,
dedim ki canını yaktım yarıyolda bıraktım ben olsam çok daha fazla acıtmak isterdim..
lakin o arkadaşın sayfasına kardeşimi ima ederek yazdığın yazıyı okudum ya..
bilirsin canımı yakanın canını yakarım kinciyimdir, cezalandırmadan bırakamam..
sonra içimden bir ses bırak dağınık kalsın değmez dedi.
hafifledim..

Kendimden nefret ediyorum bazen... Sabit nefretimse, yalancı, sinsi, pislik insanlar, işleri güçleri pislik yapmak, huzursuz etmek ve masum rolune bürünüp başkalarını sana karşı kışkırtan, kafayi seninle bozmuş ruh hastası manyaklardan ve onlara inanan salaklardan da nefret ediyorum. Hele ki bunlar güya tanıdıkların ama aslında seni hiç tanımadıklarını anladıklarınsa, nefretine öfke de karışıyor ister istemez.

Eski sevgilimden nefret ediyorummmmm...hayatimi mahvettigi icin,askimi katlettigi icin,beni 1sene olu gibi yasattigi icinnn hakkimi helal etmiyorum..insallah diger tarafta karsilasiriz insallahhh

bu forumda ki sıradan ve kötü kalpli fesat kadınlardan nefret ediyorum mesela.
hele ki aralarında kulis yapan ve internetin forumun sahibi sanan üyelerden nefret ediyorum mesela.
fazla mı oldu.
olmadı bence şunu da yazim.
forumlarda konu açıp derdini açan kızlara, yargılama ve alay geçen tiplerin her birinden ayrı ayrı nefret ediyorum mesela.
sanırım kötü kalp dünyada ki en kötü şey.

ELTİMDENNN NEFRET EDİYORUUM.ONUN O bilmis.tavrlarndan havali havalı davranmasndan terbiye yoksunlugundannn nefrettt nefret ediyoruuuuummm

Kendini hiç biçey olmamalarına rağmen üstün görenlerden, insanları aldatanlardan, eskiye takılı kalıp geleceğinden vazgeçenlerden, her şeyi biliyorum havasında olanlardan ve aklınca dikkaç çekmeye çalışırken rezil olanlardan nefret ediyorum

Ben şu sıralar en çok kendimden nefret ediyorum .... Insanların hayatıma karışmasına engel olamadığım için,sürekli kalbimi kırmalarına rağmen bir türlü cevap veremediğim için , bana huzursuzluk çıkaran mutsuz eden sıkıntı verenlerden bi türlü kurtulamadığım için .. Hem kendimden hem onlardan nefret ediyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…