Nefret ettim Karadeniz'den!!

Kibarlığım size uzaylı imajı verdi ise ne acı. Ancak rica ederim "olamassiniz" yazan biri beni ya da becerimi yargılamadan önce bir dursun. İnsan kayırmamak, adalet istemek uzaylılıkla eş olmuş; ne acı.
Evet en büyük beceriniz "irkçılık"....
sizmi insan kayirmiyorsunuz haha gülerim işte buna....adalet istemek yöreye değil insanlara karşı olsun ozaman!!!!!

Hepi topu 6 sayfacık yazı, en baştan bir okuyup, araya da dahil ettiğim bilgileri de okursanız, belki o bir nebzeyi de anlarsınız. Olmaz mı?
Yazilarin hepsini okudum. omrum de karadenizde gecti. Ayrimcilik yapan bir iki kisi varsa kendi ayibidir. Bolgeyi zan altinda birakmaniz son derece cirkin.

Annemde öğretmendi o da böyle şikayetlerde bulunurdu ama Karadeniz’de değildik
Haklısınız ama sıkıntı bulunduğunuz bölge ile ilgili değil müdür yardımcılarınızın vicdanı ile ilgili

Tüm yaşadığınız sorunları ben de yaşıyorum öğretmenim ben de . Ama tutupta su x şehirdeki herkesten nefret ediyorum demek çok saçma. Dediğim gibi insan olmakla alakalı bu durum. Kendi memleketinize dönüp aynı sorunları yaşayınca onlardan da nefret ediyorum diye konu açın olur mu?

İnsanlardan nefret ettiğimiz yazmadım ki ben?

Yazilarin hepsini okudum. omrum de karadenizde gecti. Ayrimcilik yapan bir iki kisi varsa kendi ayibidir. Bolgeyi zan altinda birakmaniz son derece cirkin.
Haklısınız, bana yapılan her şey çok normal ama ben insan olduğum etkiye tepki bu hislerdeysem çirkin. Çok haklısınız.

Ah kiyamam size ya :) cok tatlisiniz. Gercekten bunlar gecici seyler. Tvlerde goruyoruz ogretmenler nelerle ugrasiyor allah korusun. Benim aile egitimciydi diye biliyorum yasadiginiz zorluklari. Cogu veli cok bilmis,cocuguna suradan kalk suraya otur bile denmiyor. Al hocanim eti senin kemigi benim diyen veli yok artik. Sanirim ben varim sadece o da ise yaramiyor oglum 2,5 yasinda

Milletin evde bir tanesiyle ugrasamadigi cocuklardan sizde sayisiz var,allah basarinizi ve sabrinizi daim etsin.

Öncelikle hocam allah yardimciniz olsun ama sadece bölgeye özgü bir durum olmadigini dusunuyorum cidden cogu bolgede cogu okulda var ben de doguda bir koy okulundayım benim okulumda bile var bu adam kayirmaca üstelik mudurum gerck mudur bile degil mudur yetkili benden sadece yarim dönem once atanmis birisi kafaniza takmamaya çalışın siz sinirlendikce daha cok uzerinize geleceklerdir dilekce verin o zaman 21 saate girin siz 31 saate giriyorsunuz diue kimse sizi takdir etmez sadece sunu düşünürler ful ek ders aliyor o 1 saate de girsin bir zahmet diye bolgeyle bagdastirmayin bence hakkinizi da yumuşak bir dille sinsice halledin sinsice dedim cunku bu meslekte boyle olmazsan eziyorlar

of okurken ıcım daraldı hakıkaten ımdat dıyesı gelıyor ınsanın
haklısınız
kesınlıkle sesınızı cıkarmanız gerekıyor hakkınızı aramanız gerekıyor

Evet en büyük beceriniz "irkçılık"....
sizmi insan kayirmiyorsunuz haha gülerim işte buna....adalet istemek yöreye değil insanlara karşı olsun ozaman!!!!!
Ay ırkçılık nereden çıktı acaba Karadenizlilerden nefret ediyorum demedim hanımefendi, gerçi şimdi dikkat ettim 61 yazıyor sizde, ondan bu gerginliğiniz.
Karadeniz'den nefret ettim dedim, çünkü bu kötü şeyleri burada yaşıyorum.
Kötü anılarınızın olduğu bir ev gibi düşünün. Şu an ben bu evden nefret ediyorum, içindekilerden değil. Hala anlamayacaksanız o sizin probleminiz.

konu sahıbesı karadenızden nefret ettım derken ınsanlarını sehırı kastetmemıs yalnız ırkcılıkla suclayanlar olmusta...

mesela, ısımle alakalı bır sorunum var burda genel olarak yasanan bır sorun bıktım bu antepden dıyebılıyorum ya da bıktım bu ısten dıyebılıyorum kızgınlıkla.
bunun sehırı veya ınsanlarını sevmemekle alakası yok kı

ya da bı komsu hergun gıdıp gelır bıktırır. yıne kapı calar baska bır komsu
dersınız bıktım bu komsulardan ! boyle deyınce insan dusmanı komsu dusmanı mı oluyorsunuz

ne alaka dıyesım geldı

konu sahıbı anladım ben sızı :) haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…