- 2 Ağustos 2015
- 588
- 797
-
- Konu Sahibi kavun kokusu
Evet en büyük beceriniz "irkçılık"....Kibarlığım size uzaylı imajı verdi ise ne acı. Ancak rica ederim "olamassiniz" yazan biri beni ya da becerimi yargılamadan önce bir dursun. İnsan kayırmamak, adalet istemek uzaylılıkla eş olmuş; ne acı.
Yazilarin hepsini okudum. omrum de karadenizde gecti. Ayrimcilik yapan bir iki kisi varsa kendi ayibidir. Bolgeyi zan altinda birakmaniz son derece cirkin.Hepi topu 6 sayfacık yazı, en baştan bir okuyup, araya da dahil ettiğim bilgileri de okursanız, belki o bir nebzeyi de anlarsınız. Olmaz mı?
Tüm yaşadığınız sorunları ben de yaşıyorum öğretmenim ben de . Ama tutupta su x şehirdeki herkesten nefret ediyorum demek çok saçma. Dediğim gibi insan olmakla alakalı bu durum. Kendi memleketinize dönüp aynı sorunları yaşayınca onlardan da nefret ediyorum diye konu açın olur mu?Zaten o istenmeyen sınıflar konusu için, "buna da normal dedim" gibi bir şey yazmıştım sanırım. Bu çooook normal, her yerde olur, biliyorum. Aklınızda sadece bu kaldıysa, diğer dert ettiklerime dikkat etmemişsiniz diye anlıyorum.
İnsanlardan nefret ettiğimiz yazmadım ki ben?Tüm yaşadığınız sorunları ben de yaşıyorum öğretmenim ben de . Ama tutupta su x şehirdeki herkesten nefret ediyorum demek çok saçma. Dediğim gibi insan olmakla alakalı bu durum. Kendi memleketinize dönüp aynı sorunları yaşayınca onlardan da nefret ediyorum diye konu açın olur mu?
Haklısınız, bana yapılan her şey çok normal ama ben insan olduğum etkiye tepki bu hislerdeysem çirkin. Çok haklısınız.Yazilarin hepsini okudum. omrum de karadenizde gecti. Ayrimcilik yapan bir iki kisi varsa kendi ayibidir. Bolgeyi zan altinda birakmaniz son derece cirkin.
Ah kiyamam size ya :) cok tatlisiniz. Gercekten bunlar gecici seyler. Tvlerde goruyoruz ogretmenler nelerle ugrasiyor allah korusun. Benim aile egitimciydi diye biliyorum yasadiginiz zorluklari. Cogu veli cok bilmis,cocuguna suradan kalk suraya otur bile denmiyor. Al hocanim eti senin kemigi benim diyen veli yok artik. Sanirim ben varim sadece o da ise yaramiyor oglum 2,5 yasindaÖyle mi diyorsunuz, ah inşallah ya. 3. bölgemiz bu, ilk defa böyle şeyler yaşıyorum.
Kesinlikle haklısınız, asla sevilmeden yapılacak bir meslek değil. Mesela bu hafta bana gaz verip, haftayı bitirmeme yardım eden şey, pazartesi ilk 2 saatte dersim olan sınıfta öğrenciler arasında pazar akşamı şöyle bir konuşma geçmiş: (whatsapp yazışması)
-Pazartesi ilk 2 saat ne?
-Kavun hocanın dersi.
-O zaman gelirim.
Şu 3 satır bana 31 saat dersi bitirtti.
Evet en büyük beceriniz "irkçılık"....
sizmi insan kayirmiyorsunuz haha gülerim işte buna....adalet istemek yöreye değil insanlara karşı olsun ozaman!!!!!
Hocam valla Karadeniz'in dağı taşından nefret ettiğinizi anlattıniz herhalde ben yanlış anladım . Zaten dağlar paralel uzanıyor ya denize onlar okulda sıkıntı yaratmıştır size.İnsanlardan nefret ettiğimiz yazmadım ki ben?