Nefret ettiginiz hareketleri yazar misiniz?

evet tatlım bılıyorum o modellerı .eskıden sırf hava olsun dıe yabancı dılı erkekler konusurdu ,sımdı kızlarda yapıyor onu .daha dun karsılastım boyle bı tıple.teras katında yemek yıyoruz yanımızdan bagıra bagıra agzını kaydıra kaydıra rusca konusan sarısın bı hatun ,oyle normal de konusmuyor agzı sekılden sekıle gırıyor bırde cakma sarısın yaa rus havasınamı burundu artık kı oyle sanırım .arkadasımda rus sanırım dedı ama ben hemen caktm durumu rus fılan degıl agızı yayarak konusyor yapmacıklıgı bellıydı yanı .nıtekım de oyle cıktı erkek arkadası ayse dıye seslendı ne bagırırrısn o kadar ınsanın ıcınde be kadın dımı ama
sokak ortasında bagıra bagıra aglayanlarda cok .canlı muzık dınledıgmz bı mekanda ,3 kız var karsı masada .kız kendını yırtıyor muzık eslıgınde ,donmeyecek o bırdaha bana terkettı benı ben onsuz yapamam kıpkırmızı oldu kız aglaya aglaya ,mıllet sırf dondu bunları ızlıyor ,ergen desen ergende degıl kı cocuk dıyıp gec .anlamıyorum amac nedır yanı

şu el şakalarından nefret ediyorum.. birinin bana dokunmasından bile nefret ediyorum ve bende başka birine dokunmaktan nefret ediyorum.. şu omuzlarıma bi masaj yap olayı çileden cıkartıyor ne masaj yaparım ne masaj yaptırırım..

Son düzenleme:
hiçbişi bilmediği halde herseyi biliyorum sananlardan ve sürekli ben diyenleri sevmiyorum

herkes ingilizce bilmeye bilir ama lütfen bazı şeyleri ya ingilizce,ya da olduğu gibi türkçe okuyun.mesela;"y-london" markasını,"ye landın" diye okuyanlar,ya "way landın" diye okuyun ya da "ye-london" diye okuyun! bir diğer örnek;"mp3". bazıları "em pe üç" derler,ya em pi 3 diyin,ya da "me pe 3" diyin!

Birinin arkasindan cok konusup sikayet eden, ama hala da gorusmeye kendi istegiyle devam eden insanlara sinir oluyorum, ya da bu hareketlere diyim. O zaman gorusme.
Bunun disinda agiz sapirdatmak,
Hadi icinden gecirirsin de milletin icinde kufurlu konusmak,
Adam gibi dil bilmedigi halde aklinca yabanci kelimeler kullanmak, yani Turkce'ye yabanci dil katarak konusmak,

Va daha su an aklima gelmeyen bazi baska hareketlere de sinir oluyorum.

sakızı ya da yemeği yerken gürültüsünden durulmayan tiplerden...
el şakalarından (annem bile olsa hiç hoşlanmam )
topluluk içerisinde ağır davranmayan kendini kontrol edemeyen tiplerden..
sırf moda diye giyip kendini küçük düşürenlerden.
arkasından konuştuğu insanla hala sıkı fıkı şekilde görüşmeye devam edenlerden...
yerli yersiz sokak ortasında çocuğuna tokat atan annelerden..
Almanyada Hollanda da kalıp Türkiyeye yaz tatillerinde gelip inadına Almanca ya da diğer dillerden tepki veren ve Siz de böyle mi? diyerek aslını unutanlardan

Birinin bana bir şey anlatmaya çalışırken elini kolunu vücuduma değdirmesi, dürtüklemesine
Benden yaşça büyük insanların sohbet sırasında iki kelimesinden birinin kızım olmasına (Bak kızım, hayır kızım vs.)
Ben biliyorum havalarından bir türlü çıkamayanlara
Sokağın ortasına bütün ciğerlerini boşaltmalarına
Pazar sabahı komşunun tadilat yapmasına
Bazı arkadaşlarımın İngilizce'nin i'sinden çuvallamalarına rağmen sosyal paylaşım sitelerinde google çeviriden çevirdikleri şarkı sözlerini yabancı şarkı sözlerini paylaşmalarına
Bazı kelimelerin doğru telaffuzlarını öğrenmemekte ısrar edenlere (örneğin laboratuvara labratuar diyen insanlara çok şahit oluyorum)
Eve gelen misafir çocuğun her yeri kurcalaması ve annesinin buna sesini çıkarmamasına
Her koşulda ciddiyetsiz, laubali insanlara
Toplu taşımada, hastanede, bankada avaz avaz bağıran çocuğuna dur sus diyemeyen ilgisiz annelere
Esmerlerin saçlarını civciv sarısı yapmasına (o kapkara kaşlar ve sarı saçlar!!!)
Küçücük kızların sahne makyajıyla gezmesine
Forumlarda "geliyom, geliyoz, gelior" şeklinde yazarak Türkçe'yi katledenlere aynı şekilde sesli harfleri atanlara
Ben bir şeyler anlatırken hıı diyip geçiştirilmeye

SİNİR OLUYORUM...

Son düzenleme:
El kol hareketlerinden , toplum içiresinde bazı insanların geğirmesinden, arkadan konuşup yüze gülünmesinden , sürekli şikayet edilmesinden nefret ederim

Mesela otobuste veya vapurda, bir ciftin (genelde genc bir cift olunca karisiliyor) birbirlerine olan (fazla asiriya kacmadan) sevgi gosterisini hazmedemeyip kendilerinde onlara karisma hakkini goren 'ahlak bekcisi' (!) kisiler.

lafta namus bekçisi olupta milletin karısına kızına ahlaksız gözlerle bakan ve konuşan buda yetmeyip kendini bişey sanan erkek müsvetteelrinden nefret etmekle kalmıyor igreniyorum..!!!!

kızlarda yapmacık tavırlar, kıskançlık tripleri, hemcinsleriyle vıcık vıcık olmaları

erkeklerde iki yüzlü namus bekçiliğinden, dedikodu, öküz gibi bakma, göğüs kıllarını utanmadan gösterecek kıyafetler giyme, yüksek sesle gülme, kızların yanında kendisi gibi davranmama yalakaca davranma, laf atma vs. vs.

Son düzenleme:
el hareketleri, sürekli laf sokma derdinde olanları, küfürleri noktalama işaretleri gibi bütün cümlelerinde kullananları, millete sanki küçük dağları ben yarattım edasında görenleri....... (saymakla bitmez bu nefret edici olaylar, hareketler,.. malesef)

Son düzenleme:
sürekli sevgili değiştirip bunu marifetmiş gibi anlatmak
karşı cinsten arkadaşlarıyla(yalnızca arkadaş) aşkım sevgilim vs. tarzı konuşmalar
küfürlü hitaplarla sempatik olmaya çalışmak
erkeklere kadınlardan daha fazla hak tanıyıp baş tacı yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…