Nefret ettiginiz hareketleri yazar misiniz?

aynen arkadaslarda yazmış zaten yolda yururken yere tukuren insanı boğasım gelır bırde bırının benı durtmesınden nefret ederım

Eve misafir geldiğinde o terli terli olan ayakkabılarını hemen içeri almama gerekiyor.Çünkü annem kızzzzm alsan ayakkabıları içeri diye anında beni uyarıyor!yaaa biraz soğusalardı diyemiyorum tabii...hemen parmaklama gerekiyor iiighhhhh

Eve misafir geldiğinde o terli terli olan ayakkabılarını hemen içeri almama gerekiyor.Çünkü annem kızzzzım alsana ayakkabıları içeri diye anında beni uyarıyor!yaaa biraz soğusalardı diyemiyorum tabii...hemen parmaklama gerekiyor iiighhhhh

Bunu yanısıra tükürüklü öpülmekten nefret ederim..sanki öpmüyor yalıyorlar mübarek.. otomatik olarak elim yüzüme gidiyor!ileri dakikalarda ortam müsaitse çantmadan ıslak mendil falan çıkarıp siliyorum yüzümü...

tükrüklü öpülmekten nefret ediyorum..ne iğrenç bir öpmedir ooo! yalıyorlar mübarek!otomatik olarak elim yüzüme gidiyor!Ortam daha müsait olursa hemen lavaboda icabına bakıyorum.Ama makyajda olursa işim çoook zor oluyor!yaaaa öpmeyin şöle allahaşkınıza...

özellikle bir erkekle tartıştığımda artık bana cevap veremeyecek duruma gelip de o kırılası işaret parmağını dudaklarına götürüp "susssssssssss"demiyor mu yemin ederim,yemin ederim katil olabilirim o anda...
bir de karşımdaki insana iğneli bir şekilde davranışlarından duyduğum rahatsızlığı dile getiriyorsam ve karşımdaki arsız arsız sırıtıp salağa yatıyorsa hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorsa,gözlerini oymam için ısrarcı olur şeytan...

diline hakim olamayan insanlardan nefret ediyorummmmm....iğneli iğneli konuşmalar................yılan soksa bu kadar acıtmaz insanın canını........hoşgörüsüz insanların açtıkları dil yarası geçmiyor malesef..............

bende sureklı konusurken yanındakıne vuran tıplerı sevmem
not :) eskıden bende öle yapıordum sonradan anladım ıgrenc bsıeymıs:):):):)

kafama vurulmasından nefret ederim arkadaşlar yazmışlar zaten uzun tırnak olursa miğdem bulanır
bide bazı erkekler yolda yürürken bir yerlerini eller sinir olurum onu görünce
küfür,kendini beğenmiş insanlarıda hiç sevmem
daha çok var da aklıma gelmiyor şu an.

*sigaranın külünü adam gibi silkmeyip etrafa uçurarak silkenlere
*erkeklerin olur olmaz yerlerde,olmadık yerleriyle oynamalarına
*telefonu kapatmayı beceremeyip iki saat uzatarak hadi hadi ok bye görüşürüz gibi gereksiz kelimelerle uzatanlara
*çatalla yenecek şeyleri kaşıkla yiyenlere
*çatalı,kaşığı dişine sürterek yemek yiyenlere (o sesi düşünmek istemiyorum)
*evde otururken ayaklarıyla oynayanlara
*anladıkları helde hı diyenlere
.
.
.
.bu tip herşeye gıcığım :)))))))))))))))

tırnaklarını kesmeyip,bide üstüne günlerce banyo yapmayıp,tırnaklarının içi simsiyah olan kişilerden iğreniyorum

arkadaslar bize yazacak kelime birakmamissiniz yani hepinizin yazdigi seylerdenbende nefret ediyorum okadar takintim var ama takmamamya calisiyorumbazen midem bulaniyor bazen disari cikasim bile gelmiyor ama hep o kisilerle karsi karsiya gelmek zorundayiz

bak başıma geldikçe yazıyorum.ben konuşurken sözümün kesilmesine hemde defalarca kesilmesine hatta alakasız bir konu için kesilmesine sinnnnirrrr oluyorum.karşımdakinin alnının çatına vurasım geliyor.kaba oldu ama gerçekten çıldırıyorum.

otobüs, minibüs gibi toplu taşıma araçlarında bacaklarını sonuna kadar açıp oturan erkeklerden nefret ediyorum. Direkt itiklemeye başlıyorum. Tevazu gösterirmiş gibi yapıp, büyüklük taslayanlara sinir oluyorum. Ayrıca bunların bir de anlamını bilmeden etmeden bolca Osmanlıca kelime sıkıştıranları vardır ya (anladınız siz onu) onlar ayrıca bir kategoriye giriyor. Dağda bayırda gezermiş gibi en kalabalık yerlerde yürüyenlere, ortamımı her türlü kirletenlere kısaca sosyal yaşam gereklerini sanki onlar için geçerli değilmiş gibi ihlal eden tüm nebatatlara da ayrıca burdan saygılarımı!!! gönderiyorum.

gulsehri isimli arkadaşım neredeyse benim gıcık oldugum davranışların %60'ını yazmışş...ama hepsini saymaya kalsamm ohhooooooo çok var ama..mesela sen sevmek istediğinde buzdolabı gibi davrananlara yada poposunu naza çekenlere ,yemeği nazik değil 40 yıl aç bırakılmış gibi yiyenlere,""18-19 yaşlarında ergenlik döneminden çıkmış delikanlıların,15-16 yaşlarındaki genç kızların dans edişlerine değil daha yeni gelişen vücutlarını alkışlamalarına.."" istiklal marşı okunurken ayağa kalkmaya bile tenezzül etmeyen ve "bizim kanımız kırmızı beyaz akıyor" diyen tüm insanlara,damağına ağda yağışmış gibi konuşan ""çok güzel" demek yerine "çok güzaaaaaaalll" deyip ağzını düdklü tencere gibi yayanlara,gerekli bir sebep olmadığı halde avazı çıktığı kadar bağıran çocuklara,burnunu temizlerken beynini dezenfekte edecek kadar ses çıkartan ve çıkan pisliği sokağan ortasında kazayla bile olsa birinin ayakkabısına fırlatan kırolara,çok güzel ve özel olduğunu sanıp ayak takımı gibi "yaa adaşş bee" veya "hadi be usta" veya teknolojiden çokta anlarmış gibi " adaş benimki 3 megapiksel" deyip telefon kamerasının camında eşek kadar bir çizik olmasına rağmen bu lafı söyleyen kıro delikanlılara,büyük burunlu ve kendini bir (.....biip..) sanan insanlara,AB'ye girmek için can atıpta hağla balgamını kaldırıma tüküren adamlara,Ok,bye,nbr gibi yabancı dillerden türkçemize girmiş kelimelere karşı olup kendisi bye ok gibi sözcükleri kullanan insanlara,bazı kadınların (söz meclisten dışarı ) alışveriş merkezlerinin tuvaletlerindeki çöp kovalarına aybaşından sonraki durumlarını tuvalet kağıdına sarmadan apaçık bir şekilde atmalarına ( ve dahaa çooooooooooooook var kiii..)

Burda yazdığım ve daha sayamadığım pekçok davranışa sinir olyuorum!!!!!)
kızlar burda yazdıklarımı kimse üzerine alınmasın,öyle birşey olursa darılırım ona göre... =(

Burun ve kulak karıştıranlara
Yere tükürenlere
saçı yağlı ve bedeni kokar halde dolaşanlara
ayakkabısı tozlu ve çamurlu dolaşan bayanlara(hiç yakışmıyor)
ağzını şapırdatarak yemek yiyenlere
Yolda aptalca ağzını yaya yaya sakız çiğneyenlere
çok ve patavatsız konuşanlara
hep kendisini dinlettirmek isteyenlere
Türkçe'yi bozanlara
Elinde tesbih şakırdatanlara
kirli tırnak ve yarısı çıkmış ojelerle dolaşan bayanlara hiç tahammülüm yokkkkkkkkk.

konuşmasını değiştirki size degstirp de konuşnlardan nefret ederim yani nasıl anlatsam havalı konusanlardan nefret edrm ve tabi sözümün kesilmesinden

Birinin bana seslenip sonrada yok bişey önemli degil demesine gıcık oluyorum...
bogasım geliyo...Kötü Kazen
diger igrençlikleri bi çok arkadaş yazmış zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…