Nefret ettiginiz hareketleri yazar misiniz?

gulsehri

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
759
2
316
Diğer
Arkadslar herkesin nefret ettigi bir davranis sekli vardir mutlaka,herkes nefret ettigi davranis seklini yazsin,ben basliyorum;yemek yerken agzini ekmekle silip sonrada o ekmegi yiyenlere bakinca tuylerim diken diken oluyor....

kırmızı ışıkta burnunu karıştıranlar iğrennnç sinir oluyorum görünce miğdem kalkıyor

cakkudu cukkudu sakız çiğneyenlere, ne kadar kaknem olduklarını iyi birşeymiş gibi beden dilleriyle anlatanlara, sorunlar karşısında pervasız davrananlara... gıcık oluyorum

Kendi egolarını tatmin etmek için başkalarına çamur atan tiplere gıcık olurum.
Birde yemek yerken dişini kucalayan, aksıran tıksıran yani başkalarının haklarına
saygı göstermeyen herkese sinir olurum.

aptal insanlara, kendini beğenmişlere, ukalalara ,kırolara,arabeskçilere gıcık oluyorum... daha çok varda şimdilik aklıma bunlar geldi...

genirmekk ığğğğğğğğğğğğğğğ
çoğunu arkadaşlar yazmış zatenn
tırnağını yemekten
birdee uzun tırnaktan asla yemek yiyememm

Yola tukurenler,topluluk icinde icleri cikarcasina burnunu silenler,yolda giderken gaz cikarip kahkahalarla gulenler...............

dürtülmekten ve birinin benimle konusurken koluma filan vurmasından..

konuşurken birinin bana vurmasından nefret ederim.çok saçma sapan bi davranış zaten.birde şu biriyle karşılaşıldıgında öpüp saatlerce bi o yana bi bu yana sallanmayı çok gereksiz bulurum kafamçokkarıştı

yemek yerken agiz sapirtatmadan, insanin gözünün cine yiye cekmis gibi israrla bakanlardan, genirenlerden, ve küfür eden insalardan nefret ediyorum uyuz oluyorum

ben konuşurken sözümün kesilmesinden nefret ederim
hele de alakasız bir konuyla...

yalakalara ,pis oldukları halde temizlik taslayanlara, oturduğumuz misafirimi zor durumda koyup kendine gelmesine mecbur bırakan densiz hanımlara (hazırlık yaptım diye!!!heralde poğaça kek başka gün yapamam demek istedi o hanım) tel edip keyfimizi kaçırdı misafirim komşumun annesiydi bu arada kadıncağızda mahcup oldu ama ben böyle bir görgüsüzlük görmedim çağıran için yani bende olduğunu bile bile çağırdı kadını yaaa.bunlara gıcığım.

yanimda birisinin hatur hutur kasinmasina toplum icinde gegirmeye tuvaletten cikip ellerini yikamayanlar bogggggg daha cok va ama aklima gelmiyo

ağız şapırtısına hiç dayanamam.ve sakızı ağzı açık çiğniyip ses çıkaranlardan nefret ederim.ay öyle nefret ediyorum ki anlatamam.bunları yapanları gördüğümde, bir şey dememek için zor tutuyorum kendimi...

aynen ben de çileden çıkıyorum ve bişey dememek için kendimi de tutmuyorum...önce bi pis bakış atıyorum ki birazdan söyliceğim laflara hazırlıklı olsun diye o saygısız insan, sonrada sayıyorum allah ne verdiyse...

yalan söyleyenden
karşısındakini dinlemeyenden
yemekte ağzını şapırdatandan
sakızı ağzı açık çiğneyenden
oooo saysam o kadar çokki bitmez ama kafama fazla takmamaya çalışıyorum
çünkü taktıkça sinir oluyorum sinir oldukça takıyorum o yüzden rahat bıraktım kendimi

takıntılı danamsın sen benımm canoo...Şeniz.....ben sana bir foto koyarım rahatlarsın .aynen arkadasımın söyledıklerı ben de katılıyorum:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…