Nefret Ettiğimiz Ünlüler

bakıyorum da çok dolusun

bide müğe anlı var.banada çok ititci gelir.sanki ekrandan çıkıpher an birilerini paylayacak gibi bir hali var...

bide müğe anlı var.banada çok ititci gelir.sanki ekrandan çıkıpher an birilerini paylayacak gibi bir hali var...

ya nedendir bilmiyorum ama ben muge anliyi begeniyorm... cok zeki geliyo bana yaaa.. neden acaba allah allahh :97:

şebnem ferah
uğur dündar
mehmet ali birand
ajda pekkan ben bunları televizyonda görünce hemen kanal değiştiriyorum çünkü korkuyorum uzaylı gibiler sanki

Seda Sayan.. (Kimse Eline Su Dökemez)
Lerzan Mutlu ( Nerde Asker Eğlencesi Var Orda )
Hilal Cebeci (Türkiye'nin En Güzel Kadını)

Papucumun Prensesi, Haspam..

Hee Bir de Şebnem Ferah (Ukalanın Önde Gideni..)

Son düzenleme:
şebnem ferah
uğur dündar
mehmet ali birand
ajda pekkan ben bunları televizyonda görünce hemen kanal değiştiriyorum çünkü korkuyorum uzaylı gibiler sanki

uğur dündarmı var aralarında türkiyede düzgün diksiyonu ve haberci kişiliğiyle ayakta kalmayı başaran nadir insandır

Paris Hilton.Nefret demeyelim de sevmiyorum yahuu.Çok itici

ayynneen bende sevmiyorumm..ne bicim haberci herseye burnunu sokuyo.. sanane kardesim; haberini sun yorum yapma.. birak yorumu izleyiciler yapsin..

evet bide haberden sonra yorum yapıyor ya iğneli iğneli hey allahım en çokta ona sinir oluyorum...

hilal cebeci
nihat doğan
yıldız tilbe
ibrahim tatlıses
tuğba ekinci
mehmet ali erbil
esra erol
armağan çağlayan
ohooo daha aklıma gelmeyen bir çok ünlü var

uğur dündarmı var aralarında türkiyede düzgün diksiyonu ve haberci kişiliğiyle ayakta kalmayı başaran nadir insandır

Harika Bir İnsan, Örnek Bir Kişiliktir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…