Nefret Ettiğimiz Ünlüler

şuan tv dunyasında cirit atan boş sadece gundem yapmak için degersız malzeme olan butun unlulerdennefret edıyorum.. anlamadığım kımse sevmıo ama bu ınsanlar hala tvde naıl oluo anlamadım ..

örn : seda sayan-nıhat d.- s.taner vs vs..

seda sayanı kimse sevmiyor programına fax mı çeksek mail mi atsak bu topiğin linkini verelimde okusun azcık ne kadar çok sevilmediğini hatta nefret boyutunu sıktı artık gitsin görmeyelim onu...

nihat doğanın bitanesinden bitanesine şarkısını sevgili manitam 2006 yılında mms atmıştı şarkısı özel ama kendisi tam bir oyuncu sevmiyorum onu ama çokta gülüyorum geyiklerine:KK60::KK60::KK60:

Candan Erçetin!! Kuzu gibi meleyerek söylüyor sanki şarkılarını. Şarkıları da melodi olarak birbirinin hep aynı gibi, zır zır oynak. Şarkıyı dinliyorsun hüzünlü birşey anlatıyor ama zıngır zungur oynak havalar çalıyor. Tutarsız bir müzik. Radyolarda çaldıkça deli oluyorum tahammül edemiyorum o tek düze zımbırtılı oynak fakat hüzünlü şarkılara. Eşim de aynen hiç hoşlanmıyormuş. Arabadayken radyoda çıkınca ellerimiz havada çarpışıyor kanal değiştircez derken :)) (Sevenleri alınmasın lütfen; sadece bana hiç ama hiiiiç hitab etmiyor)

Son düzenleme:
Tamam. Hımm işte bunlar da benim nefret ettiğim ünlüler :KK70:

$Chris_Brown_282129.jpg CHRIS BROWN
$image-4-for-joe-jonas-photoshoot-for-details-magazine-gallery-279957803.jpg JOE JONAS
$tumblr_ldrn3dVZ201qbiv1eo1_400.jpg LADY GAGA
$youtube-justin-bieber-celebrity-playlist-500x360.jpg JUSTIN BIEBER

nefret değilde gıcık olduklarım var mesela ebru gündeş,arto,kabarık bonus saçlı magazin muhabiri adı neydi bilmiyorum şimdilik bunlar geliyo aklıma :)

Miley cyrus
Justin bieber
Esra erol
Müge anlı (ukala şey) :KK33:

rasim ozan
sibel üresin
bu iki yaratık başta:KK19:
diğerlerine kıl oluyorum sadece;
kenan doğulu
mustafa sandal
teoman
robbie williams
justin timberlake
george clooney
richard gere
ali taran
mehmet ali erbil
arto
ibrahim tatlıses
ata demirer
şahan gökbakar
okan bayülgen
50 cent
flo-rida
snoop dogg
shaggy

daha vardır da aklıma gelmiyor:KK19:

Son düzenleme:
Candan Erçetin!! Kuzu gibi meleyerek söylüyor sanki şarkılarını. Şarkıları da melodi olarak birbirinin hep aynı gibi, zır zır oynak. Şarkıyı dinliyorsun hüzünlü birşey anlatıyor ama zıngır zungur oynak havalar çalıyor. Tutarsız bir müzik. Radyolarda çaldıkça deli oluyorum tahammül edemiyorum o tek düze zımbırtılı oynak fakat hüzünlü şarkılara. Eşim de aynen hiç hoşlanmıyormuş. Arabadayken radyoda çıkınca ellerimiz havada çarpışıyor kanal değiştircez derken :)) (Sevenleri alınmasın lütfen; sadece bana hiç ama hiiiiç hitab etmiyor)

aynen.............

Erol Kose kendi geçmişine bakmadan başkasını eleştirme hakkını kendinde buluyor.
Birde Mehmet Ali Birand'a haber sunduranlar :KK47:

Son düzenleme:
yıldız tilbe
ibrahi tatlıses
bülent ersoy
demet akalın
haluk levent
daha çok var,saymaklaa bitmeez.. :KK66:

lise yıllarımda severek dinlerdim fakat şimdiler yıldız tilbeyi görünce kanal değiştiriyorum.

ilk olarak esra erol onu görünce uyuz oluyorum ...
ikinci beren saat ... bu kızın gerçek hareketlerini gördüm magazin haberlerinde 2 kat daha daha gıcık oldm gıcık yaniii
3. müge anlı itici
4.seda sayan namuslu ayaklarındaki kadın ... başkalarına akıl verebiliyo böyle insanlar ama kendileri uyguluyomu onu sormak lazım
5.mehmet ali birand hığğğğ nefrettt :KK47:
6.ata demirer itici
7.şahan gökbakar seviyesiz
8.okan bayülgen gıcık bir adam ve kaba
9.hilal cebeci / tuğba ekinci

DAHA BİR SÜRÜ ... gıcık değillermi ama ya :KK47: :KK47:

bi nefret ancak bu kadar guzel anlatilir :KK9: gercekten tebrik ettim seni :KK19:

kenan doğulu

seda sayan

sibel can

tuba büyüküstün

sinem kobal

ayşe özyılmazel ...

Son düzenleme:
hahaha ... bendeee... hatta biraz saftirikce buluyorum petek dincozuuu :KK35:

ay sorma bide son klibindeki zenci hareketlerine koptum :KK70::KK70::KK70: kadın bi ara shakiranın dansını yapmaya çalışıyodu ... komik :KK50:

X