Nefret Ettiğimiz Ünlüler

fizik güzelya yada öyle sandıgı için kendini dünyanın en güzeli sanıyor ben onları coçuk sahıbı olupta coçuğunun herşeyiyle ilgilenen bir anne olarak görmek isterim dogururta bakıcıya baktırmaya benzemez işte erkekler bunu göremiyor güzel bikadın görünce dayanamıyıp bakarlar evdeki eşlerinin ruhundan anladıkları yok hayatta erkek olmalıymış nedersiniz hanımlar düşüncelerime katılanınız yokmu

Sevdiklerimi yazsam daha kolay olurdu
Sizin yazdiklarinizin yuzde doksandokuzundan ben de nefret ediyorum.

Bunlra ilaveten

Ahu Tugba (su an tv de guya kendisine saka yapmislar bu da çakmamais gibi turk halkini keklemeye çalisiyor)

Baykus mudur nedir elime verselerde paralasam...
Müge anli mi ismi tam bilmiyorum kendisini ne zannediyor bu kadin? tahammul sinirlarimi zorluyor.
Defne Samyeli sanki alçak daglari o yaratmis pehh

Erman Toroglu bir insan bu kadar giciiik olabilir mi bi de Ahmet çakar var aman aman evlerden irak

Deniz seki zamaninda sabikali diye programda yarismaciyi(bayhan)asagilayip kovmaya calismisti, kim bilebilirdiki bir gun kendiside sabikalanacak! Eee alma mazlumun ahini çikar aheste aheste demisler... nefret ettiklerimiin arasinda...

Son düzenleme:
arda kural. artist havalarına kıl oluyorum, bir pozlar bir pozlar. zaten bir yere gelemedi

çocuğu doğurup kendini ona adayıp hayatını yok etmekle hiç kadın olunmuyor.
ayrıca ünlü ünsüz heeeeer kadın çocuğuna tapar bakıcıya verseler de, ilgilenmeye bazen fırsat bulmasalar da. tüm kadınların ortak noktası sanırım bu.

seda sayan
ismail yk
özge özpirinççi
nurgül yeşilçay
deniz seki
izzet yıldızhan
mahmut tuncer
esra erol
esra ceyhan
müge anlı
songul karlı
zuhal topal
helin avşar
ibrahim tatlıses
hande yener
sinem kobal
alişan
popçu sıla
kenan doğulu
davut güloğlu
ece erken
bülent ersoy
demet akalın
kenan imirzalioğlu
hilal cebeci
özge ulusoy
ece gürsel
nihat doğan
pınar altuğ
pelin karahan
hande ataizi
mehmet ali erbil
özcan deniz
berdan mardini
mahsun kırmızıgül
hüsnü şenlendirici
gökhan özen
hadise
sinan akçıl
ahu tuğba
tan
murat boz
yılmaz erdoğan

bu liste uzaaaaaaaaarrrrrr giderrrr

Yazmayı unutmuşum Seda Sayan

Son düzenleme:
küçük sırlarda oynarken inanılmaz nefret ettim sinem kobaldan ama öyle böyle değil.dizi bitti arda turan gidiceği zaman falan gösterdiker magazinde hiç sinir olmadım.diğerleri gibi kamerayı görünce atlayıp saçma saçma konuşmuyo biraz daha sessiz duruyo diye beğendim.demekki kıza değil mimiklerinden nefret etmişim

esra-ceyda mı ne o kardeşler benim için uzaylı gibiler

seda sayan zaten...

sonracımaa çok var ya :)

ha bide şu show daki giysi yarışması varya orda nur yerlitaş var acayip aşağılıyodu yarışmacıları kendi tipine bi bak sen önce alla alla diyodum sürekli..

acunu da ali taranı kınamış knserli eşini bıraktı diye e sen naptın yavrucum karını aldatmadın mı çoluğun çocuğun var bide sevgilin şeymanın doğumgününü kutlamadın mı mekanlarda çıkmadın mı gazeteye ? senin karının eksiği kanserli olmamasıymış o zaman aldatmazdın dimi..

hıncal uluçta su testisini kafasında kırsın.defne joyun o adamla ilişkisini bilemeyiz ama sen kim oluyosunda su testisi su yolunda kırılır diye yazı yazıyosun kadının ailesi yastayken kendisininde skandalları varken

daha kimler var da bu kadar yeter bu akşamlık..herkes önce kendisine bakıp konuşsa o kadar iyi olacak ki.biraz para kazanıyorlar diye insanlıklarını kaybetmeye gerek yok

esra erol
esra ceyhan
tuğba özay
sibel can
ebru şallı

kız sevdiğin kimse yok mu senin

Sürekli Medya Maymunluğu yapanların heps tiksinç ..
Yazsak sayfalar dolar .. ama zaten birçok arkadaş yazmıış :))
sevdıklerım bır elın parmagını gecmez sonuc olarak unlenmış kişilerin %95'i vasatın altında..

derya baykal
pelin batu
tuba ekinci
ferhat güzel
banu alkan
özge özpirinçci
özgü namal
gülşen
demet şener
yeliz yeşilmen
:76::76::76::76::76::76:

Bülent ersoyy ne diye diva derler ? Demet akalın, sinan akçıl ,sbel Can ,hülya avşar, tuğba ekinci unuttklarımda vardır

en nefret ettiğim isim lerzan mutlu

hande subaşı
hande yener

meral kaplan
ebru gediz
selin demiratar
:76::76::76::76::76::76::76:

Son düzenleme:
hüner coşkuner
firdevs (şükür ki artık pek görünmüyor)
müşerref akay
nefise karatay
durdukça aklıma birileri daha geliyor

banu alkan
ahu tugba
ibrahim tatlises
esra-ceyda kardesler
yeliz yesilmen
deniz seki
bülent ersoy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…