Nefret Ettiğimiz Ünlüler

ilk olarak esra erol onu görünce uyuz oluyorum ...
ikinci beren saat ... bu kızın gerçek hareketlerini gördüm magazin haberlerinde 2 kat daha daha gıcık oldm gıcık yaniii
3. müge anlı itici
4.seda sayan namuslu ayaklarındaki kadın ... başkalarına akıl verebiliyo böyle insanlar ama kendileri uyguluyomu onu sormak lazım
5.mehmet ali birand hığğğğ nefrettt :KK47:
6.ata demirer itici
7.şahan gökbakar seviyesiz
8.okan bayülgen gıcık bir adam ve kaba
9.hilal cebeci / tuğba ekinci

DAHA BİR SÜRÜ ... gıcık değillermi ama ya :KK47: :KK47:
bakıyorum da çok dolusun:KK1:

bide müğe anlı var.banada çok ititci gelir.sanki ekrandan çıkıpher an birilerini paylayacak gibi bir hali var...

bide müğe anlı var.banada çok ititci gelir.sanki ekrandan çıkıpher an birilerini paylayacak gibi bir hali var...

ya nedendir bilmiyorum ama ben muge anliyi begeniyorm... cok zeki geliyo bana yaaa.. neden acaba allah allahh :97:

şebnem ferah
uğur dündar
mehmet ali birand
ajda pekkan ben bunları televizyonda görünce hemen kanal değiştiriyorum çünkü korkuyorum uzaylı gibiler sanki:KK53:

Seda Sayan.. (Kimse Eline Su Dökemez):KK60::KK60:
Lerzan Mutlu ( Nerde Asker Eğlencesi Var Orda ):KK60::KK60::KK60:
Hilal Cebeci (Türkiye'nin En Güzel Kadını):KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Papucumun Prensesi, Haspam..:KK60::KK60::KK60::KK60:

Hee Bir de Şebnem Ferah (Ukalanın Önde Gideni..)

Son düzenleme:
şebnem ferah
uğur dündar
mehmet ali birand
ajda pekkan ben bunları televizyonda görünce hemen kanal değiştiriyorum çünkü korkuyorum uzaylı gibiler sanki:KK53:

uğur dündarmı var aralarında türkiyede düzgün diksiyonu ve haberci kişiliğiyle ayakta kalmayı başaran nadir insandır

Paris Hilton.Nefret demeyelim de sevmiyorum yahuu.Çok itici:KK1:

ayynneen bende sevmiyorumm..ne bicim haberci herseye burnunu sokuyo.. sanane kardesim; haberini sun yorum yapma.. birak yorumu izleyiciler yapsin..

evet bide haberden sonra yorum yapıyor ya iğneli iğneli hey allahım en çokta ona sinir oluyorum...

hilal cebeci
nihat doğan
yıldız tilbe
ibrahim tatlıses
tuğba ekinci
mehmet ali erbil
esra erol
armağan çağlayan
ohooo daha aklıma gelmeyen bir çok ünlü var :KK51::KK51:

uğur dündarmı var aralarında türkiyede düzgün diksiyonu ve haberci kişiliğiyle ayakta kalmayı başaran nadir insandır

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Harika Bir İnsan, Örnek Bir Kişiliktir..:nazar:

Son düzenleme:
X