Nefret Ettiğimiz Ünlüler

sinem kobal ve kendi programında bile sürekli kendini izleyen yapmacık kadın seda sayan.ıykkkk

gülşen hande ataizi seda sayan bülent ersoy ay daha varda aklıma gelenler bunlar hepsi ekran faciası görmek istemediğim kişiler bunlar

'Duydunuz mu kız ,anam bunlar ne anlar, benim gibi şöyle olun böyle olun, yüzünüze böyle maske yapın hepiniz salmışsınız kendinizi' diyerek seyircileri adeta köpek yerine koyan Seda Sayan'ın sözleri ve yapmacıklığı karşısında sinirlenmemek elde değil. Gelen konuklara son derece saygılı da orda oturan seyircilerin suçu ne ki söyle anlamaz bunlar falan gibi tabirler kullanıyor. Ayrıca kendisi kim ki Görselliğiyle iş yaptığı için tabi ki bakımlı ve güzel olmak zorunda yoksa iş yapamaz. Herkes senin gibi güzellik salonlarından çıkmasın yani öyle mi? Sendeki parayı ve zamanı o kadınlara ver de görelim bakalım!!!!:KK47:

izzet yıldızhan, seda sayan, ibrahım tatlıses, bedirhan benek :KK4:,nihat dogan .....o kadar cok kı ama en cok bunlarmıs heralde kı hemen yazdım adlarını dıgerlerı aklıma glmıyor sımdılık.

öhöm öhöm nerden başlasam hazal kaya seda sayanhadise bi de cem yılmaz okayn bayülgen iğrenç espirileri beni bayıyo

sinem kobal banu alkan seda sayan bulent ersoy demet akalın mujde ar oya aydogan .....................

tüm ünlülerden nefret ediyorum. saygı duyduğum flimlerini izlediğim ya da şarkılarını dinledğim az insan vardır çok az...

Demet Akalın :KK53:
Bülent Ersoy
Ece Erken
Sibel can
Hülya AVşar
Ceyda Ateş
Asenaa
ve Hilal Cebeci :KK37:..

Nihat Doğan
Bülent Ersoy
Mehmet Ali Erbil
Okan Bayürgen
Hilal Cebeci
Esra Ceyda İkiz Dingiller (onlara ünlü de denmez ya neyseee)
Seda Sayan
Hülya Avşar
Demet Akalın
Hadise
Gülşen
Mahmut Tuncer

Amy Winehouse:KK47:
+Popüler ve herkes tarafından sevilen hiçbir ünlüyü sevmem.

Son düzenleme:
doğru düzgün ahlakı ve yaşaşı olmadığı için hepsi
kötü örnek teşkil ettikleri için hepsi...

Kaba sesi, gülüşü ve tavırlarıyla Nurgül Yeşilçay (en popüler diziyi çekse bile sırf o var diye izlemem), Gülşennn (en güzel şarkıyı söylese bile dinlemem)... Bunun haricinde sevmediğim daha var, Özcan Deniz, Seda Sayan gibi... Ama her nedense Nurgül Yeşilçay ve Gülşen'e hiç tahammülüm yok.

nefret ediyorum diyemem ama sevmediklerim:

gülben ergen
serdar ortac
ebru gündes
özcan deniz
deniz cakir
ibrahim tatlises
bülent ersoy
mehmet ali erbil
bi ara masterchef diye program vardi yemek yarismasi ordaki o renkli pantolon giyen gicik jüri..
demet akalin
survivor taner
paris hilton

Kaba sesi, gülüşü ve tavırlarıyla Nurgül Yeşilçay (en popüler diziyi çekse bile sırf o var diye izlemem), Gülşennn (en güzel şarkıyı söylese bile dinlemem)... Bunun haricinde sevmediğim daha var, Özcan Deniz, Seda Sayan gibi... Ama her nedense Nurgül Yeşilçay ve Gülşen'e hiç tahammülüm yok.

Evet bende yazmaya unutmusum Nurgül Yeşilçayı hiç sevmem. Sırf o var diye Aşk ve Cezayı seyretmedim ve tabi diğer dizileride.

hilal cebeci, ve gülşenden nefret ediyorum özellikle gülşeni hic sevmiyorum özel bi sebebi var ama burda yazamıcam kıslar öptm

Nefret ettiim değilde sevmediğim ünlüleri aklıma geldikçe yazıyorum buraya...

Nejat işler.
Hilal cebeci.
Seda sayan.
Bülent ersoy.
Vildan atasever.
Teoman.

X