- 14 Nisan 2016
- 2.699
- 1.137
- 133
bi Ailem var öyle böyle değil. hak yerler evin tek kızıyım ama :) gitsem de kurtulsak diye bakan yenge :) Halam sürekli abimden yana.. Her kosulda maddi manevi :) butun haklarıma çöktulr şimdi diyeceksinzki niye verdin. Kafama edeyim .. zamannda tek abim var babam sayılır ben bekarım dedim yegenlerim var vereyim sonrası tabiki yaranamadım :) bakmayın güldüğüme.. Şimdide nişanım olacak ben istiyorum 2 aileden uzak.. halan adamı getırme buraya her 2 tarafa uzak olun dedi. evin kirasının yarıısnı alcam ben dedi ee dedim abimden niye almıyosun dedemden kaldı ev..(Ev benm ustume) ondan da alıyorum dedi güldüm. ben yuva kuracagım eşimn zorda klması benmde zorda kalmam dedim hee dedim hakslısın tabi unutuyorum bazen umurunda değilki :) saçmalama dedi içguveysi olmaz.. o sana ev almak bakmak zorunda dedi. helal olsun dedim .. Cidden. sonra dusundum annemi nişanlanacağım adamı kimsem yok herkes kendi çıkarında menfaatinde yuvasında cebinde. hak mı yiyorum diyen yok.onlara sorsan hak :) insan dsunur dimi ulan benm 2 evim var bu kız kiraya çıkacak onnda 1 evi var otursun evinde yoook :)) sonra dedimki uzak en iisi kimseye boyun egmeden böyle aileden uzak gerektiğinde aramak en guzeli.. babasızlık cidden kötu öyle abi dayı amca baban olmuyo yani.. o el omuzdan bi kere dustu mu tamam :) Annem dedi sessizlk en gzel cvptr dedi. bişiy dediklerinde cvp vermeden gulup geçmek en guzelidir dedi. sen nişanlanacagın adama sarıl siz ikiniz bir oldukça aşamayacagz sey yok dedi. gün gelir devran döner dedi.. bu zamana kadr savaştım ettim kavga ettim kafa da bi kalıp var kız evladıysan hiçbir şeysin. bir de helallik isterler vicdan raatmı bakmazlar :) Şimdi ben helal etsem ne etmesem ne Mevlam görmuyor mu ? ben de ona havale ediyorum. öyle içimi yedi de bunlar sıkıştım boşaltmak istedim..