Nefret... Bu duygu nasıl bastırılır?

Bana aşık olan ama benim hicbir zaman aşık olmadigim ben kontrollu davrandikca kontrolden çıkan, ben saygılı oldukca saygisizlasan bir erkek. Beni de kendine benzetti en sonunda.
Birebir benzerini yaşadım. Adına aşk diyordu kendisi ama beni az daha öldürüyordu o lanetli duygu. Eğer buysa dedim aşk, hiç kimse beni sevmesin demiştim o zamanlar.

İntikam niye alasın ki? Sizin durumu merak ettim valla, özel değilse özet geçer misin?

Cunku hak etmedigim seyler yasatti bana. Oraya buraya gelmeler falancayi arayip rezil etmeler, gecenin bi körü evime gelip ailemi huzursuz etmeler, arkadaslarima yaptığı saygisizliklar ve sinirimi bozmamak icin su an soylemedigim cok daha fazlasi. Bende de hata, ilgisi hosuma gittigi icin yuz vermek oldu en başta

Böyle birini hayatından tamamen çıkar canım bence, nefret de aşk kadar güçlü bir duygu. Nefret bile etme,tamamen unut derim.

Eski sevgilin mi? Ya da başta şöyle bir kararsız kalıp, belki dediğin sonradan düşünüp reddettiğin biri mi? Yoksa kendi kendine gelin güvey olan biri mi bu?

ben bu hisleri mutlu olmadığımda yaşıyorum. aynısını. hatta daha fazlasını.
kolay kolay nefret edemem. insanların bi şekilde bi yerini bulurum nefret etmem.
ama edersemde hakkını veririm. affetmem.
bence ona olan nefretinize odaklanmak yerine size iyi gelen şeyleri yapın. yiyip bitirmeyin kendinizi.
yokmuş gibi davranın.

Eski sevgilin mi? Ya da başta şöyle bir kararsız kalıp, belki dediğin sonradan düşünüp reddettiğin biri mi? Yoksa kendi kendine gelin güvey olan biri mi bu?

Ikicisi ama surec coook uzadi. Reddettiğim halde oylesine biseyler yasamaya devam ettigim icin de hicbir soz vermedigim halde kendi kendine gelin guvey oldu.

Surekli karsima ciktigi icin yok sayamiyorum. Evet bu siralar mutlu degilim. Hayatimda birçok seyi degistirmem gerekiyor gibi bi düşünce kapli içimde ama sifir aksiyon alma istegi. Naparsam engel olur gibime geliyor. Ki oluyo da bi sekilde.

Ikicisi ama surec coook uzadi. Reddettiğim halde oylesine biseyler yasamaya devam ettigim icin de hicbir soz vermedigim halde kendi kendine gelin guvey oldu.
O hatayı ben de yapmıştım. İlkin biraz kararsız kalıp, sonradan hayır demiştim. Tabi intihar edince ( motorla duvara sürmek ) vicdan yaptım. Ne olduysa ondan sonra oldu. Kimseye acımayacaksın işte, acıdım acınacak hale geldim. 2 sene annemden emdiğimi fitil fitil getirdi...

Edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum zanneder misali olmuş sizinki. Ben sizin YERİNİZDE olsam haddini bildiririm ben huzursuz olacağıma o olsun,bazen haddini bilmez insanlara haddini bildirmek gerekli..

benim bir arkadaşım vardı,bana aşık olmuştu ya da öyle mi sanmıştı bilemiyorum.bir sene boyunca beni deli etmişti.her yer de karşıma çıkmalar,sonu bitmek bilmeyen son defa konuşalım demeler.başka birini seviyorum dediğim halde adını söyle demeler.o kadar boğmuştu ki beni ağlıyordum sinirden o kadar sinir oluyordum.ben başka biriyle sevgili olunca ve o bunu duyunca bir ağlamış ama ondan sonra da hiç görmedim,konuşmadım.

Benzer tehditler de oldu aynen. Benim hatam ciddiye almayip bir sure devam etmek oldu.

Hayatimda biri varken yanasmiyordu da simdi dozaji artirarak tekrar basladi. Icimdeki nefret de giderek artiyor. Birsey yapmamak icin zor tutuyorum. Yasal olanlari yaptim bile coktan.

Benzer tehditler de oldu aynen. Benim hatam ciddiye almayip bir sure devam etmek oldu.
Numaranı falan değiştir, lazım olmayanlar hariç kimseye verme.
Gördüğünde de muhatap olma ne bileyim uzak dur işte.
Yerini falan bilmese iyi olurmuş, kapıya dayanması falan çok fena. Zaten ailen de anlamıştır ne mal olduğunu.
Şimdi böyle yaparak güya aklınca seni bırakmıyor. Farkında değil çevreye verdiği izlenimin ne kadar kötü olduğunu.
Mesela annem mevzuuyu öğrendiğinde ona ne demişti biliyor musun?
Benim bir tanecik kızımı 2 yıl boyunca korkudan titreten, günden güne eriten şerefsiz sen misin? Ben 18 yıl boyunca gözümden sakındım, senin gibi bir pislik onu kahrından öldürsün diye mi büyüttüm? İki cihan bir araya gelse, en sevdiklerim mezardan çıksa gelse, 10 tane kızım olsa birini sana vermem demişti.
Bu kadar kötülük ettiği bir kıza cidden sahip olabileceğini sanmasın o seni rahatsız eden kişi. Hiçbir aile böylesine berbat birine kızını teslim etmez zaten. Hayal kurmasın hiç.
Ben ne kadar başta umut vermiş olsam da, ciddiye almamış olsam da artık ne halt yemiş olsam da ailemin kızı benim, beni tuttular elbette. Benim sözüme karşılık onun sözleri karalamaları hiç oldu bir anda. Benim bir gözyaşıma baktı olay.

Hayatimda biri varken yanasmiyordu da simdi dozaji artirarak tekrar basladi. Icimdeki nefret de giderek artiyor. Birsey yapmamak icin zor tutuyorum. Yasal olanlari yaptim bile coktan.
asla taviz vermeyin.telefon numaranızı değiştirin.mümkünse şehir değiştirin.tehtid ediyor mu? ya da birini bulun sevgili olun yeter ki uzak dursun ne biçim insan bunlar ya. yapışkan insanlara tahammülüm yok uzak olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…