• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefesim daraliyor. Uyuyamiyorum

DisTurBia

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
1.055
134
363
Istanbul
Kızlar. 6 aylik hamileyim. 2 gun once eve kedi getirdik. Bi gece bizde kaldi. Kucagima aldim sevdim. O zamandan beri gozlerim kasiniyo kizariyo. Nefesim daraliyor. Oksuruyorum. Geceleri uyuyamıyorum nefes darligindan. Nefes alamayarak uykumdan uyaniyorum. Istanbul asya yakasinda onerebileceginiz gogus hastaliklari doktoru var mi?

Alerji genelde alerjen ortamdan uzaklaştırıldıktan sonra geçer. Kediden olduğunu sanmıyorum.

Alerji ilaçla geçmiyor maalesef, bende de var. Doktor bana demişti ki, alerjiden kurtulmanın tek yolu alerjin olduğu şeyden uzak durmak. Nefes açıcı olarak birşeyler verir belki benim de var ama geçici çözüm bunlar.

Kızlar. 6 aylik hamileyim. 2 gun once eve kedi getirdik. Bi gece bizde kaldi. Kucagima aldim sevdim. O zamandan beri gozlerim kasiniyo kizariyo. Nefesim daraliyor. Oksuruyorum. Geceleri uyuyamıyorum nefes darligindan. Nefes alamayarak uykumdan uyaniyorum. Istanbul asya yakasinda onerebileceginiz gogus hastaliklari doktoru var mi?
Hemen en yakın acil servise gitmelisiniz alerji iğnesi yaparlar bikaç saat içinde geçer hamile olduğnuzu söylerseniz ona göre iğne yapcaklardır.

Alerji ilaçla geçmiyor maalesef, bende de var. Doktor bana demişti ki, alerjiden kurtulmanın tek yolu alerjin olduğu şeyden uzak durmak. Nefes açıcı olarak birşeyler verir belki benim de var ama geçici çözüm bunlar.
Zaten bi gece kaldi kediler. Biz beslemiyoruz. Sevmek icin almistik birinden. Bilemefim boyle olacagini

Back