• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefesim daralıyor sebepsizz

ozguvenszbr

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2022
48
16
18
Arkadaşlar 2 ay onceee burun ameliyatı olmuştum bildiğim kadarıyla ciğer filmi vs çekiliyor bir sıkıntı olsa orda çıkardı diye düşünüyorum ama benim nefes problemim çıktı ameliyattan sonraa nefes darlığı çok rahat nefes alıyorum amaa aldığım nefess bazen yetmiyor sankii psikolojik mi anlayamıyorum arada bir nefesim daralıyor anlamıyorum hic neden böyle yaa hastaneye gitsem miii diye düşünüyorummm

Kontrole gitmelisiniz doktorunuz herhangi bir sorun yok değilse psikolojik olabilir. Klima vs ısıtıcılar kullanıyorsanız bukunduğunuz yeri nemli tutmaya çalışın

Doktora gidin göğüs hastalıkları uzmanına. Solunum fonksiyon testi yapılır. Bakılır atlamayın. Bir de medikalden triflow alın ucuz plastik nefes çalışma için. Rüya Acaroğlu takip edin küçük altın videosunda anlatıyor . Bir de kalp doktoru görsün

Önce kontrole gidin, kalbinizde ciğerlerinizde bir sorun olup olmadığına bakılsın. Ama nefes açlığı genelde anksiyete belirtisi oluyor belki ameliyattan sonra belli bir sebeple tetiklenmiştir, fizyolojik bir nedeni çıkmazsa bir psikiyatrist de iyi gelebilir.

Arkadaşlar 2 ay onceee burun ameliyatı olmuştum bildiğim kadarıyla ciğer filmi vs çekiliyor bir sıkıntı olsa orda çıkardı diye düşünüyorum ama benim nefes problemim çıktı ameliyattan sonraa nefes darlığı çok rahat nefes alıyorum amaa aldığım nefess bazen yetmiyor sankii psikolojik mi anlayamıyorum arada bir nefesim daralıyor anlamıyorum hic neden böyle yaa hastaneye gitsem miii diye düşünüyorummm
Aldığınız narkoz etkisi ile beyin psikolojik bir program başlatmış olabilir sizi korumak için..

Daha basit düşüneceğim. Burun ameliyatı kaynaklıdır. Rahat nefes aldığınızı düşünüyorsunuzdur ama alamıyorsunuzdur. Nemlendirmek için sprey kullanıyor musunuz? Odadaki kalorifer de kurutur. Hemoglobin seviyeniz de düşmüş olabilir. Benzer şeyler bende de olduğundan aklıma bunlar geldi.

Back