Nefes sorunu

İyi günler yaklaşık 2 yıldır nefes sorunum var derin nefes alamıyorum bazen kriz geliyor ölüyorum sanıyorum. Özellikle Çok yemek yediğim zaman sinir stres olduğum zaman yoruldugum zaman daha çok oluyor. Gitmediğim doktor kalmadı ciğer mide kalp her yerime baktırdım. Bütün Doktorlar psikolojik diyorlar. Psikologa gittim o da fayda etmedi.
Benim gibi olanlar var mı ?
Merhaba bende 2 seneden beri aynı şeyi yaşıyorum gitmediğim doktor yaptırmadım test kalmadı sizde ne bulundu acaba benimle paylaşırmısınız

Merhaba bende 2 seneden beri aynı şeyi yaşıyorum gitmediğim doktor yaptırmadım test kalmadı sizde ne bulundu acaba benimle paylaşırmısınız
Ben de 7 aydan fazla oldu nefes darlığı ve çarpıntı şikayetiyle gitmediğim doktor kalmadı. Malesef çare bulamadik. Ağızdan nefes alıyorum genelde. Burunda et var. Burundan aldığım zaman başım ağrıyor. Nefesim yetmiyor. Karnımı tam şişiremiyorum nefes alırken.Bogazim sanki birbirine yapışmış. Ne yapacağımı şaşırdım vallahi.

Nefesinize ilgili var mı bir gelişme? Kafayı yiyeceğim ya. 7aydan fazla oldu. 70 defa doktora gittim. Teşhis yok. Cildiye hariç her branşa gittim. Çarpıntı ve nefes darlığı beni bitirecek.Ozellikle sabah uyandığımda çarpıntı ve nefes darlığından. sarhoşlar gibi sağa sola yalpalayarak yürüyorum. Ne yapacağımi bilmiyorum. 😥

X