NEFES DARLIĞIM VAR KORKUYORUM

Ya çok teşekkür ederim nasıl umut doldum okurken ben bu platforma yazdığımda hiç cevap alacağımı yada sizler gibi moral dolu mesajlar geleceğini tahmin etmemiştim dediğiniz gibi artık toparlanma vakti sanırım zaten kızımda üzülürüm diye söylemiyor ama o da bakımlı hastalık düşünmeyen bir annesi olsun istiyor farkındayım çok teşekkür ederim yeniden beni cesaretlendirdiginiz için

Ya çok teşekkür ederim nasıl umut doldum okurken ben bu platforma yazdığımda hiç cevap alacağımı yada sizler gibi moral dolu mesajlar geleceğini tahmin etmemiştim dediğiniz gibi artık toparlanma vakti sanırım zaten kızımda üzülürüm diye söylemiyor ama o da bakımlı hastalık düşünmeyen bir annesi olsun istiyor farkındayım çok teşekkür ederim yeniden beni cesaretlendirdiginiz için
Allah acil şifalar versin
kızdım size elimde değil
3 mm nodül vardı diyorsunuz ve baktırmayıp ihmal ediyorsunuz
baktırmayarak ya daha kötü olursanız Allah korusun
biran önce gidin doktora lütfen
İşte hep diyorum ki ya kötü bişey varsa ya geç kalmışsam yapacak birşey olmazsa diye korkuyorum

Başınız sağolsun sizinde. Bende öyleydim yemin ederim gitmeyene kızardım ya geç kalırsan önlem alırsın bişey varsa da derdim babamdan sonra kimsesiz kalmışım gibi bıraktım herşeyi kızım hariç onun mutluluğu okulu hep onunlayim Allah'ta eksikliğini göstermesin. Yazmaz olur muyum sizlere valla çok kısa sürede sanki sizler uzun zamandır arkadaşım gibi oldunuz:)) tabiki hemen yazarım gidersem

Saolun. Allah omur verdiyse yasiyoruz. Erken tedavillerde daha cabuk toparlanma olur.
O yuzden herhangi bir rahatsizlikta en azindan ailr hekimine danisitsak iyi olur.
Kizinizi dusunup her zaman kendinize dikkat edin
O zaman bekliyoruz iyi haberlerini

İnşallah inşallah zaten gidicem artık ne olacaksa olsun ne yapayım nefes almayı özledim çok yoruyor artık nefessizlik

Ben de 9 aydır nefes darlığı çekiyorum. Diğer hastalıkları saymıyorum bile. Nefes darlığı ve carpintim var. Bunlar yetmiyormuş gibi burundan veya derinden nefes alirken başıma agrilar giriyor bu son 3 günde. Göze de vurmakta. Kafayı yiyecwgim ya. Her gün bir yerde bir hastalik olur mu? Baş ve göz ağrısı.Bir bu eksikti. Şimdi de başım ağrıyor. İlaç almama rağmen. Nedeni ne olabilir?

Sigara kullanmıyorsanız bence korkacak birşey yok ben öyle düşünüyorum ben sigara içtiğim ve bir kayıp yaşadığım için korkuyorum ve 2 haftadır geçmeyen bir öksürük eklendi şimdide

Hayır burundan veya derinden nefes almaya çalışırken baş ağrısı ve göz ağrısı var. Şuan bile başım ağrıyor. İlaç aldım etki etmedi sanki. Tez zamanda şifa buluruz inşallah.

Hayır burundan veya derinden nefes almaya çalışırken baş ağrısı ve göz ağrısı var. Şuan bile başım ağrıyor. İlaç aldım etki etmedi sanki. Tez zamanda şifa buluruz inşallah.
İnşallah ama baş ağrısıda yapıyorsa senin geniz eti olabilir bence sıkma canını çünkü kızımdan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…