NEFES DARLIĞIM VAR KORKUYORUM

papatyadpapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
2
0
44
Herkese merhaba umarım derdime bir nebze de olsa çare bulurum sizlerle burada. Geçen yıl babam rahatsızlandı ve 1 aya kadar hastanede kaldı zaten 2 ay sonrada kaybettik . Hastanede babamın yanında refakatçi olarak kaldığım günlerde başladı nefes darlığım ve halâ devam ediyor. 1 yıldır nefes alamıyorum derin nefes almak istiyorum fakat çoğu zaman zorlanıyorum m Doktora gidemiyorum çünkü çok korkuyorum kötü bir şey duymaktan. Sigara da kullanıyorum sanırım bu yüzden. Son 1 yılda 25 kilo aldım kilodan sebepte olabilir mi diyorum eğer benim yaşadığım durumu yaşayan arkadaşlar varsa yazarsa çok sevinirim şuan kendimi ne kadar ifade edebildim bilmiyorum

Herkese merhaba umarım derdime bir nebze de olsa çare bulurum sizlerle burada. Geçen yıl babam rahatsızlandı ve 1 aya kadar hastanede kaldı zaten 2 ay sonrada kaybettik . Hastanede babamın yanında refakatçi olarak kaldığım günlerde başladı nefes darlığım ve halâ devam ediyor. 1 yıldır nefes alamıyorum derin nefes almak istiyorum fakat çoğu zaman zorlanıyorum m Doktora gidemiyorum çünkü çok korkuyorum kötü bir şey duymaktan. Sigara da kullanıyorum sanırım bu yüzden. Son 1 yılda 25 kilo aldım kilodan sebepte olabilir mi diyorum eğer benim yaşadığım durumu yaşayan arkadaşlar varsa yazarsa çok sevinirim şuan kendimi ne kadar ifade edebildim bilmiyorum
Merhaba bronşit yada astım olabilir sigara ile de daha kötü olmuş olabilirsiniz. Her hastalığın sebebi üzüntü astım hastası biri olarak söylüyorum üzüldüğümde gece nefesim daralıyor bence bi göğüs doktoruna gidin

Öncelikle doktora gitmekten korkmayın.Nefes darlığınin bir çok sebebi olabilir. Akciger,kalp,astim,fazla kilo,panik atak vs.Bende de aynı sorun var bir gün nefes alamayarak uyandım ve çok korktum
Evde kedi besliyorum,buna bağlı alerjik astım gelismis.Ilac kullanarak düzene giriyor
Öncelikle göğüs hastalıkları bölümüne gidip sebebini öğrenin.
Hastaneye gitmeyerek sorunlardan kurtulamazsiniz

Ama burdan ne kadar yardımcı olurlar ki mutlaka doktora gidin birşey varsa bile erken teşhis hayat kurtarır

X