How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nefes Darlığı

Asiasena

Anne 💜 öğretmen💜 kedisever 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
2.465
5.491
358
37
Kayseri
Günaydın hepinize arkadaşlar, benimki dert sayılmaz elbette ama nette araştırdım bulamadım bişey, belki aynı durumu yaşayan vardır diye sormak istedim. 30 yaşında astım hastası tesettürlü bi bayanım. Ne alaka demeyin, şöyle ki, eşarp zaten yapamıyorum rahatsız olduğum için gevşek bi şekilde şal bağlıyorum, ona rağmen boğazıma rahatsızlık veriyor, devamlı elim boğazımda şalı gevşetmek için uğraşıyorum, dersim boş ise şalın dolalı kısmını çözüyorum. Nefes alamıyorum.. boğazımda nodülle ve küçücük bi kist var 4 mm. Bununla yada astım ile alakalı olabilir mi? Böyle yaşayan kapalı bayanlar var mı? Evde otursam hiç sıkıntı olmuyor ama gün boyu dışardayım, çok zor oluyor.. doktor kontrolünde durumu söyledim, bişey demedi, bi rahatsızlık gibi görmedi sanırım. Hakkınızı helal edin uzun ve karışık olmuş olabilir...

Bence şu simli şallar çok rahat miknatisla tutturmasan dahi rahat sıkmıyor..benim hiç bi şikayetim olmamasına rağmen daralıyorum hele ki yazin..tabi ki astımla alakalı olabilir..

Astımla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü bende de alerjik astım var
Bir ayı bulan hiç durmadan gece gündüz öksürdüğüm boğulacak gibi olduğum günler oluyor bazen
Ventolin ve Flixotide kullanıyorum
Bende kapalıyım üstelik 24 saat hiç şalımı çıkarmadan nöbet tutuyorum sağlık personeliyim. Beni etkilemiyor bu durum. Astımdan olduğunu sanmıyorum
Ama boğazınızda tiroid olan bölgede nodül varsa rahatsız edebilir babamdan biliyorum nodül ameliyatı olmadan önce çok rahatsız oluyordu boğulacak gibi oluyordu
Bi genel cerrahi ye görünün bence ultrasonda belli okur

Bence şu simli şallar çok rahat miknatisla tutturmasan dahi rahat sıkmıyor..benim hiç bi şikayetim olmamasına rağmen daralıyorum hele ki yazin..tabi ki astımla alakalı olabilir..
Evet onlardan da kullanıyorum sürekli elim boğazımda :( vallahi usandım, şikâyet ediyor gibi oluyor hakkını da veremiyorum :(

Bir ayı bulan hiç durmadan gece gündüz öksürdüğüm boğulacak gibi olduğum günler oluyor bazen
Bende kapalıyım üstelik 24 saat hiç şalımı çıkarmadan nöbet tutuyorum sağlık personeliyim. Beni etkilemiyor bu durum. Astımdan olduğunu sanmıyorum
Ama boğazınızda tiroid olan bölgede nodül varsa rahatsız edebilir babamdan biliyorum nodül ameliyatı olmadan önce çok rahatsız oluyordu boğulacak gibi oluyordu
Kontrol zamanı geldi zaten, gideyim mutlaka sağolun. Allah yardımcınız olsun bu arada, işiniz çok zor...

şalların kumaşına dikkat edin belki kotona belki pamuklu kumaşa alerjiniz vardır ki astımsanız muhtemelen alerjide vardır.
Alerjik evet durum, sadece pamuklu rahat oluyor. Hepsini de denedim bi parça pamuklu şal rahat :(

Bende nöbet tutuyorum 24 saat aynı şekilde ben daralıyorum ya bi rahatsızlığım da yok..

Kontrol zamanı geldi zaten, gideyim mutlaka sağolun. Allah yardımcınız olsun bu arada, işiniz çok zor...
Amin teşekkür ederim .
Eğilip doğrulurken de nefes darlığı olurdu babam da çok daralırdı tıkanırdı
Amlieyatla alınan nodüller baya bi fazlaydı sizde de olabilir

Amin teşekkür ederim .
Eğilip doğrulurken de nefes darlığı olurdu babam da çok daralırdı tıkanırdı
Amlieyatla alınan nodüller baya bi fazlaydı sizde de olabilir
İlk bakınca doktor guatr hastası olduğumu sandı, troid bezlerim düzgün çalışıyor, mikronodüler guatr denildi, takibi yapılıyor, çok küçük oldukları söylendi, o yüzden hiç kondurmamıştım, 6 ay oldu gitmeyeli bi gideyim ya :(

Bende astım hastasıyım... Açık bi bayanim ama bogazli kazak giyemiyorum.. Sunumlarda bogaza kadar kapali gomlekler giyemiyorum... Boyundan baglamali kolye takamıyorum... Nefesim daralıyor... Ama bn doktora sordugumda piskolojik dedi:KK54:kndini ona kitleme astimsin diye daralıyorum kafasını gelistirme dedi.. Ama bn hala oyleyim...

Bende astım hastasıyım... Açık bi bayanim ama bogazli kazak giyemiyorum.. Sunumlarda bogaza kadar kapali gomlekler giyemiyorum... Boyundan baglamali kolye takamıyorum... Nefesim daralıyor... Ama bn doktora sordugumda piskolojik dedi:KK54:kndini ona kitleme astimsin diye daralıyorum kafasını gelistirme dedi.. Ama bn hala oyleyim...
İşte bende aynen öyleyim, kolye takamam boğazlı kazak zaten yıllardır giyemem:(

İşte bende aynen öyleyim, kolye takamam boğazlı kazak zaten yıllardır giyemem:KK43:
demek tek bn degilmisim ama piskolojik dedi doktor... Kndi kafanda bitir dedi isi... Atkı flar takamayan bn iki haftadır takıyorum... Aklıma getirmemeye çalışıyorum... Geçmiş olsun bu arada :KK200:

demek tek bn degilmisim ama piskolojik dedi doktor... Kndi kafanda bitir dedi isi... Atkı flar takamayan bn iki haftadır takıyorum... Aklıma getirmemeye çalışıyorum... Geçmiş olsun bu arada :KK200:
Tebrik ediyorum sizi =) bende bi genel cerraha muayene olayım yok bununla ilgisi derse bende sizin gibi mücadele ederim =)

Back