• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes darlığı

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Bende nefes darlığı problemi var, bu konuda çok doktora gittim ama kimisi aslım var dedi kimisi yok dedi tam teşhis koyamadılar. Ara ara bişey sanki vücuduma giriyor nefesim daralmaya başlıyor ve sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum bazende çatlayacak gibi oluyorum:( sanki normal nefes yetmiyormuş gibi

Tekrar doktora gideceğim,acaba koah hastalığı ne olabilir mi diye düşünmeye başladım.Benim durumunda olan var mı arkadaşlar stresten olabilir mi yoksa başka sebep mi korkmaya başladım artık.

Panik atak falan olabilir mi acaba? Bende var cunku panik atak.hamileyken rahim genisledigi icin kaburgama batmis bi anda bi agri saplandi derin derin nefes alirken zor nefes almaya basladim.esime oluyorum beni hastaneye yetistir diyorum ama bildigin nefes alamiyorum.apar topar hastaneye gittik sonra normale dondum.oyle bir sey olabilir mi acaba diye sordum?

Panik atak falan olabilir mi acaba? Bende var cunku panik atak.hamileyken rahim genisledigi icin kaburgama batmis bi anda bi agri saplandi derin derin nefes alirken zor nefes almaya basladim.esime oluyorum beni hastaneye yetistir diyorum ama bildigin nefes alamiyorum.apar topar hastaneye gittik sonra normale dondum.oyle bir sey olabilir mi acaba diye sordum?
Olabilir ya panik atakta var bende aynı sizin gibi oluyorum nefes almakta zorlanıyorum.

Back