- 1 Kasım 2024
- 20
- 6
- 44
-
- Konu Sahibi papatyadpapatya
Merhaba ay inşallah nasıl mutlu oluyorum böyle duyunca inşallah bir gidebilsem birde gelen mesajların konuştuklarımin nerede yazdığını bulabilsem halâ alışamadım mail de görüp öyle yazıyorum ama burası dertleşmek ne güzelmiş çok sağolun:)Üzüntü ve stres kaynaklı olabilir. Gidin doktor bi görsün belki çok basit bi şekilde çözülecektir. Ciddi bi şey yok demesi bile size iyi gelecektir eminim. Kötü bi şey duymaktan korkmayın. Hem Allah korusun bi şey olsa bile erkenden önlem alınır. Siz gitmeyince hastalık ilerler neticede. Ki bence gerçekten ciddi bi şey çıkmayacak
Yukarda adınız olan yerden ayarları güncelleyin yorum geldikçe bildirim gelirMerhaba ay inşallah nasıl mutlu oluyorum böyle duyunca inşallah bir gidebilsem birde gelen mesajların konuştuklarımin nerede yazdığını bulabilsem halâ alışamadım mail de görüp öyle yazıyorum ama burası dertleşmek ne güzelmiş çok sağolun:)
İnşallah dediğiniz gibidir Allah'ım o bişeyiniz yok cümlesini duyacağımi bilsem yemin ederim şimdi giderim ama çok korkuyorum çokÖnce göğüs hastalıkları uzmanına bir gidin babanızın hastalığı ve kaybı sonrası stres sonrası kaygı bozukluğu gibi duruyor gidin içiniz rahat etsin muhtemelen psikolojik gibi duruyor.
Evet büyük ihtimal yok gidin ve rahatlayın babanızın ölümüne üzülmenizden kaynaklı ben de bir yakınımı kaybettikten sonra yaşadım bu durumu panik bozukluk var bende okuyunca anladım siziİnşallah dediğiniz gibidir Allah'ım o bişeyiniz yok cümlesini duyacağımi bilsem yemin ederim şimdi giderim ama çok korkuyorum çok
Gerçekten mi sizde ne gibi durumlar vardı sırt ağrısı nefes darlığı yada sigara kullanıyor musunuz?Evet büyük ihtimal yok gidin ve rahatlayın babanızın ölümüne üzülmenizden kaynaklı ben de bir yakınımı kaybettikten sonra yaşadım bu durumu panik bozukluk var bende okuyunca anladım sizi
Hayır sigara kullanmıyorum nefes darlığı yaşadım hatta geçen Şubat depreminden çok etkilenmiştim ondan sonra da çok yaşadımGerçekten mi sizde ne gibi durumlar vardı sırt ağrısı nefes darlığı yada sigara kullanıyor musunuz?
Teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsunHayır sigara kullanmıyorum nefes darlığı yaşadım hatta geçen Şubat depreminden çok etkilenmiştim ondan sonra da çok yaşadım