NEFES DARLIĞI KORKUYORUM

papatyadpapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
5
0
44
Herkes merhaba uzun zamandır derdime buralarda çare arıyorum umarım benim gibi birileri vardır da biraz olsun cesaretlenirim. Arkadaşlar benim 1 yıldır nefes darlığı problemim var. Geçen yıl babam rahatsızlandı ve 1 aya kadar hastanede kaldı zaten 2 ay sonrada kaybettik. Benim nefes darlığım İlk hastanede babamın yanında refakatçi olarak kaldığım günlerde başladı ve halâ devam etmekte. Doktora gidemiyorum çünkü çok korkuyorum kötü birşey duymaktan. 44 yaşındayım uzun yıllardır sigara da kullanıyorum. Size nefes darlığımı nasıl anlatıyım sık sık derin nefes almak istiyorum fakat çoğu kez zorlanıyorum o kadar üzülüyorum ki düşünmekten deliricem 11 yaşında bir kızım var o da durumumun üzüntümün farkında o da ne üzülüyor ne

Üzüntü ve stres kaynaklı olabilir. Gidin doktor bi görsün belki çok basit bi şekilde çözülecektir. Ciddi bi şey yok demesi bile size iyi gelecektir eminim. Kötü bi şey duymaktan korkmayın. Hem Allah korusun bi şey olsa bile erkenden önlem alınır. Siz gitmeyince hastalık ilerler neticede. Ki bence gerçekten ciddi bi şey çıkmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…