- Konu Sahibi superherogirl
-
Tatlım ben bu hikayelerin sonunu hep şöyle gördüm (gerçi genellemelere hep karşıyım ya yine de söyleyeceğim) :yaz tatilinde sorun çıkar kavgalar edilir.Okul açılır yüzyüze gelinir iki taraftan biri dayanamaz ilişki yeniden başlar..
çok iyi anlıyorum seni. bu hissiyatı yaşamış biri olarak, nerde bu durumda olan bi insan görsem içim ezilir, bi garip olurum. ben de tam 2 hafta sadece çay ve sigarayla beslenmiştim. 2 haftada 5 kiloya yakın kilo vermiştim. ama geçti.. geçiyo yani. bunu öğrendim. o zaman anladım ki gerçekten zaman her şeyin ilacı derler ya, çok doğru. zaman her acıyı unutturuyor. ama senin de unutmak için çaba göstermen lazım tabi. ben mesela o iki haftadan sonra bodruma tatile gitmiştim. ohh günümü gün etmiştim 1 hafta. sonra ne aşk kaldı, ne acı. hatta kısa zaman sonra eşimle tanıştım, ona aşık oldum. o gerzek de döndü bana ben sepetledim büyük bi keyifle
çok haklısınız sevse neden bıraksınbence bahane sena uyum sağlayamamasından korkularının olması,,bence bi başkası olabilir yada içindeki aşk bitmiştirr sevse gerçektenn senii bırakmaz asla ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?