Nefes bile alamıyorum...

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
5 aylık ilişkim bitti.Aşk iki taraflı bir ilişki olduğu için suçlu tek taraf olmaz bence.Ama çok kötüyüm gerçekten çok kötüyüm.Bir haftadır ağzıma tek bir lokma yemek girmedi su,içecekler ve sigarayla ayaktayım.Sevgilim okuduğum şehirde yaşıyor,yaz tatili için ailemin yanındayım 1 aydır.Ben aramadan bir kez olsun arayıp sormadı 4-5 saat aramasam merak edip aramadı hiç.Bu sorun değildi ailemin yanında olduğum için rahatsız etmek istemiyormuş 3 ay buradaymışım rahat rahat göreyimmiş ailemi.Tamam sorun yok burada da.17 Temmuz gecesi saat 00.30 yatmadan önce sevgilimin sesini duymak istedim.Konuştuk biraz sonra sen anlat ben konuşmuyorum internetten birşey alacağım ona bakıyorum dedi.Zaten ilgilenmiyordu merak edip aramıyordu dolmuştum ben de.5 dakika benimle konuşup gönlümü yapmak çok mu zordu bitti ben dayanamıyorum senin bu ilgisizliğine dedim.Sonra 21 Temmuz doğum günümdü benim doğum günün kutlu olsun diye mesaj atmış.O kadar kötü oldum ki lanet ettim nasıl bi doğum günü diye.Ben ve ailem doğum günüm için sürpriz yapar gelir diye bekliyorduk gelmedi.Kutlamadım bile doğum günümü,ilk kez.2 gün sonra aradım,mesaj attım ne cevap verdi ne de açtı telefonu.En sonunda aradı.Bitti mi yani dedim hiçbir çaba sarfetmiyorsun.Neymiş beni üzmek istemiyormuş,ben rahat giyinmeye havuza denize girmeye alışıkmışım vazgecerim senin için dedim seviyorum çünkü seni dedim.Ileride daha büyük sorun olur arabada arkadaşım bekliyor gitmem lazım dedi.Ağlayarak kapattım telefonu.Sildim numarasını onun,annesinin ve evinin numarasını.Ailesinin haberi yok durumdan.Dün yengesi abisinin eşi aradı.Çok severiz birbirimizi.Sesin kötü geliyor neyin var dedi anlattım olanları.Evlilikten ve beni mutlu edemeyeceğinden korkabileceğini söyledi.Zaten sevgilime biz beraberken bir daha bu kız gibisini bulamazsın sakın kaçırma demişti.Sevgilim de ben onun kıymetinin farkındayım bırakmam demişti.Herşey çok güzeldi ailesi herkes çok seviyordu.Aramadı bir haftadır.Çok kötüyüm coook.Sürekli ağlıyorum,yemek yiyemiyorum uykusuzum.Çok kötü herşey çok kötü

Tatlım ben bu hikayelerin sonunu hep şöyle gördüm (gerçi genellemelere hep karşıyım ya yine de söyleyeceğim) :yaz tatilinde sorun çıkar kavgalar edilir.Okul açılır yüzyüze gelinir iki taraftan biri dayanamaz ilişki yeniden başlar..

Tatlım ben bu hikayelerin sonunu hep şöyle gördüm (gerçi genellemelere hep karşıyım ya yine de söyleyeceğim) :yaz tatilinde sorun çıkar kavgalar edilir.Okul açılır yüzyüze gelinir iki taraftan biri dayanamaz ilişki yeniden başlar..

Bana yaşattığı bu acıdan sonra zor...Hem ortaokullu değiliz ki o gelmiş 28 yaşına ben 22.Oyuncak mı bu?Kendimi teselli etmeye çalışıyorum kültür farkı vardı zaten,çok fedakarlık etmem gerekecekti diye.Ama olmuyor,bir şarkı çalıyor radyoda ya da başka birşey kötü oluyorum.Dil kursuna gideceğim,tatile çıkmayı düşünüyorum,kitap okuyorum sürekli kendimi oyalamaya çalışıyorum ama bir anda hüngür hüngür ağlarken buluyorum kendimi.

çok iyi anlıyorum seni. bu hissiyatı yaşamış biri olarak, nerde bu durumda olan bi insan görsem içim ezilir, bi garip olurum. ben de tam 2 hafta sadece çay ve sigarayla beslenmiştim. 2 haftada 5 kiloya yakın kilo vermiştim. ama geçti.. geçiyo yani. bunu öğrendim. o zaman anladım ki gerçekten zaman her şeyin ilacı derler ya, çok doğru. zaman her acıyı unutturuyor. ama senin de unutmak için çaba göstermen lazım tabi. ben mesela o iki haftadan sonra bodruma tatile gitmiştim. ohh günümü gün etmiştim 1 hafta. sonra ne aşk kaldı, ne acı. hatta kısa zaman sonra eşimle tanıştım, ona aşık oldum. o gerzek de döndü bana ben sepetledim büyük bi keyifle :52:

çok iyi anlıyorum seni. bu hissiyatı yaşamış biri olarak, nerde bu durumda olan bi insan görsem içim ezilir, bi garip olurum. ben de tam 2 hafta sadece çay ve sigarayla beslenmiştim. 2 haftada 5 kiloya yakın kilo vermiştim. ama geçti.. geçiyo yani. bunu öğrendim. o zaman anladım ki gerçekten zaman her şeyin ilacı derler ya, çok doğru. zaman her acıyı unutturuyor. ama senin de unutmak için çaba göstermen lazım tabi. ben mesela o iki haftadan sonra bodruma tatile gitmiştim. ohh günümü gün etmiştim 1 hafta. sonra ne aşk kaldı, ne acı. hatta kısa zaman sonra eşimle tanıştım, ona aşık oldum. o gerzek de döndü bana ben sepetledim büyük bi keyifle :52:

Ben de 2 kilo verdim sayesinde.Ve ben erkeklerden korkmaya başladım artık,üzecekler hep böyle olacak diye.Evliliğe çocuklara o kadar sıcak ve hayranlıkla bakan ben,bazen ilerisi için yalnız bir yaşam düşünmeye başladığımı farkettim.

gercek aski seygi yi yasayinca anlarsin, simdi bosuna uzuldugunu okudugum kadariyla degmez bukadar kendini yipratmana,

bence bahane sena uyum sağlayamamasından korkularının olması,,bence bi başkası olabilir yada içindeki aşk bitmiştirr sevse gerçektenn senii bırakmaz asla ....

bıraz hızlı gelışmış herşey
yengenın dedığı gıbı korkmuş olabılır
cıddı bı ılışkıden
araya mesafede gırmış, belkıde gerçekten aılenle kafanı dınle dıye aramıyordur :26:

canımm,,kendinii kahretmeyii bırakkk sende,,seviosaa döner zatenn sanaaa ,,,sevmiosadaa zorlama üzüleceksinn acıı çekeceksinn tabikidee,,amaa bakk tatildesinn,unutmanınn yoluu kafanı dağıtt benceee....

basta dunyan yıkılmıs gıbı oluyor kapkaranlık oluyor dunyan...ama sonrasında hatırlamıyorsun bıle hele kı ılerıde sevecegın bırısıyle ewlenırsen...aman hıcbır sey senden canından onemlı degıl sımdı uzul ama bundan 2 hafta sonra bıle daha az uzuleceksın.zaman lazım.bırak ıstemıyorsa kendını kucuk dusurme...

Tabi aramam kızlar.Mesela abisinin kız arkadaşı var adam kızdan ayrılmak istiyormuş yakamı bırak bile demiş yani,kız hala ben seni seviyorum evleneceğiz biz,beni dövsen de aldatsan da seni seviyorum ben falan diyormuş.Yanlış anlaşılma olmasın dövme aldatma yok da olursa bile severim diyormuş.Bir kız gururlu olmalı,acısını da yaşamalı içinde ama.Yengesi sen o aileye de sevgiline de bayağı fazlaydın üzme kendini falan dedi.Sevgilime fazla olduğumu onun yüzüne de söylemişti ve sevgilim de farkında olduğunu söylemişti.Üstesinden gelinirdi ama ayrılığın ilk zamanları böyle acılı oluyor ya.Off...Geçecek Allah'ın izniyle.

5 aylık ilişkiniz varmış, yani çok uzun bi süre değil. unutmanız daha kolay olur. ilgisiz bi admla bi ömür geçmez. ayrılmanız iyi olmuş. zararın neresinden dönseniz kardır. 30 a kadar yolu var evliliğin, acele edip de hayatını mahfetmeyin.

Back