- Konu Sahibi superherogirl
5 aylık ilişkim bitti.Aşk iki taraflı bir ilişki olduğu için suçlu tek taraf olmaz bence.Ama çok kötüyüm gerçekten çok kötüyüm.Bir haftadır ağzıma tek bir lokma yemek girmedi su,içecekler ve sigarayla ayaktayım.Sevgilim okuduğum şehirde yaşıyor,yaz tatili için ailemin yanındayım 1 aydır.Ben aramadan bir kez olsun arayıp sormadı 4-5 saat aramasam merak edip aramadı hiç.Bu sorun değildi ailemin yanında olduğum için rahatsız etmek istemiyormuş 3 ay buradaymışım rahat rahat göreyimmiş ailemi.Tamam sorun yok burada da.17 Temmuz gecesi saat 00.30 yatmadan önce sevgilimin sesini duymak istedim.Konuştuk biraz sonra sen anlat ben konuşmuyorum internetten birşey alacağım ona bakıyorum dedi.Zaten ilgilenmiyordu merak edip aramıyordu dolmuştum ben de.5 dakika benimle konuşup gönlümü yapmak çok mu zordu bitti ben dayanamıyorum senin bu ilgisizliğine dedim.Sonra 21 Temmuz doğum günümdü benim doğum günün kutlu olsun diye mesaj atmış.O kadar kötü oldum ki lanet ettim nasıl bi doğum günü diye.Ben ve ailem doğum günüm için sürpriz yapar gelir diye bekliyorduk gelmedi.Kutlamadım bile doğum günümü,ilk kez.2 gün sonra aradım,mesaj attım ne cevap verdi ne de açtı telefonu.En sonunda aradı.Bitti mi yani dedim hiçbir çaba sarfetmiyorsun.Neymiş beni üzmek istemiyormuş,ben rahat giyinmeye havuza denize girmeye alışıkmışım vazgecerim senin için dedim seviyorum çünkü seni dedim.Ileride daha büyük sorun olur arabada arkadaşım bekliyor gitmem lazım dedi.Ağlayarak kapattım telefonu.Sildim numarasını onun,annesinin ve evinin numarasını.Ailesinin haberi yok durumdan.Dün yengesi abisinin eşi aradı.Çok severiz birbirimizi.Sesin kötü geliyor neyin var dedi anlattım olanları.Evlilikten ve beni mutlu edemeyeceğinden korkabileceğini söyledi.Zaten sevgilime biz beraberken bir daha bu kız gibisini bulamazsın sakın kaçırma demişti.Sevgilim de ben onun kıymetinin farkındayım bırakmam demişti.Herşey çok güzeldi ailesi herkes çok seviyordu.Aramadı bir haftadır.Çok kötüyüm coook.Sürekli ağlıyorum,yemek yiyemiyorum uykusuzum.Çok kötü herşey çok kötü