Nefes alamiyorumm

Çok geçmiş olsun doktora gittiğinizde bişey çıkmazsa bir de psikiyatriye gitmeni öneririm stresli bir dönemdeyseniz küçük çaplı panik atak ya da anksiyete bozukluğu olabilir bir dönem bende de olmuştu stres geçince belirtiler de geçti

Aynı durumu defalarca yaşadım. Acillere gittim defalarca akciğer filmleri neler neler. Uyuduğumda geciyordu. Sonuç anksiyete bozukluğu özellikle mevsim geçişlerinde ataklarım oluyordu. Bu da bir secenek bişey çıkmazsa ki umarım cıkmaz. Psikiyatriye mutlaka gözükün. Çok zor durum sizi anlıyorum.

Stresli zamanlarım şuan psikolojikte olabilir nasıl atlatiliyor psikolojik olanlar

psikiyatriye gittim ilaç kullandim ama doktorum bana dedi ki kendi kendini iyilestireceksin, ilaçlardan daha etkili bu dedi. Kendini mutlu et, gez toz, kafana bir şey takma dedi ve dediği gibi de oldu ve çok şükür geçti.

Ben en aynı şikayetlerle gittim. Göğüs filmi testler.. hiçbir şey çıkmadı. Şu parmağa bi alet takıp kontrol ediyorlar %100 nefes alıyorsun hiçbir sorun yok dediler. Sonra doktor farketti de reflü/gastrit ten kaynaklanıyormuş

Ben de çok stresli olduğum bir dönemde yaşadım bunları. Hatta nefes alamıyorum diye korkudan panik atak geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…