How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nefes alamiyorumm

Çok geçmiş olsun doktora gittiğinizde bişey çıkmazsa bir de psikiyatriye gitmeni öneririm stresli bir dönemdeyseniz küçük çaplı panik atak ya da anksiyete bozukluğu olabilir bir dönem bende de olmuştu stres geçince belirtiler de geçti

Merhaba bayanlar Hayırlı kandiller.
4 gündür nefes problemi yasıyorum. Derin nefes alamıyorum nefes darlığı yasıyorum aldığım nefes yetmiyor gibi boğuluyorum gibi oluyorum. Derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum devamlı. Bazen derin nefes alınca rahatlıyorum. Bazende derin nefes almaya çalışınca alamıyorum daha kötü oluyorum. 4 gün önce midem bulanıyordu rahatlamak için bilinçli istifra ettim. Daha sonra derin nefes alma ihtiyacı hissettim. O gün bugündür böyleyim. 3 saat sonra randevum var ama internetten araştırdığım kadarıyla pek iç acıcı cevaplar almadim ne olur beni aydınlatın böyle bişey yaşayan oldumu.
Aynı durumu defalarca yaşadım. Acillere gittim defalarca akciğer filmleri neler neler. Uyuduğumda geciyordu. Sonuç anksiyete bozukluğu özellikle mevsim geçişlerinde ataklarım oluyordu. Bu da bir secenek bişey çıkmazsa ki umarım cıkmaz. Psikiyatriye mutlaka gözükün. Çok zor durum sizi anlıyorum.

Stresli zamanlarım şuan psikolojikte olabilir nasıl atlatiliyor psikolojik olanlar

psikiyatriye gittim ilaç kullandim ama doktorum bana dedi ki kendi kendini iyilestireceksin, ilaçlardan daha etkili bu dedi. Kendini mutlu et, gez toz, kafana bir şey takma dedi ve dediği gibi de oldu ve çok şükür geçti.

Merhaba bayanlar Hayırlı kandiller.
4 gündür nefes problemi yasıyorum. Derin nefes alamıyorum nefes darlığı yasıyorum aldığım nefes yetmiyor gibi boğuluyorum gibi oluyorum. Derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum devamlı. Bazen derin nefes alınca rahatlıyorum. Bazende derin nefes almaya çalışınca alamıyorum daha kötü oluyorum. 4 gün önce midem bulanıyordu rahatlamak için bilinçli istifra ettim. Daha sonra derin nefes alma ihtiyacı hissettim. O gün bugündür böyleyim. 3 saat sonra randevum var ama internetten araştırdığım kadarıyla pek iç acıcı cevaplar almadim ne olur beni aydınlatın böyle bişey yaşayan oldumu.
Ben en aynı şikayetlerle gittim. Göğüs filmi testler.. hiçbir şey çıkmadı. Şu parmağa bi alet takıp kontrol ediyorlar %100 nefes alıyorsun hiçbir sorun yok dediler. Sonra doktor farketti de reflü/gastrit ten kaynaklanıyormuş

Ben de çok stresli olduğum bir dönemde yaşadım bunları. Hatta nefes alamıyorum diye korkudan panik atak geçirdim:rolleyes:

Back