- 2 Kasım 2017
- 88
- 49
- 8
- 27
- Konu Sahibi Askeresiii
-
Teşekkür ederim. Peki nasıl aşılıyor bu psikolojik durum 4 gündür aralıksız deva ediyordaÖnce fiziksel ihtimalleri eleyin. Doktor gereken açıklamaları yapar.
Yalnız anlattığınız şeyler tıpkı benim yaşadığım mini panik ataklara benziyor. Psikolojik olma ihtimalini de göz önünde bulundurmak lazım.
Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim hayatımı çok etkiledi bebegim var içim sıkılıyor onunla ilgilenemiyorum gecmicekmis gibi oluyor ağlamak geliyor sürekli icimdenBahsettiğiniz emareler sonucu doktora gittiğimde ciğerlerimin iltahaplandığını söyledi ama öyle korkulacak bir şey değil, ilaç tedavisi ile hallolmuştu. Rahatsız edici bir durum. Bir süre sonra göğüs kafesim ağrımaya başlamıştı çünkü :/ Geçmiş olsun, içinizi rahat tutun.
Yani fiziki muayeneniz yapılsın ama psikolojik olabileceğini de aklınızdan çıkarmayın. Kendinizi telkin edip sakinleştirmeye çalışın. Bir de aklınıza getirmemeye çalışın, aklınıza geldikçe derin derin nefes alasınız gelir muhtemelen.Çok teşekkür ederim hayatımı çok etkiledi bebegim var içim sıkılıyor onunla ilgilenemiyorum gecmicekmis gibi oluyor ağlamak geliyor sürekli icimden
Tabiki yazarim çok teşekkür ederimGeçmiş olsun .. :/ Dedikleri gibi birçok sebebi olabilir. Doktorlar en doğrusunu soyleyecektir. İhmal etmeyin ve kendinizi belli bir hastalığa sartlamayin. İnşallah önemli bir şey yoktur, bir anlık psikolojik olmuştur ve bir daha olmaz :) tekrar geçmiş olsun... Ama doktordan sonra buraya sonucu yazar mısınız? :)
Yani çünkü aklıma gelen bir tahminim var :/ o sebeple...Çok teşekkür ederim hayatımı çok etkiledi bebegim var içim sıkılıyor onunla ilgilenemiyorum gecmicekmis gibi oluyor ağlamak geliyor sürekli icimden
İnşallah ilaca bile gerek kalmaz :))Tabiki yazarim çok teşekkür ederim
Tek dileğim ilaçla geçebilecek bisey olmasi
Umarım çok teşekkür ederim :)İnşallah ilaca bile gerek kalmaz :))
Evet göğüs hastaliklarigöğüs hastalıklarına mı görüneceksiniz?
bazı hastalıklar sinsice bekleyip böyle bir tetikleyici olayla ortaya çıkabiliyor, teşhis doğru yapıldıktan sonra her şeyin tedavisi var neredeyse, canınızı sıkmayın şimdiden.
Merhaba bayanlar Hayırlı kandiller.
4 gündür nefes problemi yasıyorum. Derin nefes alamıyorum nefes darlığı yasıyorum aldığım nefes yetmiyor gibi boğuluyorum gibi oluyorum. Derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum devamlı. Bazen derin nefes alınca rahatlıyorum. Bazende derin nefes almaya çalışınca alamıyorum daha kötü oluyorum. 4 gün önce midem bulanıyordu rahatlamak için bilinçli istifra ettim. Daha sonra derin nefes alma ihtiyacı hissettim. O gün bugündür böyleyim. 3 saat sonra randevum var ama internetten araştırdığım kadarıyla pek iç acıcı cevaplar almadim ne olur beni aydınlatın böyle bişey yaşayan oldumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?