Ne kullanıyordu? :) Ergen uyuşturucusu olan bonzai yi kullanmış salak bi kaç ay. Artık içmiyor tedavi gördü ve uzun zaman oldu bunun üzerinden geçen zaman. Herkes her şeyi unuttu bi ben kaldım zaten. O arkadaşlarıyla görüştürmüyorum. Şehir dışında kaldılar zaten çok şükür. Haklı olabilirsiniz. İnsanlar her şeyi yapabilir.senınkı arkadassız yapamayanlardan bu belli bişi çünkü.
bu da demek oluyor kı, evlensenız işten sonra dırekt arkadaslarıyla takılır .
ben yaşayabıleceklerını söyledım. kadın düşkünü bir erkek, uyusturucu da kullanıyor. uyusturucuyu bırakmak herkesın harcı da degıldır bunu bılesın
ve ne kullandıgına da baglı bişi bu.
ne kullanıyor peki ?
yaşı kaç, meslegı nedir sevgılının?Ne kullanıyordu? :) Ergen uyuşturucusu olan bonzai yi kullanmış salak bi kaç ay. Artık içmiyor tedavi gördü ve uzun zaman oldu bunun üzerinden geçen zaman. Herkes her şeyi unuttu bi ben kaldım zaten. O arkadaşlarıyla görüştürmüyorum. Şehir dışında kaldılar zaten çok şükür. Haklı olabilirsiniz. İnsanlar her şeyi yapabilir.
Bence büyük konuşmayın. Geçmişimde böyle bir çok konuşmam mevcut çünkü. Beni sevdiğini söylüyor dedim emin olamam bundan sonra hiçbir şeye dediklerinizde haklı olma ihtimalinizde var. Ve inanın kızları bizzat tanıma imkanı buldum. Benimkinden sonra yaklaşık beş erkekle yatıp kalktığını biliyorum. Tabi onun hayatı beni ilgilendirmiyor.. Kız beni bildiği halde böyle bir şeye girişti ise oda en büyük suçlu. Ama tabi çocukta bir o kadar suçlu. Avutabilseydim kendimi inanın buraya yazmazdım. Teşekkürler yanıtınız için.zaten sevgilin suçsuz, romantik mükemmel bir insan; kız onu baştan çıkarmış, üstelik sarışın uzun boylu.evet evet tamamen kızın suçu, zaten zorla sevgilinle birlikte oldu, sevgilinde ağlaya ağlaya yaptı.bu kadar da saçmalık olmaz ya. bir de numara verip kızı aratmı ağlamış filan, bu kadar zayıf gurursuz bir erkekle aşkımdan ölsem dönüp suratına bakmam.siz hala beniz seviyor diye avutun kendizini
23 yaşında bu sene yeni mezun oldu. Ve o durumdan kurtulduktan sonra direk işe girdi. Şuan çok seviliyor müdürleri tarafından. Bilgisayar mühendisi kendisi bir firmada yazılım projelerinde iş analisti olarak çalışıyor. Bu olayın üzerinden 7_8 ay geçti bunu yazımda belirttim mi bilmiyorum.yaşı kaç, meslegı nedir sevgılının?
Sizde mi geçmiş birlikteliklerin unutulmadığını düşünenlerdensiniz? Tam olarak sizin gibi düşündüğüm için korkuyorum. Ama daha önce evlenmiş boşanmış insanlar ilk eşlerini nasıl unutuyor diyorum. Anlayacağınız karmaşa içindeyim.Bir doktor olarak uyuşturucuya başlamış olması sizi daha çok korkutmalı. Bağımlılığın kızamık gibi geçmediğini benden daha iyi bilirsiniz.
Her şeyi bir kenara bırakalım, siz sarışın uzun boylu sevgiliyi ne affedebileceksiniz, ne de unutabileceksiniz. Kocanızla sevişirken onunla ten uyumu olan eski sevgili sizinle aynı yatakta sigarasını tüttürüyor olacak. Biz ne söylesek bu değişmez.
Ben iki taraf için de daha önce yaşanmışlıkları sizin gibi önemsemiyorum. Benim yaşımda zaten henüz yaşamamışsa bir sorun var demektir. Ben siz unutamayacaksınız diye söyledim.Sizde mi geçmiş birlikteliklerin unutulmadığını düşünenlerdensiniz? Tam olarak sizin gibi düşündüğüm için korkuyorum. Ama daha önce evlenmiş boşanmış insanlar ilk eşlerini nasıl unutuyor diyorum. Anlayacağınız karmaşa içindeyim.
İnanın yazdıklarınızın insan hayatına hiçbir şekilde saygısı yok. Ev Hanımı olmak ile doktor olmak ile bir alakası yok bu durumun. Ayrıca şu tavrınız yeterince görgüsüzce. Birisinin yaşamıyla ilgili böyle dalga geçme hakkını kendinizde nasıl buldunuz anlayamadım. Kroluksa bu yaptığınız tamda o tabire uygun. O ne Brat pitt ne de suçsuz. Şayet suçsuz olsa idi konuyu buraya açma gereği duymaz direk mutlu olmama bakardım. İnsanların acılarıyla dalga geçmeniz ne büyük ayıp. Rabbim ıslah etssin !
:) ön yargılarınız o kadar büyük ki ne yapsam da gerçek olduğuna inanmazsınız. Dilerim benzeri şeyler yaşamazsınız. O zaman size de aynı şeyleri diyecek insanlar bulunur. Allah akıl fikir versin bana doğru çünkü aklın kimseye zararı olmaz.Beni ıslah etsin ok de sana da akıl fikir versin.
Fakesin çünkü. Yeşilçam senaryolarıyla keklemeye çalışıyorsun
:) ön yargılarınız o kadar büyük ki ne yapsam da gerçek olduğuna inanmazsınız. Dilerim benzeri şeyler yaşamazsınız. O zaman size de aynı şeyleri diyecek insanlar bulunur. Allah akıl fikir versin bana doğru çünkü aklın kimseye zararı olmaz.
Bu isim ve orda yazanlar doğru şeyler değil alelacele bilgiler girdim daha sonra düzeltirim diye. Öngörürsün ki internet ortamında herkes adımı yazarak paylaştıklarımı öğrenebilir. Siz ne acayip bi insansınız. Derdimi anlattım benden büyük insanlardan nasihat almak istedim. Mesleğim doktorluk daha yeni bitirdim okulumu. İzzet Baysal Üniversitesinde okudum.Profilinde yazdığı gibi Öğretmen misin yoksa söylediğin gibi doktor musun? Yoksa daha lise de misin? :)
ALLAH razı olsun sizden. Öyle garip yorumlarla karşılaştım ki insan kendi hemcinsinin düşmanıymış gibi davranır mı diye sorguladım. Cevabınızla sağ olun var olun.Anladığım kadarıyla siz ayrıyken başka kızla birlikte olmuş ve uyuşturucu kullanmış ama pişman olup bırakmış kızdan ayrılmış tedavi görmüş ve okulunu bitirip işe başlamış sanırım. Her insan hata yapar hepimizin büyük küçük bir çok hatası vardır önemli olan o davranıştan pişman olmak ve bir daha yapmamak bence e siz onu zaten affedip tedavi sürecinde yanında olmuşsunuz şu an benimle dediğinize göre ilişki devam ediyor. Eğer korkunuz evlilikse bir süre daha sadece sevgili olarak görüşün bakın yaşlarınız da genç evlilik için acele etmeyin. Herşey zamanla unutuluyor unutulmasa bile hayat öyle şeylerle karşılaştırıyorki insanı kafanızı kurcalayan o şeyleri bir süre sonra hiç düşünmediğinizi fark ediyorsunuz...
Özgüvenim aşırı yüksekti ta ki böyle bir şey yaşayana dek. O kızla konuşmak muhatap olmak hayatımın hatasıydı.insan doktor diyince az bi kendine güven arıyo
kızın numarasını sana neden veriyo sen neden muhattap oluyorsun bir dövmeye nasıl tav oluyorsun aman ne biliyim bana göre fazla arabesk
Yine kadın " tü kaka" erkek " pişman, aklanmış"Ayrıydık o başkasıyla cinsellik yaşadığında. O malın ilk deneyimini benimle değil o sarışın yell.z ile yaşaması gerçekten de kabul edilemez. Açıkcası yıllarca aşk acısı çekmek istemiyorum mal filan ama seviyorum. Unutma şansım yok mu