- 14 Mart 2022
- 2.501
- 6.984
- 88
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
Evet dediğiniz doğru ama bir kaç kişi aynı şeyi söyleyince çok arada kaldım.İllaki nefes problemi olacak diye bir kaide yok belki hic olmayacak.
Ne kadar oldu sizinkiHerkesin burun yapısı farklı doktorun ameliyat tekniği farklı vs. Onden kaygılı girmeyin ha araştırın bolca araştırın ama güzel bir burnunuz da olabilir. Benim de burnum hala zaman zaman tıkanır ama öncekine göre çok iyi
Aynen kapalı ameliyat hiç bir işe yaramıyor. Arkadaşımda da aynısı oldu bende de aynı durum.Benim abimde de aynı problem oldu. Burnundaki eti aldırdı estetik yaptırmadı ama et sorunu sonra tekrarladı. O da daha ameliyat falan olmam diyor. Duzelip duzelmeyecegini bu ameliyatı denemeden bilemezsiniz.
Olanların çoğunda tekrarlandığını hatta bazılarında nefesinin daha kötüye gittiğini duydum. Bence olmayın ben de geçen yaz oldum ama çok sıkıntılı bir süreç. Sizi aşırı rahatsız eden bir nefes probleminiz yoksa olmayın, çünkü sıkıntılar tekrar nüksediyor genellikleAynen kapalı ameliyat hiç bir işe yaramıyor. Arkadaşımda da aynısı oldu bende de aynı durum.
Yaaa evet ben de çok duydum bunu. Eltim de nefes problemi yüzünden oldu 8 sene önce falan ama o çok memnun. Şans işimi anlamadım gitti. Burnum kötü değil bozulur diye de korkuyorumOlanların çoğunda tekrarlandığını hatta bazılarında nefesinin daha kötüye gittiğini duydum. Bence olmayın ben de geçen yaz oldum ama çok sıkıntılı bir süreç. Sizi aşırı rahatsız eden bir nefes probleminiz yoksa olmayın, çünkü sıkıntılar tekrar nüksediyor genellikle
Kapalı ameliyat mı olmuştu. Gerçi her ikisinde de evet eskiye dönüyor diyorlar.Merhabalar .eşimde burundan et kıkırdak aldılar belli bı sure iyi oldu.sonra tekrarladı.kiloda almıştı belki ondanda olabilir.belki sizinki farklidir
Ya burnun gayet güzel yüzüne de çok yakışıyor sakın olma lütfen ben oldum pişman oldum başkaları olmasınYaaa evet ben de çok duydum bunu. Eltim de nefes problemi yüzünden oldu 8 sene önce falan ama o çok memnun. Şans işimi anlamadım gitti. Burnum kötü değil bozulur diye de korkuyorum Eki Görüntüle 3554341
Mahvederler diye korkuyorumYa burnun gayet güzel yüzüne de çok yakışıyor sakın olma lütfen ben oldum pişman oldum başkaları olmasın
Çok doğru dediğiniz genişleme olabilir. Evet biraz eğrilik var ama burun deliklerim küçük öyle büyük de değil. Valla bilemedim.Burnun bu halinden daha geniş de olabilir çoğu zaman genişliyor önden. Kibar aslında eğrilik dışında zor bir burun değil gibi
Evet sizin önden şuan inceliği çok güzel doktor koruyabilirse muhteşem olur. Valla çok rahatsız değilseniz olmayın bir kere neşter girince eski düzeni olmuyor burnun mukus bile aylar sonra düzelir gibi oldu ben olalı 2 sene olcak. Eski mukoza yok çok detaya girmicem usufjfÇok doğru dediğiniz genişleme olabilir. Evet biraz eğrilik var ama burun deliklerim küçük öyle büyük de değil. Valla bilemedim.
Anlıyorum teşekkür ederim.Evet sizin önden şuan inceliği çok güzel doktor koruyabilirse muhteşem olur. Valla çok rahatsız değilseniz olmayın bir kere neşter girince eski düzeni olmuyor burnun mukus bile aylar sonra düzelir gibi oldu ben olalı 2 sene olcak. Eski mukoza yok çok detaya girmicem usufjf
En iyi doktor bile olsa riskleri çok iyi düşününMahvederler diye korkuyorum
Haklısınız geri dönüşü de olmuyor maalesef.En iyi doktor bile olsa riskleri çok iyi düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?