Nefes Alamıyorum Ameliyat Olmalı mıyım ?

melekomelek

İyi ki geldin canım oğlum 🧿
Pro Üye
14 Mart 2022
2.501
6.984
88
43
Merhabalar

Benim burnum şekil olarak iyi kötü bir burnum yok ama sıkıntım nefes alamamak ve özellikle geceleri uyurken. 6 sene önce burundan et alma ameliyatı olmuştum ama maalesef sorunum yine devam etti bir faydasını göremedim. Şimdi KKB doktoruna ameliyat olup olmamak konusunda çok kararsız kaldım. Bu ameliyatı olan bazı tanıdıklarım 1-2 sene sonra yine nefes problemi yaşadıklarını söylediler. Böyle bir şey yaşayacaksam o zaman ameliyat olmamın anlamı ne değil mi ?

Bu yüzden ( İstanbul da) ameliyat olalı uzun zaman oldu ama çok memnun kaldım dediğiniz doktor var mı ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Herkesin burun yapısı farklı doktorun ameliyat tekniği farklı vs. Onden kaygılı girmeyin ha araştırın bolca araştırın ama güzel bir burnunuz da olabilir. Benim de burnum hala zaman zaman tıkanır ama öncekine göre çok iyi

Benim abimde de aynı problem oldu. Burnundaki eti aldırdı estetik yaptırmadı ama et sorunu sonra tekrarladı. O da daha ameliyat falan olmam diyor. Duzelip duzelmeyecegini bu ameliyatı denemeden bilemezsiniz.

Benim abimde de aynı problem oldu. Burnundaki eti aldırdı estetik yaptırmadı ama et sorunu sonra tekrarladı. O da daha ameliyat falan olmam diyor. Duzelip duzelmeyecegini bu ameliyatı denemeden bilemezsiniz.
Aynen kapalı ameliyat hiç bir işe yaramıyor. Arkadaşımda da aynısı oldu bende de aynı durum.

Aynen kapalı ameliyat hiç bir işe yaramıyor. Arkadaşımda da aynısı oldu bende de aynı durum.
Olanların çoğunda tekrarlandığını hatta bazılarında nefesinin daha kötüye gittiğini duydum. Bence olmayın ben de geçen yaz oldum ama çok sıkıntılı bir süreç. Sizi aşırı rahatsız eden bir nefes probleminiz yoksa olmayın, çünkü sıkıntılar tekrar nüksediyor genellikle

Yaaa evet ben de çok duydum bunu. Eltim de nefes problemi yüzünden oldu 8 sene önce falan ama o çok memnun. Şans işimi anlamadım gitti. Burnum kötü değil bozulur diye de korkuyorum

Merhabalar .eşimde burundan et kıkırdak aldılar belli bı sure iyi oldu.sonra tekrarladı.kiloda almıştı belki ondanda olabilir.belki sizinki farklidir

Yaaa evet ben de çok duydum bunu. Eltim de nefes problemi yüzünden oldu 8 sene önce falan ama o çok memnun. Şans işimi anlamadım gitti. Burnum kötü değil bozulur diye de korkuyorum Eki Görüntüle 3554341
Ya burnun gayet güzel yüzüne de çok yakışıyor sakın olma lütfen ben oldum pişman oldum başkaları olmasın

Burnun bu halinden daha geniş de olabilir çoğu zaman genişliyor önden. Kibar aslında eğrilik dışında zor bir burun değil gibi

Burnun bu halinden daha geniş de olabilir çoğu zaman genişliyor önden. Kibar aslında eğrilik dışında zor bir burun değil gibi
Çok doğru dediğiniz genişleme olabilir. Evet biraz eğrilik var ama burun deliklerim küçük öyle büyük de değil. Valla bilemedim.

Çok doğru dediğiniz genişleme olabilir. Evet biraz eğrilik var ama burun deliklerim küçük öyle büyük de değil. Valla bilemedim.
Evet sizin önden şuan inceliği çok güzel doktor koruyabilirse muhteşem olur. Valla çok rahatsız değilseniz olmayın bir kere neşter girince eski düzeni olmuyor burnun mukus bile aylar sonra düzelir gibi oldu ben olalı 2 sene olcak. Eski mukoza yok çok detaya girmicem usufjf

Anlıyorum teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…