- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hafta ici doktora gidecegim canim ben.Aynen
Selam kuzum
Diyet ne oldu devam ediyor musun?
Diyet yapiyor musun canim :)Bende iki gündür spor yapamadım yarın son gaz devammm
Hafta ici doktora gidecegim canim ben.
Yaklasik 2 bucuk haftadir surup icmeden normal sekilde buyuk wc ye cikamiyorum. Durumum vahim..
Kendimi suruba alistirdim barsaklarim tembellesti sanirimmm
Yok canim diyetten degil doktor vermisti kabizlik icin. Kan olcumune gitmem lazim.Sen bu diyetten sonra böyle olmuş olmayasın?
Ne şurubu içiyorsun. Kabızlık için falan mı?
Ben böyle durumlar için gidince sarı kapsül veriyor, bağırsak çalıştırıcı çok iyi geliyor ismini unuttum şimdi
Geçmiş olsun canım
Yok canim diyetten degil doktor vermisti kabizlik icin. Kan olcumune gitmem lazim.
Diyet yapiyorum her yerim atmaya basladi
Yok sanmam arada cikolata hupletiyorum sekeri yakmak cok zor oluyo benim icinAllahımm senin neyine diyet sanki
Dikkat et, zaten sen olmuşsundur şimdiden 55?
Bende diyet yapıyprum canım dukan a başlamıştım ama bana göre degil bıraktım kendim yapıyorum simdi akşam 5-6 sonra hiç birsey yemiyorum kahvaltı yapıyorum öglen cok az böyle devam 2 kilo verdim ya sen ?Ediyorum canim
Bugun sabah bir sey yemedim su ictim. Oglen yok yemedim.
Aksam haslanmis tavuk ile yaninda salata yedim.
Az oncede bir kase yogurdumu yedim.
Bu kadar
Bende yapiyorum canim diyetten ziyade spor yapmak daha cok isime geliyor benim :)Bende diyet yapıyprum canım dukan a başlamıştım ama bana göre degil bıraktım kendim yapıyorum simdi akşam 5-6 sonra hiç birsey yemiyorum kahvaltı yapıyorum öglen cok az böyle devam 2 kilo verdim ya sen ?
Yapıyprum diyet ins başarılı olurum oluruzYok sanmam arada cikolata hupletiyorum sekeri yakmak cok zor oluyo benim icin
Haklısın bende yürüyorum heöen hergün onun dısında buradakı videoları leslie özellikle yapmaya calısıyorum sen neler yapıyorsunBende yapiyorum canim diyetten ziyade spor yapmak daha cok isime geliyor benim :)
Kac kilosun hedefin ne ?Bende yapiyorum canim diyetten ziyade spor yapmak daha cok isime geliyor benim :)
55 te kalmak basladigimda 58 idim seninKac kilosun hedefin ne ?
Benim Cook kilo var vereceğim canım 76 yım 60 hedefim55 te kalmak basladigimda 58 idim senin
Ben buralardayım canım spora ara vermedim tam gaz devam ediyorum :)Perşembe gitmemiştim spora.
Cuma gidip güzelce sporumu yaptım.
Bugün de biraz geç kaldım ama 1 saat içinde bütün hareketlerimi en hızlı şekilde yaparak sonlandırdım.
Siz nerdesiniz bebekler
Huy Meselesi @kitap_asigi minerva1988 Tugra034