- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
- Konu Sahibi Huy Meselesi
6 kilocuk
Ve ben o 'cuk'lari vermek icin yirtiniyorum
Olsun yine cok degil ki hayatim verirsin sen ben kendimden cok sana guveniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 kilocuk
Ve ben o 'cuk'lari vermek icin yirtiniyorum
1-spordan yarim saat önce sade bir kahve icip vucudu istiyoruz hanimlar hemde enerji depoluyoruz
- LİSTEMİZ
- Huy Meselesi
- @LadyMarmelad
- @pinkstrap
- FrKafka
- @minerva1988
- @kitap_asigi
- Tugra034
- @berilceee
- @NAZ__24
2-sporu ya sabah ya 3 ten sonra yapiyoruz deyin bakalim niye 3 ten sonra cunku metobolizma saat 3 ten sonra yenileniyor ve enerjik oluyoruz
3-sporumuz kesinlikle 40 dakikadan az olmamali yag yakimi 40 dakika sonrasi basliyor
4-spor esnasinda metobolizmayi eccik daha nasil hizlandiracagiz cevap bende sekerler simdi bir litrelik bir yesil cay yapip icinede yarim limon sikiyoruz ve digerlerine gore biraz daha fazla yag yakacak enerjimiz oluyor
5-spordan 2saat once ve sonrayemek yemiyoruz
ayrica spordan once kh li spordan sonra proteyinli yiyoruz neden peki
cunku sporda bize enerji lazim ve kh yemeliyiz bir tost yada bir meyve sonrasindada kaslarimiz icin proteyinli bir ogun hanimlar
6-ne kadar cok kasimiz olursa o kadar cok fit bir gorunumumuz olur tartida fazla gorunsek bilemmmmm
7-yuruyuste dahil olmak uzere yapaxagimiz sporlarda agirlik kullanmak fazladan efor ve kas demek cancazlarim
8-vücut sporada alisiyor ve 6-8 hafta sonrasinda tepki vermiyor malesef.bu nedenle belirli araliklarla yaptigimiz sporlari ve surelerini degistirerek beyni kandirmamiz gerekiyor
Beril77 ye teşekkürler :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kankamla sohbet ederken fark ettik..Haziran'a ne kaldı ki be dedik !
Ufacık tefecik fazlalıklarımızın olduğunu , aylar sonra aynaya baktığımızda fark ettik..
Ağladık, triplere girdik , isyan ettik ..
Sonunda canımıza tak etti !
Her gün disiplinli bir şekilde hiç aksatmadan,ağlamadan,zırlamadan sporumuzu yapalım dedik !
Bugün başlıyoruz , daha öncesinde spor geçmişimiz olduğunu için yeni sayılmayız..
Kaldığımız yerden devam diyelim..
3 MİLL !
Basen-Alt Mide
Bacak-Karın kasları
Yatay squat
Ayy tesekkur ederim tatlimOlsun yine cok degil ki hayatim verirsin sen ben kendimden cok sana guveniyorum
Ayy tesekkur ederim tatlim
Insallah veririm. Sen de hayalindeki vucuda sahip olursun bu gidisle benden soylemesi
Anlamadimhepsini yspıcaM
bugün yapmadım ya yarın fena asılmam lazım spora :)Bu gece tikinmaları beni de çok fena yapiyo yaa mümkün oldugunca yapmamaya çalışıyorum ama geç yaptığım için acikiyorum
Bu işe bi çözüm bulmam lazım
teşekkürler canım
Canim hirs yapmış hepsini yapacak sanırım
Bugün bende firariyim margambugün yapmadım ya yarın fena asılmam lazım spora :)
İlk mesaj daki videoları canımAnlamadim
Yapacaksan seni de ekleyeyim listeye :)İlk mesaj daki videoları canım
Ekle canım bende sizinleyim :) leslie yapıyordum zaten digerlerine de başlarımYapacaksan seni de ekleyeyim listeye :)
Bende iki gündür spor yapamadım yarın son gaz devammmBuralar eskiden çayırlık idi, çimen idi..
Yine kimsecikler yok bakıyorum.
Cuma günü kalbimi çok fazla yormuşum dün ağrısı sırtıma vurdu, sadece yarım saat yürüyüş yapabildim.
Bugün de anneanne ziyaretine gittik, spor-yürüyüş hak getire üstüne bir de yemekler eklendi.
Yarın spora devam ediciğiiimm tekrar.
Kızlar siz napıyorsunuz ?
Ses 1 2
Bende iki gündür spor yapamadım yarın son gaz devammm
Selam sekerler bugun sporumu yaptim
Yarin video calismiycam 3 saat tempolu yuruyus ve yarim saat kosu yapicam :)
Ediyorum canimAynen
Selam kuzum
Diyet ne oldu devam ediyor musun?